Част от връзката е да сме взаимно щастливи. Не можете да очаквате да бъдете щастливи като цяло, ако никога не полагате усилия да усмихнете мъжа си, нали? Има моменти, в които отношенията се усещат като отговорност, а не като нещо, с което можете да се забавлявате.

Това е особено вярно, когато сте заети в работата, стресирани от семейни неща и се опитвате да имате социален живот, освен че правите достатъчно за партньора си. Всеки зодиакален знак преминава през това. И всеки един зодиакален знак си задава въпроса как, когато всичко около него създава толкова много стрес и се нуждае от толкова много внимание, може все пак да направи своя човек щастлив.

Мисля, че тук е важно да отбележа, че щастието - и знанието как да го направите щастлив - не изисква много планиране или усилия. Искам да кажа, да, винаги искате да се постараете за партньора си, но също така не е нужно да планирате голяма изненада в продължение на цяла седмица, само за да го видите да се усмихва.

Да направиш някого щастлив може да бъде толкова просто, колкото да му дадеш да разбере колко много означава той за теб. Получаването на подарък от човека, когото обичате, определено би ви направило щастливи, особено ако ви каже: "Това ме накара да се сетя за теб", но да чуете думите: "Хей, наистина се радвам, че те имам в живота си", също означава много.

Искам да кажа, че знанието как да го поддържате щастлив е свързано с това да му дадете да разбере колко специален е той за вас. Защото животът никога няма да се забави за вас (или за него).

Затова е по-добре да се научите как да намирате време за партньора си и да адаптирате връзката си към забързания живот, който водите. Може да не сте щастливи през целия ден, всеки ден, но винаги трябва да се стремите да сте такива всеки ден от връзката си. В зависимост от това каква е неговата зодия, искате да направите нещо конкретно, за да поддържате щастието на вашия човек.

Вземането под внимание на астрологията е добър начин да се уверите, че използвате части от неговата личност (и нещата, които вече знаете за него), за да го накарате да се чувства обичан във връзката ви.

В нея може да има достатъчно романтика, но отношенията са много повече от това да можете да завладеете партньора си. Те се нуждаят и от общуване, доверие и честност. Щастието на вашия мъж трябва да ви радва; никога не трябва да го чувствате като задължение. И след като научите простия начин да го постигнете в зависимост от зодиакалния му знак, той ще може да използва същите техники, за да ви отговори!

ОВЕН

Овенът преминава през живота с доста късмет. Може би защото знае как да използва своята увереност и отлични междуличностни умения, за да получи точно това, което иска от живота, но когато се прицели в нещо (или в някого), той често го получава. С други думи, няма много неща, за които да му се налага да се бори. Ето защо той винаги търси приятелско съревнование; нещо, с което да докаже, че не само късметът е на негова страна. Ако искате да го направите щастлив, накарайте го да се чувства така, сякаш вие сте най-ценния талисман в живота му. Може би вече сте играли онази игра на котка и мишка, но има и други начини да го накарате да се почувства като най-щастливия човек. Покажете очарователната си, искряща личност винаги, когато сте около приятелите и семейството му, или докажете, че вашата доброта може да озари деня на всеки, и той завинаги ще бъде във възторг.

ТЕЛЕЦ 

Телецът е естествен защитник - когато е във връзка, той обича да бъде големият, силен мъж, който може да защитава и да се грижи за партньора си. Той не прави това, защото е прилепчив партньор, а защото иска да знаете, че би направил буквално всичко, за да ви държи в безопасност и да не ви навреди. Ако искате да го направите щастлив, заемете се с това нещо, което той толкова обича - защитник/защитена. Той знае, че невинаги се нуждаете от спасяване, но го ласкае, когато оценявате добрите му жестове. Дори когато все още сте в състояние да носите сами покупките си, да се справяте сами със стресовите ситуации в живота и да отстоявате себе си, давайте му да разбере от време на време, че той е любимият ви супергерой (и му позволявайте да носи покупките от време на време).

БЛИЗНАЦИ

На Близнаците им е казано, че трябва да се държат като отговорни възрастни със самоконтрол всеки ден от понеделник до петък, от 9 до 5 ч. Ако се прибере вкъщи и се държи глупаво около вас или иска да ви прегръща с часове през уикенда, това е, защото търси свободата, което работата няма да му даде. Той знае, че понякога може да се държи детински, но го прави само за да изпусне парата, преди понеделникът отново да настъпи. Направете го щастлив, като му се отдавате в неговата игривост. Прегърнете неговото вътрешно дете, като направите времето ви заедно незабравимо. Отидете в галерия за пейнтбол през уикенда, изкъпете се заедно или яжте сладолед за закуска и не се притеснявайте как ще се чувствате на следващия ден. Знаейки, че най-забавният човек в живота му го чака у дома, скучните дни в офиса нямат толкова голямо значение.

РАК

Ракът прекарва много време в грижи за хората в живота си, така че лесно може да забрави, че и той има нужда от грижи. Когато Ракът не получава любовта и вниманието, от които се нуждае, това може да го накара да се чувства несигурен; сякаш не заслужава любов. Дори това да не е умишлено, може да го накара да се свие в черупката си. Поддържайте го щастлив, като го карате да се чувства сигурен и обичан, когато е с вас. Светът е страшен и безпощаден, но знаейки, че вие сте успокояващият фактор, който се чувства като у дома си в живота му, ще му напомня защо тази връзка е толкова добра. Домашно приготвените ястия, определеното време за гушкане и ежеседмичните проверки по отношение на чувствата на другия винаги ще го правите щастлив.

ЛЪВ

Лъвът обича егото му да бъде галено от хора, които гледат на него. Той вече знае, че е успешен, самоуверен и пример за подражание, но винаги има нещо, което го кара да чуе това от някой друг. Със сигурност не е нарцистичен и не се превъзнася, но му харесва да знае, че целият му труд в живота е признат. Ако искате да го поддържате щастлив, хвалете го от време на време. Но не му казвайте само, че е вашият невероятен мъж, който може да постигне всичко, когато сте сами вкъщи - похвалете го пред хората. Нека всички знаят, че сте негов фен номер едно и че той ви вдъхновява всеки ден. Той не само ще се изчерви от главата до петите си, но и ще ви обсипе с целувки и обич за това, че вярвате в него.

ДЕВА

Девата обича да бъде човекът, който е необходим в живота на партньора си. Въпреки че знае, че сте напълно способни да се грижите за себе си, сърцето му леко трепва, когато му кажете, че имате нужда от помощ. Той също така знае, че да бъде прекалено властен и да се отнася с вас като с дете няма да направи нито един от вас щастлив. Затова той е склонен да избира кога да бъде твоят рицар в блестящи доспехи. Направете го щастлив, като му позволите да ви помогне, вместо да чакате той да ви помоли. Толкова е лесно да влезем в рутината - например да сготвим вечерята. Следващия път го помолете да ви помогне да нарежете зеленчуците или да сгънете прането. Може да е малко делнично, но ще го накара да се почувства желан. Сега той има причина да се намеси и да ви спаси от това да вършите нещата сами, както и да даде на двама ви още една причина да се свържете наистина един с друг.

ВЕЗНИ 

Когато Везните са във връзка, те искат да са в нея на 100 процента. Той се е влюбил силно във вас и се надява, че изпитвате също толкова силни чувства към него, колкото и той към вас. Искам да кажа, че Везните обичат дълбоко. Освен че иска чувствата му да бъдат взаимни, той също така иска да поддържа романтиката жива всеки ден. Знам, знам - това е трудно! Вие сте заети, той е зает, вие имате оправдания, той също... но за него е важно поне да опитате. Ако искате да го държите щастлив, правете сладки романтични жестове. Изненадайте го с вечеря на свещи след дълъг работен ден, изпратете му сладки любовни съобщения през деня (придружени от емотикони със сърчице) или отидете на импровизирано бягство през уикенда заедно. Това не само ще подобри настроението му и ще му напомни защо ви обича, но и ще ви помогне да поддържате романтиката жива по малки, но значими начини.

СКОРПИОН

Скорпионът знае, че не всеки ще се отнася с внимание към сърцето му, затова го пази, докато не разбере със сигурност, че сте сериозни към него. Независимо дали сте с него от няколко седмици, или от няколко години, той винаги наблюдава, за да се увери, че сте били правилният избор. Звучи като голям натиск, но ако познавате наистина този скорпион, няма да е толкова трудно, колкото изглежда. Единственото, което трябва да направите, за да го направите щастлив, е да докажете, че думите ви действително означават нещо. Първо, уважавайте го; никога не го унижавайте и не го удряйте там, където знаете, че ще го заболи (това е просто повърхностно). Второ, застанете в негова защита, когато другите го унижават! Той може да се защити, но да знае, че и вие можете, е нещо специално.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът живее живота си с големи мечти. От момента, в който се събуди, до момента, в който си легне, умът му плува във всички възможности на днешния ден и на бъдещето. Той цени партньора си, който не само уважава това, но и го насърчава. Не е необходимо да имате същите цели като него (той уважава това, че мечтаете за собственото си бъдеще), стига да уважавате неговите собствени цели. За да го държите щастлив, мотивирайте го да постига успехи. Той в никакъв случай не е мързелив, но също така обича да има някой до него, който да му казва, че се справя. Правете и комплименти за постиженията му, за да получите класическата усмивка на Стрелеца, която трайно се е настанила на лицето му. Вие сте най-големият му фен и когато види, че наистина го мислите сериозно и че искате да го накарате да се чувства уверен в себе си, той също ще ви подкрепя.

КОЗИРОГ

Козирогът е един от онези зодиакални знаци, които никога не спират да се шлифоват. Ако не наваксва с допълнителна работа или нов проект, когато е вкъщи след дълъг ден, той все още работи усилено в офиса. Заради амбицията и устрема си той е свикнал да постига големи успехи. Разбира се, когато неминуемо се провали в нещо - защото, хей, никой не е съвършен (дори Козирогът) - това може да бъде сериозен удар по егото му. Понякога Козирогът има чувството, че един неуспех може да определи цялото му бъдеще; трудно му е да се отърси и да продължи напред, когато се провали в нещо, за което е положил толкова много усилия. За да го поддържате щастлив, научете се как да го подкрепяте, когато е потиснат, без да го критикувате. Главата му вече е пълна с негативизъм; бъдете онази светлина в края на тунела, която го кара да продължи напред. Вие ще бъдете първият, на когото ще благодари.

ВОДОЛЕЙ

Понякога може да ви се струва, че Водолеят иска много, когато сте с него, но в действителност той просто иска да знае, че двамата можете да бъдете независими заедно, а не да зависите единствено един от друг. Неговата представа за връзка е да захвърли правилата и да бъде в анти-връзка. Той има някои налудничави идеи, но си струва да се вслушва в тях от време на време. Дръжте го щастлив, като му дадете пространството, от което толкова много се нуждае. Спомняте ли си този наръчник с правила? Онази, в която се казва, че двойките винаги трябва да правят всичко заедно? Да, не е за него. Дайте му достатъчно пространство, за да се развива сам, и връзката ви ще бъде много по-силна заради това. А и отсъствието определено кара сърцето да се чувства по-добре, така че очаквайте много повече обич и интимност, когато прекарвате време заедно.

РИБИ

Рибите искат много приказна романтика във връзката си, но искат и партньор, който да ги разбира. Той иска да знае, че когато е готов да напусне партито, ще можете да го видите в очите му, когато е гладен, ще знаете какво точно да му поръчате, а когато е уморен, че му харесва, когато разтривате гърба му. Знайте, че малките неща имат значение за него, и той ще бъде влюбен във вас завинаги. Ако искате да го държите щастлив (и разбран), от време на време го изненадвайте с нещо значимо. Може да бъде нещо малко, като например SMS с текст "Знам, че седмицата ти е била трудна, продължавай да издържаш", до нещо голямо, като например да му купите онази книга, за която е казал, че може да изчака до рождения си ден. Големи или малки, жестовете на любов са пътят към сърцето и щастието на Рибите.