Астрологията разкрива личностните черти на всеки знак и обяснява защо някои жени привличат мъже без усилие. Тя ще разкрие и тайната на мъжките предпочитания. След като сте изучили всички тънкости на звездната съвместимост, използвайте ги за изграждане на хармонични отношения.

Овен

Те са родени винаги да бъдат първи във всичко. Отличават се с любов към сложните задачи, желание за успех и прямота. Те са щедри, искрени и спокойни. Имат силен дух и независимост. С такава жена мъжът получава подкрепа в бизнеса, надежден тил и някой, който ще попълни семейния бюджет: жената Овен обожава лукса и знае как да печели добри пари.

Телец

Телците са в челната тройка на най-съблазнителните зодии и се отбелязва, че тези жени са изключително чаровни, което подлудява мъжете. Факт е, че те живеят по свои собствени правила, безгрижни, приемайки мъже в живота си, които са готови да се адаптират към това. Телецът се отличава с особена чувственост, нежност и изтънченост. Тези дами умеят да се грижат, да готвят вкусно и да обичат страстно.

Близнаци

Жената Близнаци е ангел в плът. Тя е общителна и мила, удоволствие е да прекарваш време с нея. Интелигентен, любознателен, талантлив партньор, тя лесно ще привлече вниманието на мъжа. Жените от този знак често се занимават с журналистика, политика и със социална дейност. С тях никога не е скучно, защото те са ходеща енциклопедия. Те също знаят как да слушат и да се сприятеляват.

Рак

Астрологът Лорена Томас смята, че такава жена е много състрадателна и я е грижа за хората, които обича. Тя може да превърне една среща в истински празник. Тази жена е икономична, грижовна и практична. С жена от зодия Рак мъжът ще почувства спокойствие и дълбочина на чувствата. Прилича на дама от миналото, тъй като е леко наивна, ранима и сантиментална. Вие искате да защитите и поглезите такава жена.

Лъв

Лъвът е лидер, ярка и необикновена личност. Жената от петата зодия е родена да царува над другите. Имат аналитичен ум и рационално мислене. Такава партньорка знае цената си, което й печели уважение.

Дева

Умните, весели и общителни жени от зодия Дева винаги са в центъра на вниманието. Астрологът Мария Алифа ги нарича перфектната комбинация от красота и интелигентност. Преданите Деви са организирани и обичат да контролират ситуацията. Те излъчват лукс и лекота, внимание и грация, аристократизъм. Имат блестяща усмивка, безупречни маниери и отличен вкус. Каквото и да правят тези дами, те винаги ще помагат, подкрепят и вдъхновяват.

Везни

Представителките на зодия Везни са едни от най-привлекателните жени. Момичетата Везни се раждат с изключителна външност и темперамент. Умеят да се обличат красиво, което ги прави още по-привлекателни. Тя е много романтична и е в състояние да демонстрира абсолютно обожание към мъж. Удобно е да бъдеш с нея, тъй като тя е много разбиращ и гъвкав човек. Ако една жена Везни реши да завладее мъж, тя ще го направи.

Скорпион

Невероятната красота и умението да се държи добре с противоположния пол са основната сила на жената Скорпион. Те не бързат, гледат внимателно и карат мъжете да тънат в неведение, което само подхранва любовния им интерес. Излъчват мистерия и страст. Имат силен характер и житейски принципи, достойни за уважение.

Стрелец

Те обожават приключенията и свободата, обичат да живеят извън нормите и правилата. На тези, които свържат съдбата си с тях, ще бъдат показани места, вкусове и усещания, които си заслужава да бъдат открити, опитани и изпитани. Жените Стрелец са целеустремени и атлетични. Те са издръжливи, активни, весели. Природната им интелигентност и амбиция вдъхват уважение. Такива смели и упорити дами искате да печелите отново и отново.

Козирог

Жената Козирог е ориентирана към кариерата личност, която приема живота много сериозно. Тази желязна лейди обаче може да бъде съблазнена и размекната. Дава усещане за финансова сигурност и стабилност. С такава жена не е страшно да отидете на разузнаване, да отворите бизнес и да правите големи покупки. Тя ще ви застрахова, съветва и ще ви помогне да инвестирате разумно парите си. Освен това тя умее да съчетава работата и семейството, мисли трезво и не предава тези, които обича.

Водолей

Непредсказуема, спонтанна, лека и странна - всичко това е за жената от зодия Водолей. Тя просто подлудява мъжете, без дори да се замисли. Тя е безкористна, прекрасен приятел, независима и не изисква много от мъжа. Знае как да обича, независимо от статуса на избрания. Общителна, популярна и не бърза да се омъжва. Такава партньорка ще даде на мъжа много запомнящи се моменти в живота. Този, който я е обичал, никога няма да забрави.

Риби

Те са много стройни и стилни. Рибите са елегантни, щедри, мили и рядко повишават тон. Отличават се с особена женственост, мек характер и творческа природа. Те могат да видят красотата в малките неща, което им помага да създадат уютно гнездо за семейството си. Рибите са способни на специална преданост, като отдават цялото си внимание на тези, в които са влюбени.