Всеки от нас има един неприятен човек в приятелския си кръг, който ни дразни. Някой, който стои твърде близо и винаги има лош дъх. Някой, който задава твърде много лични въпроси, или някой, който винаги лъже. Мислим си - защо нашите приятели излизат с този човек? Защо всички го харесват, освен мен? Как може да не виждат, че този човек е най-лошият?

Понякога се дразните, когато някой твърде много прилича на вас. Друг път може да ви е неприятно, че някой е твърде различен от вас. Но от астрологична гледна точка има неща, които някои хороскопни знаци не могат да понесат, докато други зодиакални знаци почти не ги забелязват. Възможно е това да не е по тяхна вина. Понякога може да намирате нещо за дразнещо, което някой друг няма да понесе. Може да доловите нещо, което приятелите ви просто не виждат. Може би просто сте по-способни да разберете кога някой е лъжец. Може би приятелите ви обичат да отговарят на лични въпроси. Може би сте единственият, който има изострено чувство за миризма и лично пространство.

Има много причини, поради които някой може да е по-досаден за вас, отколкото за други хора. Има голяма вероятност това да е свързано с вашия зодиакален знак!

И така, коя личностна черта смятате за фатален недостатък, който ви притеснява най-много?

Ето списък на най-неприятните качества, които намирате за най-дразнещи у хората, въз основа на вашия зодиакален знак.

Личностната черта, която най-много дразни Овена, е бездействието.

Овните са много конкурентни хора. Те винаги се опитват да се усъвършенстват и да повишат производителността си. Като естествени лидери те често са търсени от хората, които ги заобикалят, например. Те смятат, че липсата на продуктивност им се отразява зле и е признак на неуважение.

Личностната черта, която най-много дразни Телеца, е колебливостта.

Те искат да могат да разчитат на вас. Те не уважават хората, които имат колебливи мнения и които лесно се поддават на колебания. Уморяват се от хора, които отменят плановете си в последния момент и не изпълняват обещанията си. За да се харесате на Телеца, уверете се, че сте отговорни и надеждни.

Личностната черта, която най-много дразни Близнаците, е еднообразието.

Близнаците не обичат нещата да са винаги едни и същи. Близнаците не искат да ходят в един и същи бар всеки уикенд. Те не искат да ходят на боулинг всеки вторник или да говорят за едни и същи телевизионни предавания. За Близнаците е дразнещо, ако могат да отгатнат какво ще направите или кажете. Те лесно ще се уморят от едно приятелство или връзка, ако тя стане твърде предсказуема.

Личностната черта, която най-много дразни Рака, е увереността.

Раците са склонни да бъдат много несигурни. Обикновено това, което ги дразни най-много в друг човек, е неговата увереност. Особено когато те са уверени в нещо, което кара Рака да се чувства неадекватен. Ако Ракът е несигурен в тялото си, той ще намери за дразнещи хората, които наистина се занимават с фитнес. Ако са несигурни в интелигентността си, ще им е неприятно да разговарят с човек с интелектуална увереност.

Личностната черта, която най-много дразни Лъва, е безразличието.

Лъвовете привличат вниманието и обикновено са въвлечени в някаква драма. Те се дразнят, когато някой от тяхното обкръжение сякаш не се интересува от това, което правят. Ако техен приятел или половинка не им обръща внимание или дори не се възхищава на техните лудории, това е дразнещо. Ако искате да попаднете в благосклонността на Лъва, уверете се, че той е в центъра на вниманието ви.

Личностната черта, която най-много дразни Девата, е търсенето на внимание.

Девите обичат да летят под радара, така че не разбират типа човек, който активно би се опитал да бъде забелязан. Може да ви се стори несериозно и лакомо да излагате несигурността си на показ.

Личностната черта, която най-много дразни Везните, е аргументираността.

Най-дразнещото нещо за Везните е някой, който постоянно се конфронтира. Някой, който винаги търси караница или дебат. Везните мразят конфронтацията, така че когато са около някой, който е избухлив, те са стресирани и на ръба. Те не разбират хората, които просто не могат да оставят нещата настрана. Ако общувате с Везни, най-добре е просто да се опитате да запазите хладнокръвие, доколкото можете.

Личностната черта, която най-много дразни Скорпиона, е манипулативността.

Скорпионите са много уверени и интелигентни. Те обаче са също така подозрителни и недоверчиви. Скорпионите най-много се дразнят от манипулативни хора. Не им харесва, когато усещат, че някой се опитва да ги надхитри, като се опитва да контролира реакциите им. Например някой, който може неясно да каже нещо от рода на "снощи беше толкова забавно", но след това да не даде повече информация, принуждавайки някого да го попита какво се е случило снощи, че е било толкова забавно. Ако сте приятели със Скорпион, не се опитвайте да манипулирате разговора, а просто направо го започнете.

 

Личностната черта, която най-много дразни Стрелеца, е нуждата от помощ.

Стрелците се нуждаят от свободата си. Те не искат да се чувстват така, сякаш някой разчита на тях или се нуждае от тях. Ето защо те се дразнят от нуждаещите се хора. Това ги кара да се чувстват задушени, когато хората разчитат, че ще висят с тях редовно. Хора, които предполагат присъствието им преди да се ангажират. Те се чувстват най-комфортно във връзки, които привидно са безразлични към тяхното присъствие.

Личностната черта, която най-много дразни Козирога, е разточителството.

Козирозите са много практични и отговорни. Те се дразнят много от лекомислието. Те мразят нещата, които са прекалено глупави или непрактични. Те искат всичко да е просто и да има смисъл. Козирогът ще иска да седи около огъня и да обсъжда политиката. Те няма да искат да правят шотове с текила и караоке.

Личностната черта, която най-много дразни Водолея, е песимизмът.

Водолеите са естествени решавачи на проблеми и обикновено са много оптимистични. Те много се дразнят от необуздания песимизъм. Те не искат да се обграждат с хора, които винаги виждат най-лошия сценарий и не са отворени за решение на проблемите си. Водолеите обичат всичко да е леко и на повърхността, и да решават всички проблеми, които им се изпречат, така че ако усетите, че сте песимистично настроени около Водолей, може би е време да си тръгнете.

Личностната черта, която най-много дразни Рибите, е арогантността.

Рибите се дразнят най-много от всезнайковци. Особено когато този всезнайко ги смущава и е в състояние да им докаже, че грешат. Рибите са много безкористни и състрадателни, така че за тях е безсмислено защо някой би искал да ги злепостави. Това ги прави много нелицеприятни. Така че ако сте около Риби и те пропуснат да се изкажат, вероятно е най-добре да го оставите настрана.

ИЗБРАНО