Мислили ли сте някога, че сила извън вашия обсег контролира съдбата ви? Знам, че ви се е случвало. Винаги си на точното място в точното време. Дори силните и слабите ви страни ви принадлежат по някаква причина и са част от целта на живота ви. Въпреки че има различни изследвания, които могат да помогнат да се обясни защо сте такива, каквито сте, астрологията ни показва как положението на небесните тела може да окаже влияние върху живота ни.

Например повечето Раци могат да открият, че обичат да прекарват времето си със семейството и това придава смисъл на живота им. Повечето Лъвове могат да открият, че обичат да им се възхищават. Повечето Деви могат да открият, че обичат да служат на другите. Когато става въпрос за това, което харесваме, то може да бъде свързано с неща, които ни карат да се чувстваме щастливи отвътре и отвън.

Това често са неща, които никой не трябва да ни принуждава да правим. Ние се занимаваме с тези дейности по собствена воля и не се оплакваме от времето и енергията, които трябва да вложим в тях. Те ни карат да се чувстваме добре отвътре и отвън.

ОВЕН

Овенът бележи началото, така че не е изненада, че искате да сте първи във всичко. Като Овен вие постоянно трябва да сте в действие, затова конкуренцията ви кара да живеете. Състезанието ви дава физическото и умственото предизвикателство, от което се нуждаете, за да се стремите да изпреварвате всички останали както в личния, така и в професионалния си живот.

ТЕЛЕЦ

Телецът обича да работи с ръцете си. Ето защо готвенето и градинарството ви карат да се чувствате добре. Има нещо в това да си изцапате ръцете, което ви успокоява. Наслаждавате се да наблюдавате как нещата се превръщат в нещо страхотно само с докосването им. Ръцете ви са най-мощното ви притежание и никога не се отказвате от възможността да ги използвате за нещо добро.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците обичат да общуват, ето защо обкръжението на хора ви кара да оживеете. Пребиваването сред различни типове хора ви дава интелектуалната стимулация, от която се нуждаете, за да останете ангажирани. Без тази стимулация лесно ще се отегчите и разочаровате. Стимулацията също така ви помага да се вдъхновявате да вървите напред и да изследвате света, тъй като приемате информацията, която получавате от другите, и я прилагате в собствения си живот.

РАК

Ракът е посветен на семейството, което ви прави изключително емоционални и сантиментални, когато става дума за въпроси, свързани с дома. Ето защо сте най-живи, когато сте заобиколени от любими хора. Ще се радвате да приготвяте домашно ястие, да планирате ден с басейн в задния двор или да се занимавате с всяка друга дейност, която ви позволява да прекарвате време със семейството си в уюта на собствения си дом.

ЛЪВ

Като Лъв вие сте роден лидер. Ето защо никога не ви е трудно да накарате хората да искат да бъдат около вас. Увереността ви е привлекателна и разкрива най-доброто у другите. Харесва ви хората да ви се възхищават, затова оживявате, когато обединявате различни групи хора и ги карате да се сплотят зад обща кауза. Намирате гордост в това как влияете положително на другите.

ДЕВА

Девите са отлични писатели и оратори и затова имат добре развито чувство за комуникация. Ето защо оживявате, когато преследвате професионален път, който ще ви позволи да използвате талантите си. Ще се стремите да бъдете в областта на журналистиката, психологията или други професионални сфери, които ще ви позволят да печелите пари, като същевременно удовлетворявате потребността си да служите на другите.

ВЕЗНИ

Везните се радват на баланс. Вие разбирате, че намирането и поддържането на баланс е единственият начин да приемете своята личност и да постигнете вътрешен мир. Ето защо оживявате, когато се борите за равенство и справедливост за всички. Щастливи сте, когато виждате как други хора се освобождават от несправедливите правила и разпоредби, наложени им, които им пречат да живеят истински щастливо.

СКОРПИОН

Скорпионите са едни от най-решителните хора. Няма да се спрете пред нищо, за да достигнете до истината. Истината изисква да сте готови да отделите време, за да издирите фактите, ето защо правенето на проучвания ви кара да оживеете. Искрено вярвате, че истината ще направи хората свободни. Ето защо никога не пропускате вълнуващата възможност да използвате уменията си за решаване на задачи, които изискват научен подход.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците ценят свободата както никой друг. Тя е най-голямото ви съкровище. Ето защо сте един от най-големите пътешественици в света. Ето защо оживявате, когато и двамата планирате и отивате на пътешествия по целия свят. Успявате да възприемете всички различни култури и философии, които животът предлага, което ви позволява да разберете по-добре смисъла на живота.

КОЗИРОГ

Козирозите са майстори на самоконтрола. Вашата отговорна и дисциплинирана природа ви прави идеалния ръководител. Ето защо оживявате, когато сте отговорни за планирането и управлението на личните и бизнес дела на хората около вас. Ще работите неуморно, за да сте сигурни, че нещата винаги се вършат навреме и че са направени по правилния начин.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са интелектуални същества, които обичат да използват ума си при всяка възможност. Ето защо оживявате, когато се включите в дейности, които целят да направят човечеството по-добро. Ще добавяте ентусиазъм към всяка дейност с полезна кауза, за да накарате хората около вас също толкова да се вълнуват и вдъхновяват да променят нещо към по-добро.

РИБИ

Рибите притежават артистичен талант като никой друг. Тъй като управляващата ви планета е Нептун, вие сте свързани с музиката както никой друг. Проявявате музикални предпочитания от ранна възраст и оживявате, когато можете да използвате музикалните си таланти, за да вдъхновите себе си и хората около вас да променят живота на другите с всички необходими средства.