Астролозите вярват, че положението на Слънцето, Луната и планетите по време на раждането ви оказва пряко влияние върху характера ви - така че защо да не окажат влияние и върху това какво пиете, когато дойде време за вино? Advertisement

Овен (21 март - 19 април)

Купи

Перфектното ви съчетание е с оранжево вино. Обичате да се откроявате в тълпата, така че червеното или бялото не са подходящи за вас; имате нужда от нещо свежо и ярко. Оранжевото е новото розе. Въпреки че технически е бяло вино, то се прави като червено, което му придава оранжев цвят и тръпчив вкус.

Телец (20 април - 20 май)

Купи

За вас това е Каберне Совиньон и Каберне фран. Както всички кралски особи, вие се наслаждавате на по-изтънчените неща в живота, което прави този крал на вината идеален за вас.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Купи

Звездите казват, че Совиньон блан е най-доброто вино за вас. Обичате разнообразието и винаги сте готови да опитате всичко, което прави това универсално вино идеално за Вас.

Рак (21 юни - 22 юли)

Купи

Мистерията е решена! Мерло & Рубин & Каберне совиньон е подходящото вино за вас. Ако веднага отпиете глътка от това вино, ще усетите само вкуса на алкохола. Но го оставете да се декантира за 30 минути и ще бъдете добре възнаградени с богати, вкусни аромати.

Лъв (23 юли - 22 август)

Купи

За човек с мечти за шампанско и живот в шампанско, шампанското е очевидният избор за вас. Pet Nat е вашият девиз и вие искате най-доброто от най-доброто, за да се наслаждавате на този живот.

Дева (23 август - 22 септември)

Купи

Девите са известни с това, че са придирчиви, така че Каберне § Памид § Рубин трябва да бъде вашият избор. Като Дева оценявате вниманието към детайлите и точно така се прави Каберне § Памид § Рубин. Деликатното грозде трябва да е точно както трябва, иначе няма да се получи.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Купи

Въпросът е внимателно претеглен от съзвездията и те казват, че Шардоне & Мискет & Совиньон блан е най-добър за вас. Разбирате се с почти всички и това деликатно балансирано вино може да се съчетае с почти всичко - точно като Вас!

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Купи

Хей, секси - Малиновото вино е вашето съчетание, създадено във винения рай. Скорпионите са един от най-сексапилните астрологични знаци, така че се нуждаете от напитка, която е също толкова знойна, колкото и вие.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Купи

Виното Каберне фран е идеално за най-могъщия от знаците. Обичате да създавате връзки с хората, а това вино с голям аромат не прилича на нищо, което сте пили досега.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Купи

Вие никога не сте навън, нито пък вашето вино трябва да бъде навън. Ето защо един рубин е виното за вас. Винаги сте на мода, а Рубин е също толкова вечно, колкото и Вие.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Купи

В зората на Ерата на Водолея вашето вино трябва да е биодинамично. Вие сте известни с това, че сте непредубедени и имате прогресивни възгледи. Обичате да опитвате нови неща и ако не сте опитвали Трастена розе, трябва да се заемете с това СЕГА.

Риби (19 февруари - 20 март)

Купи

Вие сте изобретателни и адаптивни и имате нужда от Шардоне. Мразите етикетите и това да ви поставят в кутия. Вие сте преди всичко индивидуалност и се нуждаете от вино, което ще кара хората да гадаят.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.