Коледа е едно от най-забавните и специални времена в годината за много хора. Това е невероятен период и наистина помага да се свържат приятели и семейства чрез силата на вкусната пуйка и невероятните празненства. Вашата зодия любител ли е на Коледа или ставате Гринч в секундата, когато чуете "Jingle Bells" по радиото?

Овен

Въпреки цялото си нахалство, личността на Овена не обича нищо повече от това да прекарва време със семейството си. Празничното време им дава почивката, от която се нуждаят, за да могат да се отпуснат и да презаредят батериите си. Състезателният Овен също обича да излага най-пищния празничен показ!

Рак

Представителите на зодия Рак не обичат нищо повече от прекарване на време със семейството и приятелите си, поради което толкова много обичат Коледа. Всеки повод е добро извинение за Рака да организира събиране, но празниците наистина са специални за него.

Лъв

Празниците са страхотно време за вкусна храна и празнична музика, освен това са идеален период Лъвът да се вмъкне в най-добрите си парти тоалети. Като една от най-суетните зодии, Лъвът се възползва максимално от парти сезона, за да извлече максимума от този свят на селфита, както и да си прояви като добър танцьор!

Скорпион

Опознаването на мистериозната личност на Скорпиона може да бъде трудна работа, но след като те приемат в кръга си, ставаш член на тяхната вълча глутница! Скорпионът обича да се грижи за приятелите и семейството си, а готвенето наистина е една от най-големите му страсти!

Стрелец

Обикновено спокойната и хладна личност на зодия Стрелец наистина се вълнува от празниците! Добрата храна, фънки празнични мелодии и качественото семейно време са достатъчни, за да накарат Стрелците да се раздвижат за Коледа. Ако зависеше от него, Коледа щеше да идва веднъж на месец.

Водолей

Водолеите обожават новите предизвикателства и обичат идеята да обърнат нов лист към края на годината. Коледа е идеалното време за Водолеите да направят равносметка на всичко, което са постигнали през последните 12 месеца. Водолеят също обича даряващото ловно изживяване и поставянето на усмивка на лицата на хората.