Някои хора се събуждат пълни с енергия (дори без сутрешната си чаша кафе!) и не се уморяват, докато не дойде време да приключат деня. Обикновено се предполага, че този енергичен характер е свързан с начина на живот или генетиката, но може да се дължи и на хороскопа. Четете нататък, за да откриете шестте най-енергични зодиакални знака.

Рак 

Първоначално Раците може да изглеждат по-бавни, но те просто трябва да намерят правилната мотивация. Техният ритъм е напълно различен от този на другите хора. Може да ви се стори странно, че този чувствителен воден знак се превръща от силно енергичен в домошар, но за тези колебания си има причина. Луната управлява Рака и нейните фази влияят на енергийните му нива. Когато има пълнолуние, очаквайте този знак да бъде изпълнен с живот. Когато нещата не са подредени толкова добре, те вероятно ще изберат уютна вечер вкъщи.

Риби

Този знак е известен с това, че поглъща енергията на другите. Управляван от мечтателния Нептун, планетата на вдъхновението и психическата възприемчивост, рибата-визионер черпи живата си енергия от дълбоко преживените си емоции. Така че очаквайте енергийните им нива да варират в зависимост от тези на хората около тях. А когато духът на Рибите се повиши, внимавайте. Когато творческата им страна се съчетае със силното им чувство за интуиция, фантастичното им въображение често се развихря и води до оживени, ако не и леко хаотични приключения.

Лъв

Тези крале и кралици на джунглата ще напуснат партито последни, не само защото са все още будни, но и защото искат да бъдат колкото се може повече време в светлината на прожекторите. Управлявани от светещото слънце, тяхната необуздана енергия е невероятно заразителна и всички около тях го знаят. Но не става въпрос само за подхранване на егото им. Лъвовете искат също така да гарантират, че животът им е пълен с нови приключения.

Близнаци 

Близнаците винаги имат натоварен социален календар и рядко се нуждаят от почивка между събитията. Това поведение се дължи на факта, че са управлявани от Меркурий, който е най-бързо движещата се планета в нашата Слънчева система. Меркурий е отговорен и за любовта им към срещите с нови хора и общуването с всеки, тъй като е планетата на комуникацията. Известен с непоколебимия си позитивизъм, този забавен въздушен знак винаги кипи от енергия, особено когато става дума за социални събирания.

Стрелец

Подобно на Близнаците, Стрелците обичат да имат скандални истории, които да разказват на приятелите си. Но докато Близнаците ще искат да ви разкажат за забавна среща, на която са били, Стрелците копнеят да се похвалят с приключение с парашут или с последното си международно пътуване. Те са най-авантюристичният знак и имат енергията, която ги кара да се движат.

Овен 

Овните нямат време за почивка, те са твърде заети да опитват нови неща. Този изключително независим знак една вечер посещава представление на Бродуей, на следващия ден се присъединява към отбор по кикбол, а на по-следващия следобед се захваща с грънчарство. Те са първият огнен знак и са част от кардиналната модалност, което означава, че обичат да инициират нещата. Освен това те са родени лидери, така че нямат проблем да излязат извън зоната си на комфорт и да поемат отговорност.