Всички ние - и мъжете не са изключение - показваме най-добрите си качества в началото на една връзка. И само месеци по-късно партньорът вижда нашата "тъмна" страна и взема решение - да остане или да си тръгне?

При тези зодии ще трябва да се подготвите предварително за връзка, която ще върви като влакче в увеселителен парк - от безоблачно щастие до кошмарни моменти.

Овен

Мъжете от зодия Овен са много интересни събеседници и страстни партньори, с които ще правите невероятен секс. И в същото време това са изключително сложни хора, които не са в състояние да направят отстъпки в отношенията. Планетата Марс дава на Овните агресия и упоритост, които им помагат в бизнеса и постигането на цели, но пречат в личните отношения. Овните не са способни да чуят мнения, различни от техните собствени, и дори няма да ви докажат, че са прави с логични аргументи. Техният стил е по-скоро като да удариш юмрук по масата и да повишиш тон.

Мъжете Овен също имат начин да си пазят чувствата за себе си. Оттук и фактът, че знакът рядко ще признае любовта си, а също и че често може да ви обиди. За съжаление, в ярост Овните виждат пред себе си не любим човек, а враг и затова могат да говорят груби неща или дори да прибягнат до нападение.

Телец

На пръв поглед мъжете Телци са нежни хора, които не са склонни да повишават тон или да изпускат нервите си. Но това е само докато не направите нещо, което този земен знак смята за неприемливо. И така, на първо място от неговите стоп действия е предателството (или всякаква причина за ревност от ваша страна). Телците ревнуват дори приятелите и колегите си. И ако говорим за любим човек, тогава той или трябва напълно да принадлежи на Телец, без да флиртува с противоположния пол, или "вратата е там".

Вторият отключващ фактор за Телеца е желанието ви да влезете в спор с него. И жените, и мъжете от тази зодия никога няма да признаят, че са сгрешили и ще повярват, че се опитвате да принизите авторитета им с вашите контрааргументи. Между другото, плавно преминахме към третата точка, която Телецът не приема - това са опити за понижаване на самочувствието им. Телците имат високо самочувствие и знаят, че имат както интелект, така и визия. Ето защо, ако партньорът се опита да критикува вкуса им в облеклото, начина, по който водят бизнеса или обзавеждането на дома им, знакът ще отговори с още по-остри и обидни думи.

Близнаци

Първоначално Близнаците ще изглеждат като вашия мечтан партньор. Те преливат от жизненост, така че ще имат най-необичайни срещи, образователни разговори (интелигентността е силната страна на Близнаците) и безсънни нощи. Но само докато тази черта на Близнаци влезе в "играта", за която много хора не могат да ги понасят - това е тяхната двойственост. Това е мъж, който дълго време няма да може да реши да изведе връзката ви на следващото ниво. Няма да го накарате да признае чувствата си, защото, първо, този знак се контролира от интелекта, и второ, той самият не е сигурен дали ви обича.

И дори ако Близнаците решат да се преместят при вас или дори да ви предложат (за което ще трябва да дадете медал), това все още не означава, че ще бъдете заедно завинаги. Близнакът може лесно да продължи да флиртува с други или дори да има афера, защото лесно се отегчава.

Водолей

Няма да е преувеличено, ако кажем, че именно Водолеите стоят зад най-революционните решения, променили нашата планета. И всичко това благодарение на неограничения им брой смели идеи, които не биха хрумнали на обикновения човек, и най-важното, неизчерпаемия им интелект за тяхното реализиране. Но точно затова е трудно да се изградят отношения с Водолей. Те живеят с ума си и почти не чуват чувствата си, така че няма да очаквате нежни прегръдки или непланирани срещи от тях.

Освен това Водолеят ще бъде ужасно ядосан, ако му попречите да работи (и той е готов да прави това през целия ден) - защото именно в професионалната дейност този знак черпи сила. Така че, за съжаление, идеалният вариант за Водолеите е да живеят в различни райони и да не се натоварват един друг със задължения.

Освен това Водолеите често са недоверчиви - така че ще трябва да преминете през стотици етапи от неговите лични тестове за сила, за да може той да ви разкрие своите тайни. Ако Водолеят разбере, че сте го обсъждали с някого, той ще се превърне в ужасно токсичен и "жлъчен" човек.