Гледаш щастливи двойки, които изглеждат сякаш са създадени един за друг. Те се разбират перфектно без думи, довършват си изреченията, почти никога не се карат за дреболии, а ако имат разправии, се сдобряват много бързо. Кои зодии образуват най-добрите двойки - и в любовта, и в приятелството?

Рак + Скорпион

Типичните Раци са емоционални хора. Затова и е трудно да се разбират с човек, който живее по логика, а не по интуиция. В това отношение Скорпионите отлично разбират чувствителните Раци, защото винаги разчитат повече на сърцето си, отколкото на главата. В същото време Скорпионите живеят в настоящето, а Раците живеят в бъдещето, но тези водни знаци нямат противоречия във възгледите си.

Лъв + Стрелец

Лъвовете са невероятно чувствителни към личното пространство и свободата. Веднага щом на хоризонта се появи перспективата да бъдат пленници на една връзка, те бягат. Стрелците много добре разбират това и затова са идеални един за друг. В общественото разбиране те винаги изглеждат като "странна" двойка: и двамата са заети, постоянно тичат някъде, докато флиртуват с другите. Но огнените знаци не се интересуват от мнението на другите: те знаят, че блестят най-ярко.

Близнаци + Водолей

Тази двойка винаги е в движение: или отиват някъде, за да пътуват, или ходят заедно на лекции, или сменят работа, град или държава. Но тяхната любов и уважение един към друг остават непроменени. И още нещо: въздушните зодии винаги ще намерят общи теми за разговор. Близнаци и Водолей винаги се забъркват заедно в най-странните приключения, но лесно се измъкват от тях благодарение на това, че се подкрепят.

Дева + Телец

И Девата, и Телецът имат нужда всичко да е ясно и конкретно. И двамата уважават личните граници, мразят да им казват какво да правят и винаги се стремят към съвършенство и точност. Разбира се, впиването един в друг е неизбежно, но със земните знаци е най-лесно. Всъщност Девите и Телците дълбоко в себе си са все още онези уязвими сладури макар че в очите на околните изглеждат по-страшни, отколкото са в действителност. Когато общуват помежду си, тези два знака могат да бъдат себе си.