Запознали сте се с Дева и сега се интересувате от това да се срещате с нея. Проверили сте хороскопа си и сте забелязали, че зодиакалните ви знаци може би са съвместими, но не сте сигурни, че сте разбрали какво точно привлича този зодиакален знак да се среща с вас.

Ако сте любопитни как работи умът на Девата, но никога не сте имали връзка с нея, може би имате въпроси относно нейните романтични интереси.

Девата е един от най-неразбраните знаци в астрологията. Известна с това, че е изпълнена с мистерии, тя не обича да допуска хората до себе си. Девите са придирчиви, което означава, че не бързат да решават с кого искат да бъдат.

Има четири зодиакални знака, които ценят същите неща като Девите и имат по-голям шанс да спечелят вниманието им - а може би дори и сърцето им:

1. Телец 

И Телецът, и Девата са земни знаци, така че естествено се разбират на по-дълбоко ниво.

Телецът е упорит и многократно ще се опита да разруши стените, които Девата е издигнала, което ще докаже, че чувствата му са искрени. След като тази стена бъде разрушена, тези знаци като двойка могат да общуват добре, с честност.Тази връзка има инструментите да издържи и да продължи, докато поддържат тази честна линия на комуникация.

2. Рак 

Връзката между Дева и Рак е такава, която се основава на очарованието един към друг. И двамата имат еднакъв поглед върху начина, по който живеят живота си. Но приликите им не спират дотук. Те могат да бъдат склонни да се притесняват, така че знанието, че могат да се доверят един на друг, ще бъде силна връзка, изградена във връзката им. Грижовните качества на двата знака ще направят връзката им съвместима само поради факта, че те са по-склонни да показват любовта си един към друг. Докато си имат доверие един на друг, тази връзка ще бъде пълноценна.

3. Скорпион 

Скорпионът и Девата имат интересни взаимоотношения, защото и двамата са мистериозни знаци и дори се казва, че и в двамата има магия, която другите знаци не притежават. Те намират мистериозността един на друг за интригуваща и се опитват всячески да разгадаят загадките един в друг.

Страстта от страна на Скорпиона може да се окаже доста интригуваща за Девата. На Скорпионите е присъщо да закрилят и ще изпитват това чувство към Девите. И двамата като партньори обаче се стремят към контрол, така че това може да се окаже своеобразен акт на балансиране във връзката.

4. Козирог 

Девите и Козирозите са чудесен екип, и то не защото и двамата са земни знаци, а защото и двамата обичат постоянството и начина, по който се карат да се чувстват в безопасност. Те обичат да прекарват времето си заедно и искат да имат това чувство на сигурност един с друг. И Козирозите, и Девите са трудолюбиви и се сближават заради общото си чувство, че са целеустремени. Щом целите им се съчетаят и обединят, нищо не може да им попречи.

Кои зодиакални знаци са най-неподходящи за Дева?

Има два зодиакални знака, които ще трябва да се потрудят допълнително, за да бъдат щастливи във връзката си с Дева. Има вероятност те да не са най-съвместимите в секса и любовта. Може би е по-добре да останат само приятели.

1. Близнаци 

Близнаците и Девата могат да постигнат съвместимост, но не и без работа. Девите са много ориентирани към детайлите, а Близнаците са склонни да бъдат малко по-спонтанни и да не се взират в дреболиите. Постигането на баланс помежду им не е невъзможно, но изисква усилия и от двете страни. Донякъде сериозността на връзката, която иска Девата, обикновено отблъсква Близнаците.

И двамата също така са много нерешителни знаци, така че това може да се окаже пречка в отношенията им. Ако и двете страни не са готови да положат малко усилия, тази връзка бързо ще се разпадне.

2. Стрелец

При Стрелеца и Девата е необходима работа. Девите и Стрелците имат доста сходства във възгледите си, но и повече различия. Девите работят усилено и са упорити, докато Стрелецът е по-неструктуриран. Това може да доведе до разрив, защото Девите ще ги възприемат като безразсъдни и небрежни.

Връзката между двата знака със сигурност ще бъде прекъсната по-лесно заради различията им в начина, по който постигат целите си. Не е невъзможно да намерят хармония, но те трябва да са наясно и да осъзнават различията на другия човек и да ги приемат.

Какво търси Девата в една връзка?

Девите обичат да бъдат необходими. Те изпитват чувство за целеустременост и получават радост от това, че са полезни на другите. Ако попитате Девата за мнението ѝ или я помолите да ви помогне в малки проекти, тя ще се почувства пълноценна във връзката.

Правенето на малки неща, като например да показвате признателността си и да благодарите, ще ви отведе далеч с тях. Тъй като Девите са много притеснителни, прекаленото анализиране и зацикляне върху малките детайли е техният проблем, независимо дали ни харесва или не.

Не е нужно да им потвърждавате любовта си, но Девите търсят възхищение. Това, че им се възхищават, им напомня, че те са най-важният човек в живота на партньора си.

Умът на Девите е изключително мощен, така че понякога е трудно да се контролира. Девите се взират в неща, които не зависят от тях, премислят всичко и не са толкова разумни, когато мислят прекалено много. Всичко, което можете да направите, за да помогнете, е просто да слушате. Самото изслушване показва, че ви е достатъчно грижа, за да обичате Девата такава, каквато е. За щастие Девата винаги се измъква от това.

Какво носи Девата на една връзка?

Девата показва любовта си, като прави неща за другите. Независимо дали става дума за обикновен мил жест или за подаръци, те получават удовлетворение от радостта на партньорите си.

Работите по къщата си? Те искат да ви помогнат. Започвате нов проект в работата? Те са готови със съвет, за да ви помогнат да вземете решение. Всичко, което включва решаване на проблем или достигане до крайна цел, е смисълът на връзката на Девите.

Този зодиакален знак носи и чувство за чудо. Те са любопитни и гледат на света по начин, който много хора не разбират. Умът на Девите винаги е в движение и на свой ред те постоянно си поставят нови цели. Бидейки с Дева, те ще направят същото за вас. Те не само подтикват себе си, но и мотивират другите.

Къде и кога Девата трябва да търси любов?

Не е лесно да съблазните една Дева. Те са упорити, трудолюбиви и винаги се стремят към нова цел, затова са склонни да пропускат възможности за любов.

Няма подходящо време или място, когато търсят любовта - те трябва да бъдат подмамени, за да се случи това. Но това, което Девите могат да направят, е да се опитат да бъдат по-бдителни, готови и желаещи. Вместо да тичат към любовта, те тичат в обратната посока и се поглъщат от работата. Ако все пак се замислят за любовта, те ще обсъдят многобройни ситуации в главата си и ще изчерпят всички възможности, преди да се обвържат.

Може би трябва да направят крачка назад и да оставят ситуациите да се развият, вместо да се опитват да бъдат подготвени за всеки изход. Животът не е написан по сценарий или предвидим.

Не всяка ситуация ще се развива по план и има моменти, в които те ще се окажат неподготвени. Приемането на това, поемането на борбата и справянето с ударите е нещо, което Девата трябва да научи. Понякога те трябва да позволят на живота да ги доведе до определен момент, преди да поемат отново управлението.