Астрологията може да ви е добър помощник при избора на идеалния партньор. Разберете кои зодиакални знаци водят в класацията за най-добри съпрузи

Рак

В основата на щастливия брак е любовта, емоционалната привързаност, нуждата от подкрепа и тясна духовна връзка. Всичко това ще ви осигури впечатлителният Рак, който се смята за най-добрия съпруг. Отличава се с чувствителност, способност да се грижи за партньора, желанието и способността му да създаде дом. Ракът процъфтява, когато е в стабилни и дългосрочни връзки.

Везни

Съпругът от зодия Везни е спокоен, мил, уравновесен и искрен. Той е много семеен и отговорен и рядко се решава на развод, заради което дава шанс на брака втори, дори трети шанс, като работи неуморно върху връзката. Съпругът от зодия Везни трябва да бъде стабилизиран с намеци, съвети и помощ при вземането на решения. Той е прекрасен баща и спокойно може да замести майката в моментите, в които е нужно.

Скорпион

Страстен, секси, мистериозен, съпругът Скорпион е надежден в брака. Въпреки славата му на фатален любовник, жененият Скорпион рядко изневерява. За него семейството е зона на пълна отговорност. Той е верен, отдаден, подкрепящ, закрилящ, безкористен и грижовен съпруг. С него е лесно да преживееш мъката и да изпиташ радост. За да имате стабилен брак, поддържайте страстта в него, възхищавайки се на интелигентността и решителността му.

Козирог

Козирогът е практичен и реалистичен, здрав и надежден като скала. Благодарение на тези качества той е в състояние да изгради силен брак. Ако такъв мъж се обвърже, той ще премести небето и земята, ще изкачи планина, ще се гмурне в океана, за да подкрепи жена си. За него обаче е трудно да изрази чувствата си и задачата на жена му е да му помогне с това.

Риби

Креативните, емоционални, чувствителни мъже от зодия Риби са добри партньори за жени от всяка зодия. Такъв мъж обича комфорта, готви вкусно и прекарва много време с децата. Рибите са идеални бащи, тъй като те наистина обичат да играят, да общуват и да прекарват време с деца и тийнейджъри. Недостатъкът на Рибите е загубата на чувство за реалност. Такъв съпруг често е с глава в облаците, докато жена му се нуждае от истински дела и действия.

Телец

Смята се, че мъжът Телец е най-добрият кандидат за съпруг. Той е готов да споделя отговорностите около къщата, включително готвене, почистване или пазаруване на храна. Съпрузите от тази зодия са домошари. Те ценят стабилността, комфорта и лукса в малките неща. С тях лесно се намира щастието и любовта. Проблемът ще бъде брачният дълг - Телецът обича секса, но го мързи да се занимава с него. За да балансира тази област, съпругата ще трябва да съблазнява съпруга си. Организирайте му романтични срещи, домашни бурлески шоута и еротични танци.

Лъв

Лъвът е главата на прайда, който е привързан към жена си, децата и дома, затова иска до себе си всеотдайна, щедра и темпераментна съпруга. Мъжете от зодия Лъв са красиви, имат царствени маниери и до тях всяка жена се чувства като кралица. Но сладкият, любящ и нежен Лъв е сприхав. Страда, избухва и се превръща в ядосан хищник, затова съпругата не трябва да довежда ситуацията до критична точка. Лъвът е горд и егоистичен, така че в къщата ще има само едно слънце и това, уви, не е съпругата.

Близнаци

За да бъде щастлив бракът със съпруг Близнаци, постоянно ще трябва да му предоставяте интересни забавления. Той има нужда да бъде обичан, хвален, подкрепян и доволен. Един въздушен знак се нуждае и от нежна емоционална връзка, защото ако не получи любов у дома, ще отиде да я търси отстрани. За щастие това не става бързо и съпругата на мъжа от Близнаци има време да забележи и коригира грешките.

Дева

Мъжете Дева са родени семейни мъже. Те се стремят да се оженят веднъж завинаги. Много лоялен и отдаден. Ценят близките си и изпълняват задълженията си. Защо тогава Девите не са лидери в класацията? Това се дължи на прекомерната скрупулност, придирчивост и почтеност на знака. Съпругът Дева може да бъде саркастичен и да критикува жена си. Не е лесно да се отговори на изискванията му в продължение на много години подред.

Овен

Управителят на Овен е огненият Марс. Животът с него е забавно приключение. Бързо решават да се оженят, защото се гмуркат стремглаво в чувствата. Оставете го да прави каквото си иска, защото е свикнал винаги да е пръв във всичко. Тогава съпругът Овен ще постигне успех в кариерата и себереализацията и ще осигури на семейството желаното ниво на благополучие. Но ако животът не върви по план, Овенът изпада в депресия, отегчава се и се ядосва.

Водолей

Водолеят е емоционално студен човек. Той просто не може да бъде толкова въвлечен във връзката, че да задоволи напълно нуждата на жена си от признаци на внимание, изразяване на чувства, страст и обич. През повечето време такъв съпруг е потопен в себе си и мислите си. Дори когато Водолеят е до вас, той остава дистанциран и безразличен. Той обича жена си по свой начин, но не знае как да го демонстрира и изрази.

Стрелец

Мъжът от зодия Стрелец е весел, жизнерадостен и енергичен, но трудно остава верен на единствената си жена. Има и приятни изключения, но с такъв мъж винаги трябва да сте нащрек. Обича хората, общуването и флирта, затова често се поддава на изкушението и може да забрави за отговорността си към жена си и децата си.