Ако сте любители на астрологията, вероятно не е изненада, че вашият зодиакален знак играе голяма роля в това кои филми класифицирате като любими. Особено тези, които обичате да гледате отново и отново, когато настъпят Коледно-новогодишните празници. И ако се чудите с какъв филм да започнете този сезон, вашият зодиакален знак може просто да ви отведе до идеалната препоръка.

Овен: Сам вкъщи (1990)

Кой Овен не иска да бъде оставен сам без правила или отговорности? Този палав зодиакален знак може да се свърже с начина, по който Кевин Маккалистър постоянно е обвиняван буквално за всичко. Гледайки как подценяваното осемгодишно дете се доказва, като защитава къщата на семейството си от двама измамници, ще накара един Овен да се почувства също толкова забелязан.

Телец: Как Гринч открадна Коледа (2000)

Телецът е склонен да носи упоритостта си като знак за гордост, което означава, че те не само виждат каква е същността на Гринч; те се отъждествяват с него. Тази зодия умее да таи злоба, което прави сприхавия Гринч герой, на когото могат да съчувстват. Плюс това, как един Телец може да не оцени колоритната естетика на град Whoville?

Близнаци: Наистина любов (2003)

Близнаците са известни със склонността си да се отегчават, но многото пресичащи се любовни триъгълници, присъстващи във филма "Наистина любов", са повече от достатъчни, за да му обърнат внимание от началото до края. Плюс това, Близнаците не могат да не оценят сухото, британско остроумие, което ще погъделичка чувството им за хумор.

Рак: Ваканцията (2006)

За романтичния и сантиментален Рак "Ваканцията" има всичко. Гледането на филм за четирима души, които преодоляват вътрешните си конфликти и намират истинската любов, ще накара един Рак да се почувства напълно потопен в духа на сезона. Плюс това, Раците по природа са домошари и предпоставката, че две жени сменят дома си за празниците, е достатъчна, за да ги накара да седнат и да го изгледат.

Лъв: Последна ваканция (2006)

Лъвовете са креативни личности, които винаги имат възвишени планове за себе си. Веднага след като разберат, че на пренебрегваната Джорджия Бърд й остават само няколко седмици живот, един Лъв ще се присъедини изцяло към нейната мисия най-накрая да сбъдне всичките си мечти. "Последна ваканция" напомня на Лъва, че никога не е твърде късно да направи каквото иска с живота си.

Дева: Полярен експрес (2004)

Класическата история в "Полярен експрес" напомня на замислената Дева за по-прости времена. Всъщност те вероятно са чели книгата, докато растат; Девите обичат изпитана и истинска история, която никога не остарява! Плюс това, тяхното ориентирано към детайлите мислене им помага да оценят ярката и очарователна анимация, която беше особено новаторска в началото на 2000-те, когато беше пусната.

Везни: Най-щастливият сезон (2020)

Умните и флиртуващи Везни не могат да устоят на звездна драма за връзка, намираща своята основа. Една Везни ще се идентифицира с Аби от "Най-щастливият сезон", която се опитва да балансира отношенията е напрегнатото семейство на приятелката си, което двете са посетили за празниците. Везните също ще се радват на възможността да обсъдят дали Аби заслужава по-добро или не!

Скорпион: Кошмарът преди Коледа (1990)

Не е тайна, че Скорпионите имат склонност към тъмното, зловещото и табуто. Не е чудно, че Кошмарът преди Коледа е любимият ви празничен филм, защото обхваща и трите! Въпреки че не е най-празничният - и със сигурност не е най-традиционният - този филм ще накара Скорпиона да се чувства добре по време на празниците. Тъй като знаете, че Скорпионите все още копнеят за Хелоуин, този филм действа като добър баланс между страшно и празнично.

Стрелец: Лошият Дядо Коледа (2003)

Независимо дали са празници или не, един Стрелец просто иска да гледа филм, който го кара да се смеят от началото до края. Ето защо "Лошият Дядо Коледа" е точно в тяхната алея! Този филм за мизантропичен измамник, който работи като Дядо Коледа в универсален магазин, доказва, че празничните филми могат да бъдат също толкова палави, колкото и хубави.

Козирог: Коледна история (1983)

Козирозите могат да бъдат изненадващо носталгични, поради което те често избират да пуснат класика вместо най-новата версия. Този амбициозен и трудолюбив зодиакален знак ще припознае мисията на Ралфи да получи подаръка на мечтите си - въздушна пушка Red Ryder. Те също така ще се отъждествят и със сприхавия баща на Ралфи и неговата мания по настолната лампа, оформена като женски крак, която той беше награден в конкурс.

Водолей: Животът е прекрасен (1946)

Причудливият и ексцентричен Водолей е хуманитарният човек на зодиака, което означава, че обича филми с художествени качества и смислено послание. "Животът е прекрасен" издържа изпитанието на времето с причина! Един Водолей ще се почувства толкова развълнуван от жертвите, които Джордж Бейли трябваше да направи, и ще посегнат към кутията с кърпички, докато Джордж разбере колко много означават тези жертви за семейството и приятелите му в Бедфорд Фолс.

Риби: Елф (2003)

Рибите са известни със своето състрадание и духовност, но живото им въображение е това, което наистина ги отличава от другите. "Елф" е сладка, ободряваща комедия, която е свързана с това да се възползвате от силата на вашето въображение и да повярвате в магията. Бъди може да е напълно зрял мъж, тичащ из Ню Йорк, облечен като елф, но въображението му е това, което спасява духа на Коледа.