Благоприятните аспекти на планетите ще направят февруари месец на парите. Но всички знаци ще имат нужда от ясна стратегия и съвети за хороскопа.

Месечен финансов хороскоп за Овен

От 4 до 6 февруари Меркурий, заедно с Плутон, ще засили силата на волята, правейки Овена убедителен и влиятелен в работата. От 4 февруари до 11 февруари Меркурий в секстил с Венера ви дава готовност за компромис и сътрудничество в отношенията с хората. От 15-ти до 18-ти инвестирайте пари в големи проекти. Активният Марс ще помогне за това, правейки Овена смел и енергичен.

Месечен финансов хороскоп за Телец

След завършването на ретроградността си на 29 януари, управителят на Телец, Венера, ще бъде в директно движение през цялата година. Това ще има положителен ефект върху финансите. Астрологът и автор на книги за себеоткриване Софи Сейнт Томас препоръчва на Телеца да използва януарския край на ретроградния Уран за щастливи промени в кариерата и да продължи да прилага нова стратегия за доходи през февруари. Първите успехи в кариерата и финансите ще настъпят през първата десетдневка на февруари.

Месечен финансов хороскоп за Близнаци

Въздушният знак навлиза в период на промени в кариерата и доходите. От 4-ти до 11-ти Меркурий в тригон с Венера активира дипломатичните черти на характера. Договаряйте изгодни сделки. Тези, които искат да направят пари от инвестиции, могат да го направят между 13 и 16 февруари. От 4 до 6 февруари Меркурий в съюз с Плутон ще помогне при решаването на сложни проблеми. От 11 до 27 февруари, благодарение на енергията на Марс, Близнаците ще впечатлят началниците си.

Месечен финансов хороскоп за Рак

Контролирайте разходите си, тъй като от 23 до 26 февруари има опасност да излезете извън бюджета си. От 17 до 29 февруари Слънцето в тригон с Венера ще ви помогне да установите контакт с колеги и началници. До края на месеца водният знак ще изплати задълженията си и ще излезе на печалба. Ракът ще трябва да бъде по-внимателен към приходите и разходите през 2024 г. Финансов консултант ще ви помогне да разработите парична стратегия.

Месечен финансов хороскоп за Лъв

Непреодолимото желание за харчене ще тласне Лъва към спонтанни покупки, но трябва да се контролирате. От 4 до 11 февруари Меркурий в опозиция със Слънцето ще предизвика спорове. Не се присъединявайте към тях, за да не си създавате врагове. От 8 до 11 февруари Меркурий в квадратура с Юпитер ще донесе прилив на оптимизъм. Започвайте нови неща и проекти, пишете планове, представяйте се. Проверявайте внимателно новините и фактите. Февруари ще завърши успешно, ако не се забърквате в авантюри.

Месечен финансов хороскоп за Дева

Изданието в социалните медии Medium препоръчва да се съсредоточите върху саморазвитието и личните цели. Февруари ще ви даде усещане за финансова стабилност и ще даде тласък на кариерата ви. Усилията в бюджетирането, планирането и инвестирането ще дадат резултати. Използвайки вниманието си към детайлите и аналитичните си умения, фокусирайте се върху дългосрочни цели. Включете се в екипна работа, но не се страхувайте да се изложите. Възможен е бонус до края на месеца.

Месечен финансов хороскоп за Везни

Според астрологичното издание Astrology King най-доброто време за Везните е средата на месеца. От 4 до 11 февруари Меркурий в тригон с Венера ще разкрие дарбата на убеждаване и сключване на изгодни сделки. Периодът на успехи на Везните, започнал през януари, продължава. От 4 до 6 февруари Меркурий в съвпад с енергията на Плутон ще ви помогне да станете по-убедителни в споровете. В периода от 7-ми до 11-ти не взимайте заеми и не давайте. От 11 до 27 февруари Марс, Плутон и Венера ще осигурят професионални постижения.

Месечен финансов хороскоп за Скорпион

Взаимодействието между Меркурий и Плутон на 5 февруари ще разкрие тайни. От този ден нататък ще има добри дни за работа с нови технологии и закупуване на домакински уреди. Добър момент за пауза е 14 февруари, когато Марс обединява енергията си с Плутон. Отпуснете се, вземете си почивка. Сезонът на Водолея до 19 февруари ще измести фокуса върху въпросите за дома и семейството. Краят на месеца е преминаването на Слънцето в Риби от 20-ти, което ще ви помогне да печелите пари от хобито си. На пълнолуние в Дева на 24 февруари ще се сбъдне мечта.

Месечен финансов хороскоп за Стрелец

От 5 февруари Меркурий във Водолей ще ви обедини със съмишленици. От 7 февруари мислете нестандартно, търсете оригинални решения. Взаимодействието на Венера с Уран ще помогне за това. Не преговаряйте на 13 февруари. Запишете идеите, които ви хрумват на 16 февруари. Докато Слънцето е във Водолей до 19 февруари, Стрелецът ще бъде харесван от хората, което ще допринесе за установяване на връзки. Влиянието на Нептун и Меркурий на 2 февруари ще подтикне към ремонти и покупки на жилища. От 19 февруари посветете повече време не на работа, а на взаимоотношения.

Месечен финансов хороскоп за Козирог

От 5 февруари направете бюджет за месеца, а защо не и за годината. В този ден Меркурий ще засили влиянието на Плутон, което предполага нови източници на доходи. От 7 февруари хармоничният аспект на Венера с Уран ще разкрие интуиция и креативност. От 8 февруари започнете бизнес и превърнете хобито си в професия. Инвестирайте от 10 февруари и под влиянието на Марс и Плутон развийте активност от 13-14 и 17-ти. Посветете края на месеца на образование, обучение и духовно развитие.

Месечен финансов хороскоп за Водолей

До 19 февруари Слънцето остава в знака Водолей, откривайки перспективи в областта на работата и финансите. От 4 февруари до 11 февруари Меркурий активира креативността, предизвиква прилив на любопитство и мозъчна активност. Когато Меркурий навлезе във Водолей на 5-ти, заедно с Плутон ще донесе изблик на красноречие в знака. От 7-ми Венера ще образува хармоничен аспект с Уран, планетата на изненадите. Ако започнете нов бизнес или поемете нова работа от 7-ми до 11-и, успехът ще дойде. Когато Венера влезе във Водолей на 13-ти, ще се почувствате заредени с енергия.

Месечен финансов хороскоп за Риби

Преди началото на сезона на Риби (20 февруари) се подгответе за нов период в живота, погасете морални и материални дългове. От 7 февруари хармоничният аспект на Венера с Уран ще доведе до ново партньорство. Прекарайте Новолунието във Водолей на 10 февруари в уединение. От 13 февруари участвайте в колективни проекти. От 14-ти се пазете от конкуренти, а от 20-ти смело изпълнявайте всякакви планове. Взаимодействието на Слънцето с Меркурий в Риби на 28 февруари е най-добрият ден за излитане в кариерата.