Всяка жена е перла в една връзка. Оценете потенциала на всеки знак и намерете своя идеален съпруг. Използвайте уликите на звездите и слушайте какво казва сърцето ви, за да намерите истинското щастие.

Рак

Астролозите Лорена Томас и Мадисън Картър, автори на астрологичното издание Astrofame, дадоха лидерство на жената Рак в класацията на най-добрите съпруги. За нея голямо, приятелско и щастливо семейство е основният приоритет в живота. Тя разцъфтява в ролята си на съпруга и домакиня. Жената Рак се стреми към съвместен живот и е готова да се грижи денонощно за близките си. За нея е жизненоважно да се грижи за близките си, да следи благосъстоянието и диетата на членовете на семейството. Жената Рак ще установи топли отношения с децата и родителите на съпруга си. Тя ще поддържа идилия, така че кавгите в семейството й са много редки. Отличава се с мудност и пасивност, но иначе е идеална съпруга.

Риби

Нежна, мечтателна и романтична жена от тази зодия е подарък за мъж. Тя е чувствителна и безкористна, в името на любимия е готова да пожертва себе си и своите интереси. Жената Риби идеализира партньора си, но и самата тя е достойна за възхищение. Тази дама е родена актриса, съблазнителна куртизанка и творческа личност. Тя не обича отговорността и пилее пари, но винаги ще каже на съпруга си как да спечели повече. Има невероятна интуиция.

Везни

Тази дама е сублимация на женственост, интелигентност и логика, фокусирани върху семейството и партньорството. Или капризна и съмнителна, или уверена и упорита, тя кара съпруга си да трепери от излишък от чувства. Тя не създава проблеми, но знае как нежно да насочва мъжа към целта му. Прекрасна майка и чувствителна съпруга. Тя се характеризира с двойственост и неспособност да направи окончателен избор. Жената Везни е прекалено мнителна. За да успокоите ревността й, ще трябва да докажете, че тя е идеалната съпруга.

Телец

Както всички земни знаци, жената Телец е родена домакиня. Домакинските задължения са приятно занимание за нея. Тя е отличен готвач, обича да приема гости, знае как да управлява бюджет и да прави успешни покупки. Практичната и икономична жена Телец е красавица със спокоен характер. Тя не обича шумните спорове и се притеснява, когато нещата вървят против нейния план. Недостатъците включват невероятна упоритост и желание за налагане на мнение.

Водолей

Вечно млада и привлекателна, тази дама никога не страда от липса на внимание от страна на мъжете. В същото време жената Водолей истински обича само семейството и близките си приятели. Обича празниците и шумните компании и с радост приема гости в красивия си дом. По собствена инициатива тя ще се погрижи половинката й да има успешна работа, храна в ресторанта и здрав сън. Никога не изпада в истерия и не критикува съпруга си и не доминира в отношенията. Нейният недостатък е желанието за свобода. Дори в брака тя трябва да се чувства необременена от задължения.

Козирог

Жената Козирог е способна да изгради семейство и империя. Стреми се да стане добра съпруга, отлична майка и успешен предприемач. Тази дама е твърде умна, за да седи между четири стени. Нейната независимост е заразителна и мотивираща. Тя ще работи, докато й изтекат водите и ще се върне на работа веднага след като роди. Изисква от мъжа да бъде събран и организиран. Мрази мързела и презира хората, които обещават, но не правят нищо.

Близнаци

Жената Близнаци е красива, умна и свободна. Тя е общителна и добре образована, така че търси подходящ съпруг. Мечтае за истинска любов, но няма да се откаже от кариерата си в името на семейството си. Ако не може да постигне стабилност и да даде на децата си по-добър живот, се чувства сякаш се е провалила като родител. Жената Близнаци може да бъде най-добрата съпруга или истинско наказание за съпруга си. Всичко се дължи на двойствеността на нейната личност. Съпругът на такава дама трябва да знае, че едната й част е красива като ангел, а другата е дяволът в плът.

Скорпион

Според езотеричното издание Spiritualify жената Скорпион е много нежна и сдържана. Тези качества я правят отличен партньор в живота. Тя е прекрасна майка, която търпеливо отглежда децата си, превръщайки ги в достойни членове на обществото с щастливи спомени от детството. Жената Скорпион е силно привързана към съпруга си. Ако чувствата й са унищожени, тя няма да каже веднага истината, а ще се опита да възстанови хармонията.

Дева

Според Shivaani Bajaj Mehta, астролог и консултант по връзките, съпругите от зодия Дева обичат не с думи, а с действия и емоции. Това е истински приятел, който е особено отдаден на съпруга си. Девата е убедена, че романтиката не е основното нещо в живота и е прагматична до мозъка на костите си. Животът с нея е образец на стабилност и комфорт. Девата е прекрасна домакиня. Ако напълно съвпадате с нейните интереси и възгледи, можете да изградите силно, неразрушимо семейство. Но тази жена живее по правилата и изисква членовете на семейството да ги спазват. Силата на духа и аналитичният ум я карат тайно да ръководи съпруга си. Основният недостатък е неприязънта.

Лъв

Жените Лъв са търпеливи, непокорни, чаровни и много отговорни. Това са истинските пазители на дома. Те държат финансите на семейството под контрол и се занимават активно с децата. Те ги учат на доброта, грижовност и способност да бъдат отговорни хора. Съпругът не трябва да я контролира, тъй като това ще предизвика бунт. Причината за конфликти с жена Лъв може да бъде нейната страст и прибързаност, прекомерно усърдие в постигането на лични цели и силен мъжки характер.

Овен

Жената Овен е водена от своите амбиции. Тя доминира в двойката и влияе на съпруга си, когото обожава. Тя ще направи всичко, за да му помогне да се развие и да изгради успешна кариера, ако това не противоречи на нейните интереси. Тя страстно държи на семейството си и не пренебрегва близките си, колкото и да й е трудно. Във връзката с жена Овен властват страстта и ревността. Тя има високо ниво на сексуалност и флиртува с други мъже.

Стрелец

Жената Стрелец има репутацията на свободен и независим човек. Но след като срещна единствения мъж, тя ще опита традиционната роля на домакиня. Нейната цел в двойката е да се наложи като глава на къщата. Ако това не успее, тя се смирява и уважава съпруга си още повече. С удоволствие участва във финансовата подкрепа на семейството. Жената Стрелец е котка, която се разхожда сама. С годините знойният й темперамент се успокоява и тя остава вярна на единствения човек.