Всеки добър готвач знае, че едно ястие е толкова добро, колкото са добри неговите подправки. Но ако сте човек, който не е съвсем наясно с различните кухненски подправки, тогава не търсете повече.Advertisement

Ние сме тук, за да ви разясним дванадесет различни кухненски подправки и да ги съпоставим с всеки от дванадесетте зодиакални знака. И така, коя от тези подправки сте вие?

Овен (21 март - 19 април)

Купи Чили на прах. Като Овен вероятно сте известни с това, че сте спонтанни и дръзки. Определено имате силен заряд, подобно на пикантното чили на прах. Невероятно енергични сте и вашата приповдигната енергия повишава настроението на хората около вас. Определено сте смела личност и понякога хората имат проблеми да се сработят с вас. Но ако се обградите с хора, които ви подкрепят и искат да бъдете ярката звезда, която сте, тогава можете да направите всичко, което си намислите.

Телец (20 април - 20 май)

Купи Риган. Риганът е една от кухненските подправки, която се съчетава с почти всичко. Той е фин, но вкусен, а истинските готвачи знаят как да го подправят. Като Телец вие сте известни с това, че сте надеждни и практични. Вие сте там, когато приятелите ви имат нужда от вас, и определено не обичате драмите. Предпочитате да сте уравновесени и да се придържате към това, което знаете. Имате обаче и спонтанна страна, която движи амбициите ви, страна от вас, която не винаги всеки може да види.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Купи Екстракт от ванилия. Близнаците са супер експресивни по отношение на своята личност. Подобно на ваниловия екстракт в тортата, вие умеете да владеете всяка социална ситуация, в която попаднете. Като цяло сте много общителен човек, но все пак сте внимателни, грижовни и любезни. Външните хора ви възприемат като човек, който обича да се забавлява и да търси приключения, което определено е вярно. Но това не означава, че нямате и по-сериозна страна в себе си. Можете да се адаптирате към промените много лесно, което е нещо, на което повечето хора се възхищават у вас.

Рак (21 юни - 22 юли)

Купи Джинджифил. От всички тези кухненски подправки джинджифилът завинаги е бил известен с естествените си лечебни сили. Раците са известни с интуитивността си и имат естествена връзка с миналото, особено чрез спомените. Подобно на джинджифила, вие добавяте топло докосване към всички места, на които отивате, и към хората, които срещате, и оставяте малка част от себе си на всяко място, където отидете. Заобикаляте се по-скоро с по-малка група хора, отколкото с по-голяма група приятели. Но хората, с които сте близки, ви познават открай време и вие цените дълбоко близките си отношения.

Лъв (23 юли - 22 август)

Купи Кайен. Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието, независимо от повода. Ако добавите дори и най-малката доза лют червен пипер към някоя храна или напитка, със сигурност ще разберете, че той е там, дори и само чрез малък вкус. Хората лесно могат да се уплашат от вас, вероятно заради нивото ви на увереност. Знаете как да работите в една стая и знаете какво е необходимо, за да получите точно това, което искате. Обичате да се чувствате приети от околните, а освен това сте естествено артистични.

Дева (23 август - 22 септември)

Купи Розмарин. Една от най-класическите подправки в кухнята, но въпреки това все още специална. Розмаринът може да придаде елегантност на всяко ястие, стига да знаете какво правите. Девите обръщат внимание на малките детайли, вместо да разглеждат ситуацията като цяло. Вие сте много внимателен човек по отношение на начина, по който вземате решения, и винаги мислите за всички различни възможни резултати.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Купи Чесън на прах. Това е една от онези кухненски подправки, които се съчетават добре с всичко. Поръсете малко върху пилешко месо, в ориз или върху печени зеленчуци за по-наситен вкус. Везните са супер социални и обичат контактите, а вие можете да се разбирате добре с всеки. Обичате да виждате нови лица и да срещате нови хора по време на пътуванията си. Обичате да си създавате нови спомени с вълнуващи и интересни хора и определено не се отегчавате лесно.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Купи Тарагон. Естрагонът е подправка, която хората или обичат, или мразят, но хората, които го мразят, вероятно просто не са имали достатъчно опит с този аромат. В началото Скорпионите могат да изглеждат твърде смели, но в крайна сметка печелите хората с чара и интелекта си. Добре долавяте чуждите емоции и четенето на хората винаги е било ваше тайно умение. Невероятно смели сте и хората около вас се възхищават на смелостта ви да опитвате нови неща, без да се страхувате от провал.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Купи Къри. От всички кухненски подправки кърито е тази, с която се изисква умение за работа. Но като Стрелец вие се нуждаете от приключения и мистерия в живота си. Не се страхувате да опитвате нови неща, особено когато става въпрос за пътуване до далечни места и опознаване на различни култури. Вие сте супер уверени и ентусиазирани, а вашият оптимизъм е една от най-привлекателните ви личностни черти, която привлича хората към вас. Обичате да разтърсвате нещата от време на време, за да поддържате живота си интересен, и никой никога не знае какво ще направите след това.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Купи Мащерка. Козирозите са практични и донякъде консервативни. Трудно е да сбъркате с мащерка. Дори ако случайно добавите твърде много, цялостното ястие няма да бъде съсипано. Вие сте амбициозни и решителни, най-вече когато става въпрос за това да бъдете до и да помагате на най-близките си хора. Цените близките си приятели и семейството си повече от всичко и никога не бихте ги разочаровали или направили нещо, което да ги разочарова.

Водолей (от 20 януари до 18 февруари)

Купи Паприка. Като Водолей вие сте любопитни и с богато въображение. Паприката може да се използва за подправяне на всяко ястие и добавя малко вълнение към иначе скучната чиния с храна. Вие сте супер оптимистично настроени и излъчвате позитивизъм, където и да отидете. Хората често се обръщат към вас, когато имат нужда от глътка свеж въздух. Притежавате естествената способност да разсмивате всекиго, дори и да се чувства потиснат и отпаднал. Вие сте лъч на светлина и щастие, а близката ви група приятели не знае какво би правила без вас.

Риби (19 февруари - 20 март)

Купи Индийско орехче. Рибите по природа са артистични и творчески настроени. Индийското орехче е една от онези кухненски подправки, с които наистина можете да се забавлявате да експериментирате. Вие сте състрадателни и много държите на близките си отношения с приятелите и семейството. Имате основна група от хора, които ви подкрепят независимо от всичко, а също така знаят, че могат да разчитат на вас, когато имат нужда от истински приятел. Вие сте любезни и грижовни, но също така имате и забавна страна и знаете как да оживите партито. Така че, както виждате, това дали имате реален практически опит в кухнята или не, няма значение. Във всеки от нас някъде се крие нещо сладко, солено и пикантно.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.