През целия юни представителите на зодиакалния кръг ще се радват на връзки. Използвайте съветите на звездите и хармонизирайте личния си живот.

Овен

През юни Овните ще харчат пари за грижа за лицето и тялото, ще актуализират гардероба си и ще станат по-привлекателни. Както пише астрологичното издание Astrofree, вихрушка от романтични приключения очаква огнения знак. Овните ще усетят прилив на енергия и прилив на енергия към живота.

Новолунието на 6 юни ще отвори вратата за връзки с приключенски настроени личности. Пълнолунието на 22 юни ще засили емоциите, ще ви позволи да изразите най-съкровените си желания и отношенията ще достигнат ново ниво. Двойката ще прекарва време заедно и ще участва в семейни тържества.

 

Телец

Ингресията на Марс в Телец на 9 юни активира романтизма. Страстта ще пламне дори между редовни партньори. Материалистичният Телец ще съчетае любовта и кариерата и ще отиде заедно в командировка.

От 11 юни, когато Марс влиза в битка с Плутон, намалете степента на конфликта и се помирете. Свободните представители на знака ще прекарват много време в компанията на приятели. Време е да разгледате по-отблизо стари познати или да се сближите с нови. Може би сред тях е съдбата на Телеца и новата му любов.

Близнаци

Юни е сезонът на Близнаците. Представителите на знака ще блеснат. Тригонът Юпитер-Плутон на 2 юни ще подтикне към философски размисли и вътрешни трансформации. Това ще повлияе на възприятието ви за себе си, целта и стойността във връзката.

Меркурий в съвпад със Слънцето на 3 юни ще донесе запознанства. От 4 юни Слънцето ще се свърже с Венера, образувайки Венера Казими, отваряйки цикъл от забавление, кокетство и романтика. Новолунието в Близнаци на 6 юни е идеалното време да си пожелаете нещо и да привлечете партньор.

Рак

Началото на лятото е най-добрият период за любов и романтика. Целият месец юни ще бъде вдъхновяващ и позитивен за Раците. Както уточнява женското списание Marie Claire, след 21 юни настъпва идеалното време за промяна. Ако хаосът цари в сферата на любовта, време е да го рационализираме.

Привлечете партньора си с визуализации или утвърждения. Най-добрите дни за любов са 17, 19 и 21 юни. По време на новолуние и Ягодовата луна на 22 юни е по-добре да запазите мълчание, в противен случай ще предизвикате кавга със случайно изявление.

Лъв

През юни в личния живот на Лъв ще настъпят огромни промени. Парадът на планетите на 3 юни и лятното слънцестоене на 20 юни ще укрепят семейните отношения, но ще принудят партньорите да се променят в името на общите цели.

През юни Лъвът ще има приятно вълнение от срещи с хора. Новите хора ще се окажат остроумни, интересни събеседници. Общуването ще продължи цяло лято, а с някои хора ще избухне любов. От 8 до 11 юни са вероятни конфликти, свързани с личните граници. Търсете баланса, преговаряйте.

Дева

Както отбелязва модното списание Allure, Меркурий, управляващата планета на Дева, влиза в Близнаци и десетия дом на социалния статус в понеделник, 3 юни. Това е отличен период за поставяне на цели и задачи в личния ви живот. Описвайки портрета на вашия идеален партньор, вие ще го срещнете по-бързо.

Новолунието в Близнаци ще помогне за това. Жените Дева, чиито отношения с баща им далеч не са идеални, ще успеят да ги подобрят на 11 и 16 юни. Това ще се отрази благотворно на личния ви живот и ще премахне въображаемия венец на безбрачието и всякакви други психологически бариери.

Везни

Преминаването на Венера в Рак в средата на юни ще измести фокуса на Везните върху семейството и семейните ценности. Ще има много съвместно свободно време с деца и роднини. Има вероятност да получите предложение за брак. Планирайте сватбеното си тържество заедно, това ще ви сближи и ще укрепи вашия съюз.

Тези, които все още са свободни, ще прекарват много време у дома, като се грижат за озеленяването и повишаването на комфорта в живота. Това ще ви насърчи да мислите за нови връзки. Регистрирайте се в сайт за запознанства и скоро ще срещнете интересен събеседник. Ако започнете да общувате с общо хоби, скоро ще се влюбите.

Скорпион

Венера ще се засили през юни поради преминаването на Слънцето и Меркурий в знака Рак. Страстните Скорпиони ще изведат отношенията до нивото на интуитивна интимност. Укрепете връзката си чрез общи интереси и проекти. Мнозина ще решат да се оженят и да имат деца.

Бъдете внимателни с новите запознанства, тъй като през юни ще бъдат привлечени слаби личности. Не ставайте донори; внимателно разпределете отговорността и отговорностите в отношенията. Тези, които искат да си починат от страстите, могат да отидат на почивка сами и няма да съжаляват.

Стрелец

Хармоничният аспект на Юпитер и Плутон в началото на юни ще се отрази благотворно на живота на Стрелците. Той ще покаже лидерство и ще поеме отговорност за съвместното бъдеще. Тези, които скучаеха сами, ще унищожат доброволната самота. Има шанс да създадете перфектна двойка.

Както отбелязва астрологичното издание Indastro, необходимо е да определите очакванията към любимия човек. Ще бъдат подписани брачни договори. Отношенията, изградени върху духовни ценности, ще се укрепят. Любовната сфера ще стане най-активна в края на юни. Вероятно е завръщането на бивши партньори.

Козирог

Новолунието в Близнаци на 6 юни и Пълнолунието в Козирог на 22 юни са емоционално интензивни дни. Не влизайте в конфликт с близките, намалете емоциите си, потърсете допирни точки. Не забравяйте за себе си и не жертвайте личните си интереси.

Отпуснете се заедно през юни, поканете своя настоящ или нов партньор на романтично пътуване. Това ще ви помогне да се опознаете и да вземете решения за съвместното ви бъдеще. До края на юни много Козирози ще се преместят при любимите си хора.

Водолей

Въздушните Водолеи ще се радват на свобода през юни. Тези, които не бързат да влизат във връзка, ще срещнат съмишленици и ще научат ново интересно хоби. Месецът е добър за печелене на пари и смяна на работа, така че свободните Водолеи ще се заемат с кариера и учене. Семейните представители на знака ще се съсредоточат върху делата на роднини и деца. Няма да има много време и сили за романтика, така че се опитайте да компенсирате липсата им с комплименти и подаръци на любимия човек.

Риби

Емоционалните Риби ще бъдат в стихията си в началото на лятото. Ще донесе прилив на романтика, приключения, пътувания и нови връзки. Не се страхувайте да експериментирате в интимния си живот. Утвърдените двойки ще освежат чувствата си, а новите ще оценят потенциала за развитие на отношенията. Семейните Риби ще свият своето гнездо, ще се грижат за децата и ще помагат на родителите. Благодарение на годините, прекарани заедно и благоприятните космически енергии на юни, ще се появи усещане за духовна близост с партньора ви, граничещо с мистиката. Наслаждавай се.