Много неща са необходими, за да направите страхотно първо впечатление. За някои хора е лесно да се представят в живота и любовта. За други обаче е по-трудно да придадат чар. Изкуството да печелиш хората е умение, което всеки трябва да усвои, за да напредне в живота, но да знаеш правилното нещо, което да кажеш, не винаги е лесно. А това става още по-трудно, когато се опитвате да установите романтична връзка. За да ви помогнем, съставихме ръководство за това как да ухажвате всеки зодиакален знак в зависимост от неговите симпатии, антипатии и език на любовта. Прочетете, за да разберете как да привлечете вниманието на всеки знак.

Овен 

Овните са много конкурентоспособни и обичат да играят на терена в любовта. Имайки предвид това, най-добрият начин да го привлечете е да си поиграете на труднодостъпни. Това не само ще събуди интереса им - то ще подхрани и нуждата им от постижения. Позиционирането ви като крайната недостижима награда ще ги накара да инвестират, но не забравяйте да им дадете шанс да ви хванат в крайна сметка. Овенът ще се обезсърчи и ще премине към ново завоевание, ако почувства, че сте твърде далеч от него.

Телец

За да привлечете Телец, просто трябва да обърнете внимание на нуждите му и да му покажете, че мислите за него. Като знак, управляван от романтичната и чувствена Венера, този упорит земен знак има тайна мека страна. Когато Телецът види колко внимателни сте, обикновено високите му стени ще се сринат. Действията говорят по-силно от думите и ще разберете, че сте ги спечелили, когато започнат да отвръщат на вашата доброта и обич.

Близнаци 

Общителни и очарователни, Близнаците са известни със склонността си да владеят обстановката. Управлявани от Меркурий, планетата, която влияе на комуникацията, Близнаците умеят да боравят с думите. Във взаимоотношенията си те обичат да прескачат светските разговори и да се впускат в разговори за най-големите тайни на живота. Най-добрият начин за привличане на Близнаци е да привлечете интелектуалната им страна. Тяхното собствено мнение за света означава много за тях и за тяхната идентичност, така че те често са привлечени от партньор, който се интересува от това да изказва мнението си също толкова, колкото и те.

Рак

Ракът е известен с това, че е мил и чувствителен във всеки аспект на живота. Във взаимоотношенията си те процъфтяват с партньор, който не се страхува да навлезе дълбоко в емоциите им. За да привлечете Рак, уверете се, че сте честни с него. Те абсолютно обожават искрените, уязвими разговори и това ще им покаже, че сте достъпни. Откривайки чувствата си пред Рака, ще покажете, че може да ви повери сърцето си - а тази черта е просто неустоима за тях.

Лъв

Лъвът е известен с това, че краде светлините на прожекторите в зодиака, но в него има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Този страстен огнен знак е и един от най-лоялните и защитници. Лъвът ще бъде незабавно привлечен от вас, ако позволите на естествения си блясък да се прояви. Това ще им докаже, че сте уверени в себе си, и това ще е първото нещо, което ще привлече вниманието им в стая, пълна с хора. Когато става въпрос за истинско спечелване, Лъвът винаги обича да му се възхищават. Така че, ако небрежно се промъкнете с комплимент (или два), докато сте по средата на разговора - или пред група хора - със сигурност ще погалите егото им и ще се превърнете в новия им любим човек.

Дева

Макар че в началото изглеждат срамежливи, Девите са много конкретни и имат собствено мнение, когато става въпрос за запознанства. Този чувствен земен знак не обича да прави компромиси, вероятно защото за себе си има още по-високи изисквания, отколкото за другите. Ако искате да спечелите една Дева, трябва да й обърнете внимание. Този практичен знак има сърце на мечтател и ще ви обърне внимание, ако му зададете обмислени и подробни въпроси за неговите стремежи и страсти. Полагането на усилия, за да научите нещо повече за тях, показва на Девата, че сте се заели с нея за дълго.

Везни

Забавни, кокетни и страхотни - Девите обичат добрия живот. Този очарователен въздушен знак е известен с любовта си към спонтанността. А с Венера, планетата на романтиката и привличането, като техен планетарен управител, Везните знаят как да играят на терена по-добре от всеки друг. Когато става въпрос за любов, най-важното нещо за Везните е да се забавляват и да живеят в момента. За да ги привлечете, трябва да им покажете колко лекомислени и гъвкави сте. Ако ви видят, че се носите по течението, когато плановете се променят на мига, те ще се вдъхновят от непринуденото ви отношение.

Скорпион

Скорпионите са известни като играчи и обичат да използват мистериозната си аура в своя полза. . Въпреки това, когато все пак решат, че са обвързани, Скорпионът ще ви накара да докажете чувствата си към него. Ако Скорпионът ви каже, че се интересува от вас, не си играйте със сърцето му. Запомнянето на разговорите, които споделяте заедно с техните стремежи, ще покаже на Скорпиона, когото се опитвате да ухажвате, че имате сериозни намерения към него. А след като веднъж сте спечелили доверието им, те са склонни да бъдат дълбоко романтични.

Стрелец

В начина, по който Стрелецът подхожда към живота, няма нищо конвенционално. Известни с нуждата си от свобода и любовта си към приключенията, те не са от хората, които биха се установили в традиционна връзка. Те търсят някого, който да влезе в ролята на техен втори пилот в приключението на живота. За да привлечете Стрелеца, трябва да споделите с него своите страсти. Говорете с тях за мечтите си и за всички неща, които искате да постигнете в живота. Разкажете им за хобитата си и за това, което се надявате да научите. Те веднага ще вибрират с вашата амбиция и ще искат да бъдат част от живота, който създавате за себе си. А ако успеете да им покажете същата подкрепа за техните цели, те няма да могат да ви устоят.

Козирог

Когато става въпрос за взаимоотношения, Козирозите не обичат да се заиграват. Този отговорен и прям знак обича да подхожда към взаимоотношенията като към бизнес споразумение. Някои може да смятат, че това е неромантично, но за Козирога е важно да разбере, че човекът, с когото иска да се среща, има потенциал за дългосрочна връзка, преди да позволи нещата да станат сериозни. Ако се опитвате да привлечете такъв човек, не забравяйте да сте честни с него относно ценностите си. Споделете отрано очакванията си за връзката и бъдете откровени за това какво е необходимо, за да бъдете щастливи в една връзка. Козирогът ще уважи вашата прямота и честност и това ще ги улесни да решат дали вие двамата сте жизнеспособна двойка или не.

Водолей

Уникален и непредсказуем, Водолеят е друг знак, който подхожда нестандартно към запознанствата и брака. Този очарователен въздушен знак има голяма група приятели, много от които идват от много различни сфери на живота. Тъй като приятелите на Водолея са толкова важни за неговото щастие, не е необичайно всяка негова важна връзка да започне като приятелство. За да привлечете Водолей, бъдете приятелски настроени и открити. Те харесват, когато хората показват скритите страни на личността им, и именно тези малки странности ще накарат Водолея да се влюби във вас. Най-важното нещо за Водолея във всяка връзка е да почувства, че оценявате компанията му, така че започнете с приятелство и вижте докъде ще ви отведе връзката.

Риби

Не на последно място са сладките и чувствителни Риби. Като воден знак, Рибите вечно търсят приказен романс - с избрания от тях партньор в ролята на прекрасен принц (или принцеса)! Рибите са склонни да се влюбват бързо. Поради тази причина те процъфтяват във взаимоотношения с други емоционално чувствителни знаци. За да привлечете такъв човек, опитайте се да привлечете артистичната му страна с музика, изкуство или друго творческо средство. Може да се почувствате глупаво, ако излеете душата си в любовна поема, но партньорът ви от зодия Риби няма да се зарадва повече на нищо друго. Рибите просто искат да знаят, че мислите за тях и че ги разбирате на по-дълбоко ниво.