Макар че всеки от нас е уникален и има нещо "специално", което го откроява, зодиакалните знаци могат да ни помогнат да научим как поведението на някого влияе върху неговите симпатии, антипатии и привлекателни качества.

Кой е най-привлекателният зодиакален знак?

Отговорът е горещо оспорван, но обикновено се смята, че първите 5 най-привлекателни зодиакални знаци са Скорпион, Везни, Телец, Овен и Лъв.

Хороскопите са изключително забавен начин да научим повече за себе си и за хората около нас, особено когато става въпрос за качествата, които могат да привлекат приятели или романтични интереси.

Така че, независимо дали се интересувате от това да разберете повече за своята половинка и какво я кара да се вълнува, или искате да знаете къде се нареждате, физическите качества и личностните черти на вашия зодиакален знак играят роля за това как другите ви възприемат.

Разбира се, въпреки че даден знак може да не е примамлив за някои хора, това не означава, че той все още не е привлекателен! Всъщност на нефизическите качества може да е най-трудно да се устои. Къде се нареждате вие?

Зодиакални знаци, подредени от най-привлекателните до най-малко привлекателните

1. Скорпион 

Най-привлекателното нещо в Скорпиона е неговата загадъчност.

Скорпионите са известни като интензивни и мистериозни хора, които ще разтърсят света ви, а след това ще ви оставят край пътя да се чудите какво се е случило. Тяхната тъмна и мистериозна страна е привлекателна и за останалите зодиакални знаци. Друга желана черта на Скорпионите е тяхната страст към убежденията им. Тези хора не се страхуват да кажат мнението си и винаги ще се борят за това, което смятат за правилно.

2. Везни

Най-привлекателното нещо при Везните е тяхната чувствителност.

Везните са изключително чувствителни и дипломатични хора, които се стремят към мир, баланс и хармония. Те винаги са наясно с това как се чувстват другите. Везните ще бъдат до вас, когато имате нужда от помощ или подкрепа, но ще бъдат до вас и когато искате да обсъдите емоционални или философски проблеми.

3. Телец 

Най-привлекателното нещо за Телеца е неговият успех.

Има ли нещо по-секси от жена или мъж, които знаят как да си свършат работата както трябва? Телците са скромни, но решени да успеят, и поради своята упоритост и твърдост обикновено са отлични лидери във всяка сфери. Родените под знака на Телеца са лоялни, но и много щедри хора, които обичат да са заобиколени от красиви неща. Те също така обичат да глезят близките си.

4. Овен

Най-привлекателното нещо при Овните е тяхната страст.

Родените под знака на Овена са изключително страстни, импулсивни, решителни и силно независими. Обикновено Овните са много чаровни и привлекателни и със сигурност са най-страстните любовници в астрологията. Те са уверени, упорити, изискват постоянно движение и не се страхуват да преследват това, което искат в живота. Ожесточената страст, която носят, ги прави напълно неустоими за останалите зодиакални знаци.

5. Лъв

Най-привлекателното нещо в Лъва е техният чар.

Лъвовете са естествено чаровни и ентусиазирани хора, а това са двете им най-желани качества. Тези хора са родени звезди - те винаги са в центъра на вниманието и ентусиазмът им е заразителен. Няма съмнение, че Лъвовете са очарователни и излъчват топлина, но тези търсачи на внимание понякога могат да бъдат егоистични и манипулативни.

6. Стрелец 

Най-привлекателното нещо при Стрелците е тяхната доброта.

Хората намират добротата и спонтанността на Стрелците за супер привлекателни. Тези хора са нежни, свободолюбиви, обичащи забавленията, любезни и склонни към приключения. Те са много активни и енергични, като ценят честността и винаги могат да измислят забавни идеи или нови приключения, с които да запълнят времето си.

7. Риби 

Най-привлекателното нещо при Рибите е тяхната гъвкавост. Рибите са силно емоционални и гъвкави хора.

Те са страхотни слушатели, така че когато имате проблем, ще ви изслушат, без да ви съдят или прекъсват, и ще ви дадат най-добрия съвет. Въпреки че понякога могат да бъдат наивни, Рибите имат стари души и са много мъдри, така че няма да позволят на другите да се разхождат лесно по тях.

8. Дева

Най-привлекателното нещо при Девите е тяхната интелигентност.

Родените под знака на Дева са комуникативни, чувствителни, организирани и подкрепящи хора, които винаги са готови да подадат ръка или да решат проблем. Интелигентността е най-привлекателната черта на Девите. Няма нищо по-секси от човек, който не се страхува от предизвикателства и обича да се справя с проблемите.

9. Близнаци

Най-привлекателното нещо при Близнаците е тяхната мъдрост.

Хората, родени под знака на Близнаци, са невероятно умни, адаптивни, любопитни и лекомислени. Близнаците са един от най-привлекателните зодиакални знаци, защото са страхотни разказвачи и още по-добри приятели. Ако се наложи да отмените плановете си или нещата не се получат по план, Близнаците напълно ще ви разберат. И тази невероятна черта ги превръща в един от най-добрите знаци, с които да бъдете приятели. Хората обичат техните бъбриви личности и ентусиазъм за учене. Въпреки това трябва да внимавате, защото въпреки че са очарователни, тези хора са склонни да имат остри езици.

10. Рак 

Най-привлекателното нещо при Раците е тяхната спонтанност.

Родените под знака на Рака са склонни да бъдат много сантиментални, грижовни и любящи и е наистина трудно да не се влюбите в тях. Те са спонтанни, доста непредсказуеми и искрено се грижат за всички в живота си. Те са много подкрепящи и винаги искат да помогнат на другите да постигнат каквото и да е.

11. Козирог 

Най-привлекателното нещо в Козирога е техният устрем.

Козирозите са известни с тихите си характери; въпреки че са мълчаливи обаче, те са невероятно целенасочени, упорити и решени да успеят във всяка област на живота си. Те остават твърди в убежденията и ценностите си и може да е трудно да ги накарате да се отворят.

12. Водолей

Най-привлекателното нещо при Водолеите е тяхната чудатост.

Родените под знака на Водолея обикновено са много привлекателни заради своята чудатост. Тези хора обикновено виждат живота по различен начин от другите и са най-привлекателни, когато са в стихията си. Водолеите са изключително любящи и подкрепящи и ще останат на ваша страна, независимо колко трудни са нещата. Тяхното приятелско отношение ги прави абсолютно неустоими.