Намерете идеалния начин да поласкаете всеки един от зодиакалните знаци в живота си. В долните редове ще ви покажем различни комплименти, които ще е добре да кажете, за да се харесате на всяка една от зодиите.

Овен

"Искам да подражавам на теб." Кейлъб Баке, експерт по здраве и уелнес, казва: "Овните са смели. Те притежават героични качества." Ето защо да бъдеш фигура за подражание на другите е толкова важно за Овните. Хората от този зодиакален знак обичат да знаят, че са влиятелни и обичат статутът им на алфа да бъде потвърждаван".

Телец

"Знам, че винаги мога да ти се доверя." Телецът е честен и надежден", казва Баке. Ето защо, ако наистина искате да им направите комплимент, дайте му да разбере колко много цените това, че ви подкрепя. Ако искате да направите по-повърхностен комплимент, кажете нещо от рода на: "Винаги изглеждаш толкова добре". Хората от този зодиакален знак обичат материалните и скъпи неща.

Близнаци

"Да съм с теб винаги е вълнуващо." Близнаците винаги се променят и са в движение. "Те имат нужда постоянно да бъдат интелектуално стимулирани и да правят нещо", обяснява Баке. Тези хора искат животът им да е вълнуващ и изпълнен с чудеса, така като знаят, че че самите те въплъщават тези характеристики, ще ги накарате да се чувстват удовлетворени. Най-лошото нещо, което можете да кажете на Близнаците е, че са скучни.

Рак

"Чувствам се най-добре около теб." Раците се гордеят с дома и семейния живот. Те се стремят да накарат близките си да се чувстват сигурни и защитени. "Ако сте родени под зодия Рак много е вероятно да сте грижовни и чувствителни." Единственото, което Раците искат да знаят, е, че техните личностни характеристики са оценени и че правят живота на хората, за които се грижат, по-добър.

Лъв

"Възхищавам се на увереността ти." На много от нас им липсва необходимата увереност, докато някои хора имат прекалено много от нея. Лъвовете умеят да излъчват увереност, без да изглеждат арогантни. "Те са независими и добри лидери", добавя Баке. Харизматични са и искат това да бъде признато.

Дева

"Имаш толкова правилна преценка за хората." Има много начини да направите комплимент на Девата, защото тя иска да бъде страхотна във всичко. (Съвет: Обичат да чуват думата "перфектен".) Но въпреки че Девите могат да бъдат умели в много неща, в центъра на всичко е тяхното остро чувство за наблюдение и анализ. "Те са педантични и подредени", казва Баке.

Везни

"Караш ме да бъда по-добър човек." В западната астрология Везните са известни като привърженици на баланса и справедливостта и са склонни да имат най-добрия отговор на почти всеки проблем. "Везните са очарователни", споделя Баке. "Те обичат да работят с хора и са социално умели." Всичко, което искат е да знаят, че тяхната доброта е оценена и че могат да помогнат на хората около тях.

Скорпион

"Личността ти е магнетична." Баке описва Скорпионите като "любопитни и загадъчни". Няма толкова примамлив зодиакален знак като този. В Скорпиона има нещо непознато, което прави общуването с него толкова интригуващо. Те искат да знаят, че са успели да привлекат вниманието на хората.

Стрелец

"Винаги знаеш как да се забавляваш." Стрелецът е изключително популярен сред останалите знаци. Повечето хора са естествено привлечени от техния забавен и нежен нрав. "Те са общителни и философски настроени", обяснява Баке. Обичат да намират нови начини да забавляват себе си и приятелите си, а и нямат нищо против да бъдат център на внимание.

Козирог

"Винаги мога да разчитам на теб да свършиш добре работа." "Козирозите са амбициозни и решителни", казва Баке. "Те обичат да се съобразяват с графика." Поради тези причини, ако искате работата да бъде свършена добре, потърсете Козирог. Хората от този знак работят колкото се може по-усилено, за да бъдат признати за най-добрите. За Козирога професионалният живот е и личен живот. Всичко, което искат е потупване по гърба.

Водолей

"Никой не прилича на теб." Тази фраза е колкото факт, толкова и комплимент. "Водолеите са пионери", казва Баке. "Те мислят нестандартно и обичат свободата си." Всеки Водолей има свой собствен начин да гледа на света и да си взаимодейства с него. Това ги кара понякога да се чувстват неразбрани, затова когато някой им каже, че индивидуалността им е достойна за възхищение, това е голяма утеха.

Риби

"Винаги знаеш точно какво да кажеш." Рибите са най-емоционалният от зодиакалните знаци. "Те са състрадателни, креативни и интуитивни", казва Баке. "От тях стават добри терапевти, художници, психолози и медицински сестри", добавя той. Рибите ще бъдат най-добрият слушател, когото познавате и най-добрият в даването на съвети. Те са грижовни, просто защото такава е природата им, но все пак обичат да знаят, че доброто им сърце е добре прието.