Астрологията е известна със способността си да определя личностните характеристики и в този случай тези характеристики могат да разкрият видовете четива, които всеки зодиакален знак може да е склонен да чете. Слънчевият ви знак е най-доброто място, откъдето да започнете, а след това проверете описанията на лунния и изгряващия ви знак, за да разберете повече за любимите ви видове книги. Ето списък на най-добрите жанрове книги за всеки зодиакален знак. Advertisement

Овен - Действие и приключения

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Овните обожават да си представят себе си като екшън герой във всеки сценарий и обичат да четат истории, които позволяват на вътрешните им фантазии да оживеят. Вълнуващите книги за борба със зомбита, пирати, побеждаващи воини и други героични приключения, по-големи от живота, със сигурност ще вдигнат адреналина на огнения знак.

Телец - Мистерии, комедии и готварски книги

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Телецът ще се придържа към нещо, докато не го разбере, и колкото по-загадъчно е то, толкова по-добре, затова книгите с мистерии ги интригуват. Също така обичат комедията, включително комиксите, особено от абсурдния сорт, и се стремят да бъдат добри готвачи, така че книгите на тези теми също са сред избраните.

Близнаци - Наука и кратки разкази

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Близнаците са умни и обичат книги на научни теми, които мнозина дори не биха отворили, камо ли да разберат. Но част от гениалността на Близнаците е да могат да изучават неща, които на другите биха се сторили объркващи, и да ги осмислят. Те са любопитни и обожават бързото четене, затова предпочитат всякакви теми и в кратките истории.

Рак - Семейство, подобрения в дома и исторически мемоари

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Семейството е от ключово значение за Раците, а поддържането на хубав дом е част от него, така че очаквайте винаги да държат наоколо едно-две ръководства за подобряване на дома, както и всякакъв брой семейно ориентирани книги за отглеждане на деца или грижи за възрастни членове на семейството. Те обичат да си почиват, като четат за миналото, така че търсят исторически мемоари, за да преживеят отново това, което може да им се стори като минали животи.

Лъв - Автобиографии и драма на известни личности

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Всяки Лъв обича да вижда себе си като бляскава звезда и с удоволствие чете пикантни автобиографии на известни личности. Те дори могат да имат доста голяма колекция от тях в библиотеката си. Лъвовете също така обичат добрата драма и това си личи по бестселърите, които избират. Родените под този знак ще платят за книги с кожена подвързия и златни краища, защото трябва да имат най-доброто от всичко.

Дева - Нехудожествена литература и психология

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Девите предпочитат това, което е фактологично, затова избират нехудожествени книги, защото искат да се учат от това, което четат. Освен това обичат да четат книги по психология/самопомощ, за да знаят как да помагат на себе си, а и на другите.

Везни - Романтика и поезия

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Влюбените Везни имат слабост към влюбените и обожават романтични истории, които завършват с щастлив край. Те обичат да се влюбват сладко, страстно и романтично, докато четат. Поезията също може да развълнува чувствителните им сърца.

Скорпион - Истински престъпления, трилъри и ужаси

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Ако има кръв, Скорпионите се интересуват от нея. Те обичат истински криминалета с убийства, защото за тях ужасът е добър. Но е по-добре, ако мрачното е основано на факти; те обичат да е истинско. Интригата да разбереш какво наистина се е случило в един трилър привлича тези естествени детективи. Скорпионите са невероятно интуитивни и са склонни да знаят развръзката много преди да приключат с четенето на книгата, но стигането до нея е толкова забавно.

Стрелец - Философия и хумор

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Стрелците може и да обичат да се забавляват, но също така обичат да подхранват вътрешната си мъдрост и с удоволствие четат за философия. Вечно развеселеният Стрелец може да си прави мъдри шеги по този повод, но те имат желание за висше образование. Възхищават се и от книги с хумористична насоченост, като нямат нищо против по-пикантния вид забавление.

Козирог - Финанси, пари, инвестиции и сатира

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Ако е свързано с пари и управлението им, Козирогът ще го прочете. Всяка книга, базирана на богатството, която ще им помогне да се справят по-добре с инвестициите, акциите и финансовото израстване, ще бъде на рафта им. Те имат вродено разбиране за сатирата и оценяват хуморът в нея, тъй като са склонни да гледат на живота с криво око.

Водолей - Научна фантастика и паранормални явления

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Водолеите са сред най-любопитните и ще се впусне в почти всяка книга, ако тя ще им помогне да научат това, което трябва да знаят по всяка възможна тема. А най-предпочитани са по-далечните от това, което се смята за "нормално". Завладяващата научна фантастика е сред любимите им теми. Водолеите са склонни да бъдат мечтатели и също така са много заинтересовани да четат всякакви книги за паранормалното.

Риби - Фентъзи, духовност и мистика

снимка: Market.dir.bg

Купи книгата

Рибите се наслаждават на магическата енергия на фентъзито, включително магьосници, вещици и дракони, и визуализират себе си в ролята на много от героите във всяка история, която четат. Те са природно интуитивни, така че книгите за духовност и мистика също са примамливи за тях, тъй като те непрекъснато се стремят да развият своите психически дарби.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.

снимка: Market.dir.bg