Те ще се появят в полунощ за парти по обяд, ще донесат каишката и ще забравят кучето. Според професионалистите в областта на астрологията причината, поради която някои хора изглеждат като на друга планета, се дължи на, ами, планетите. Родените в определени часове са по-склонни да се изключват и да забравят, докато други винаги внимават и се появяват 10 минути по-рано. Прочетете нататък, за да научите кои са в първия лагер - това са шестте най-пространствени зодиакални знака.

Дева

Девите са логични, методични и добре познати перфекционисти. Те обработват информацията по начина, по който го прави компютърът, като превръщат хаотичните данни в организирана мисъл. Но всички знаем, че дори технологиите не са съвършени. Изненадващо, Девата може да бъде и сприхава, въпреки че е ориентирана към детайлите и привидно организирана. Девата обикновено отхапва повече, отколкото може да сдъвче, което ще доведе до евентуално забравяне! Но тъй като се придържат към толкова високи стандарти, Девите ще се самобичуват за своята разсеяност. Те не искат да се откъсват - има твърде много неща за вършене в света и твърде много неща за коригиране и усъвършенстване.

Везни

Везните са въздушен знак, но това не ги прави автоматично въздушници. Те са хамелеоните на зодиака, които искат да се харесат на всички едновременно. Те са общителни и кокетни и се вписват почти навсякъде. Но това може да ги направи ненадеждни. Накратко, те търсят забавление през цялото време и не приемат живота твърде сериозно, но това означава, че някои важни отговорности остават на заден план. Нерешителността на Везните също им пречи. Те ще се нуждаят от време, за да претеглят плюсовете и минусите на всяка ситуация, като правят обратен завой дори след като плановете им вече са направени.

Стрелец

Променливите, т.е. непостоянните знаци (Стрелец, Близнаци, Дева и Риби) имат забравяща страна. Стрелецът, последният огнен знак в зодиака, изразява това в своето любопитство, жажда за знания и желание да вижда постоянно променящата се обща картина. Но това означава, че те често забравят да се фокусират върху тук и сега, което може да ги направи космически. Приключенската им страна също влиза в действие. Стрелците не обичат да си губят времето с подробности и са склонни просто да се впуснат в дадена ситуация, преди да знаят какво включва тя.

Водолей

Водолеите са новатори, напредничави и създатели на тенденции. Тези големи мислители понякога могат да изгубят представа за дърветата заради гората, така да се каже. Те толкова се стремят да променят света, че не могат да видят нещата и хората, които са най-близо до тях. Водолеите са непокорни хора, които се стремят да бъдат противоположни в повечето ситуации, което затруднява установяването на здрава връзка с тях. Ненапразно хората наричат Водолеите извънземни! В повечето случаи Водолеите са толкова увлечени в логистиката, че забравят да се възползват от емоционалната си страна, което може да ги накара да изглеждат студени или дистанцирани. Тази отчужденост в много случаи се изразява в затвореност.

Близнаци 

Управлявани от Меркурий, планетата на бързото мислене и комуникацията, Близнаците имат ум, който се движи със скоростта на светлината, поглъщайки всяка налична информация и шум. Те обичат да общуват, да правят планове и да се запознават с нови хора, но заради натоварения си календар са най-разсеяният знак от зодиака. Този знак има толкова много неща, за които да мисли едновременно, че лесно може да се претовари и да изгуби от поглед всичко осезаемо и подобно на другите въздушни знаци, Близнаците не винаги са привързани към реалността. Символизирани от близнаците, те често имат две личности - и невинаги знаете предварително с коя от тях си имате работа.

Риби

Водният знак Риби се колебае между реалността и нейната омагьосана противоположност. Дълбоко съпричастни и чувствителни (понякога дори ясновидци и екстрасенси), Рибите могат да бъдат завладени от емоции и са склонни да виждат по-розова картина от тази, която съществува в действителност, което им носи репутацията на непостоянни. И тъй като действат на базата на чувствата, а не на логиката, другите лесно ги възприемат като космически личности. Рибите процъфтяват в собствения си мистичен свят на бягство. Но именно тази интуитивна, мечтателна природа прави този знак и най-креативния в зодиака. Рибите просто искат лесен живот с мир и хармония. Те са безспорно най-пространственият знак и затова от тях често излизат най-добрите музиканти, художници, писатели и артисти като цяло.