При проследяването на специалните астрологични явления през март 2023 г. и движението и влиянието на звездите през сезона на Риби, Овен, Телец, само един зодиакален знак ще е изключително нещастен, но някои зодиакални знаци също са изправени пред трудности и предизвикателства.

Като цяло март 2023 г. е щастлив месец за повечето от 12-те зодиакални знака.

Ако сте сред най-нещастните зодиакални знаци през март 2023 г., бъдете много внимателни във всичко - от любовта, връзките, до бизнеса, работата, ученето, изследванията и особено е здравето.

1. Риби - най-предизвикателният месец през 2023 г.

Февруари ще бъде най-щастливият месец за Рибите, тъй като Слънцето, Венера и новолунието ще бъдат в знака Риби. Това космическо време ще помогне на Рибите да се чувстват спокойни през целия сезон и може да засили способностите на небесните риби да проявяват и привличат това, което искат.

Въпреки това 2023 г. е една от най-предизвикателните, но и обещаващи години за Рибите от много време насам. А месец март ще отбележи началото на нещо наистина трансформиращо.

Когато Сатурн - планетата на структурата, кармата, дисциплината и зрелостта - навлезе във вашия знак, се появява възможност за личен размисъл и израстване. Този цикъл продължава три години, но Рибите вероятно ще намерят първия месец от тази планетарна промяна за най-труден.

Март няма да е чак толкова лош, защото неговите предизвикателства ще ви позволят да научите някои трудни уроци, които могат да доведат до живота, който винаги сте искали.

Март ще бъде както най-щастливият, така и най-нещастният месец в годината за Рибите, благодарение на голямата промяна от Сатурн, който започва пътуването си в техния знак. Отначало този преход ще бъде труден, но след като енергията на Сатурн се установи, 2023 г. всъщност се очертава да бъде много обещаваща и благоприятна година за Рибите.

Най-нещастният ден за Рибите през 2023 г: 27 март

Тъй като управляващата планета на самодисциплината и суровата любов се движи през дома на Рибите, може да ви се наложи да се изправите срещу сенчестото си его.

Този транзит ще ви върне към реалността, принуждавайки ви да се откажете от положителните мисли и токсичните илюзии, които са замъглили преценката ви в миналото.

Риби опитайте се да бъдете добри и търпеливи със себе си, поддържайте силна позиция и вярвайте в себе си, вие не отстъпвате на околните, а само защото не сте открили потенциала си. само собствените си способности.

Скоро ще получите бърз курс за поставяне на граници с околните, тъй като Сатурн се движи през вашия зодиакален знак.

През следващите 3 години Рибите ще имат много уроци за това как да угаждат на околните, да зависят от другите и да се научат да казват "не".

2.Козирог

Козирогът е един от най-нещастните знаци на 2023 година. Козирогът е изправен пред някои предизвикателства през март 2023 г., но не в същата степен като Рибите.

Духът на Козирога е потиснат, ще има много неочаквани нещастия. Трябва да се справите с тях бързо, внимателно, без намеса, в противен случай ситуацията ще се усложни. Когато Козирогът общува и се сприятелява с хора, трябва да е подготвен психологически, не бива да е прекалено откровен и искрен.

Не обсъждайте самоволно с другите на публични места, в противен случай ще привлечете вниманието на недоброжелатели и ще си навлечете много неприятности.

Освен това през тази година Козирогът трябва да обърне внимание и на здравето си, готов е да инвестира в здраве, като например да си купи някакво здравно оборудване или да похарчи пари, за да отиде на фитнес.

Най-нещастният ден за Козирога през 2023 г: 27 март

Когато Луната се премести в Риби, мисленето ви ще бъде подложено на изпитание на 27 март според списъка с нещастните дни на 12-те зодиакални знака през 2023 г.

Рискувате да попаднете в капана на илюзия, която сами сте си създали, затова обърнете допълнително внимание на света около вас в този нещастен ден.

Невинаги можете да вземате правилни решения въз основа на фактите и на собствените си чувства.

В живота всеки иска да се стреми към съвършенство, но ако възприемате съвършенството като цел, винаги ще ви тежи чувството за неуспех, което ще ви накара лесно да се откажете и да намалите усилията си.

Този астрологичен транзит насочва вниманието към противоречията, които съществуват в приятелските взаимоотношения на Козирога. Някои хора от близкото ви обкръжение вече не са подходящи за вас, те автоматично ще ви напуснат с мълчание.

Това ще причини трудности на Козирога в дългосрочен план, но ще се появи нова група от хора, които ще отговарят на мястото ви в този живот.

3. Скорпион

Скорпионът също е един от трите нещастни зодиакални знака през март 2023 г., но няма да бъде залят от трудности като Рибите и Козирога.

Скорпионите, които са в любовна връзка, ще имат голям късмет. Въпреки това хороскопът за март показва, че самотните Скорпиони не трябва да се бъркат във връзките. Твърдото и ясно отношение също ще покаже, че сте сериозни в любовта.

Работата на Скорпиона през март 2023 г. може да се сблъска с някои пречки. Няколко плана са били реализирани освен преди, но във важен момент са срещнали пречки и не са завършили по график. Трябва да обърнете внимание на комуникациите, за да се справяте по-бързо в трудни ситуации.

Скорпионът е по-активен в търсенето на възможности за инвестиции и печелене на пари, но ефектът не е бил според очакванията през март 2023 г. Освен да усвоявате сами знания, трябва и активно да общувате с хората, за да получите точна информация, преди да решите да налеете някъде пари.

Най-нещастният ден за Скорпиона през 2023 г: 23 март

Вашата управляваща планета ще премине през личния ви живот в този нещастен ден, предизвиквайки търкания в семейните дела като дом, деца, дестинации за пътуване на цялото семейство.

Може би ще се скарате с член на семейството или ще установите, че границите ви се нарушават от някого в семейството.

Хороскопът за Скорпион 2023 г. съветва този знак да отделя време за себе си, това може да помогне на Скорпиона да намали дискомфорта и да ограничи споровете с членовете на семейството днес.

Особено тези с по-възрастни родители, те често искат да ви предложат съвет за намиране на чувство за връзка с вас. Ако в този момент децата пренебрегват или не се подчиняват на родителите си, трябва да докажат, че родителите им грешат.

Най-важните уроци, които трябва да научите през този ден, са свързани с това да оставите миналото и да нарушите старите житейски правила, които сте си поставили досега.

На 23 март за хората от вътрешния кръг на Скорпиона може да настъпи значителна промяна, която ще наложи да се разделите с някого, който вече не е в състояние да ви защитава и подкрепя.