Обидите могат да бъдат забавни и е добре да се научим да не се вземаме твърде насериозно. Ако можете да се смеете, когато някой ви обижда, значи сте по-силни за него. 

Има определени видове обиди, които обиждат всеки, роден под определен зодиакален знак. Затова погледнете към звездите, за да разберете какво ви обижда най-много.

Овен 

Най-лесният начин да обидите един Овен е да му кажете, че не е квалифициран, и след това физически да му обърнете гръб. Ако искате да ги обидите и разгневите, просто им кажете, че са скучни и в тях няма нищо особено. След това избягайте бързо, защото те ще предприемат действия.

Телец

Никога не казвайте на Телец: "Мога да направя това по-добре от теб" - особено ако сте негов брат или сестра. Ако искате да използвате класически обиди, кажете на Телец: "Ако искаш да научиш за грешките, попитай родителите си" или попитайте: "Какво си ял за обяд? Защото дъхът ти мирише, сякаш там е умрял опосум".

Близнаци

Ако искате да пресечете темата на Близнаците, просто кажете: "Не ме интересува нищо от това, което имаш да кажеш". Твърде просто? Тогава кажете: "Казваш, че си работил много, но изглежда, че не си направил нищо."

Рак

"Готвенето ти е гадно" винаги ще обиди Рака. Какво е по-лошо от това да не одобрявате кулинарните им умения? Да им кажете, че всички ги смятат за страшни.

Лъв 

Всеки, който следи астрологията, знае, че Лъвовете се нуждаят от внимание, така че ако искате напълно да ги обидите, просто им кажете да се направят на невидими. Друг начин да обидите Лъв е да му кажете, че не е нито забавен, нито умен и че всички се смеят не с него, а на него. Бъдете подготвени, защото ако обидите Лъв, може да попаднете в списъка му с врагове за цял живот.

Дева

Девите не се радват, когато им казвате, че са гадни, или когато ги съветвате да спрат да се стараят толкова много. Ако наистина искате да ги обидите, кажете им, че никой не се интересува от тяхното мнение. Но внимавайте, защото когато обидите една Дева, тя става наистина саркастична и ще ви посече с думите си.

Везни

Ако искате да обидите Везни, възползвайте се от най-дълбокия им страх и кажете: "Мислиш си, че си готин? Това е смешно, защото ти обещавам, че не си." Какво би казал един комик за обида на Везни? "Има само един проблем с твоето лице и той е, че мога да го видя".

Скорпион 

Ако искате да обидите Скорпион, кажете най-голямата лъжа, която съществува: "Ти не си много умен." Друго абсолютно ужасно нещо, което можете да кажете на Скорпион, е, че той е лош в секса. Скорпионите са страстен знак и ако ги обидите, те с удоволствие ще планират перфектното отмъщение.

Стрелец

Кажете на Стрелеца, че е лош спътник или лош гост вкъщи, и наблюдавайте как искрите прехвърчат. Ако искате да ги ударите право в слънчевия сплит, просто ги наречете идиоти.

Козирог 

Може да е изненадващо, но най-голямата обида, която можете да нанесете на Козирога, е да обидите музикалните му вкусове. Пример за обида на Козирог с два удара: "Знаеш ли коя песен ти харесва? Това е буквално най-ужасната песен, която някога съм чувал, и ти си неудачник, защото я харесваш".

Водолей

Сцена: Вие и вашият приятел Водолей излизате навън. Искате да видите какво ще се случи, ако го/я обидите. "Човече, миришеш толкова лошо." Приятелят Водолей ви поглежда с най- лошия си поглед. Продължавате: "Предполагам, че ти харесва да миришеш като портокал, защото така поне не приличаш на всички останали". Край на сцената.

Риби 

Ако кажете на някоя Риба: "Ти наистина си мислиш, че можеш да си изкарваш прехраната с изкуство?", ще я обидите до дъното на душата си. Ако искате да станете още по-лични, кажете им, че всички, по които някога са плакали, са ги забравили напълно.