Според астрологията всички ние имаме няколко отрицателни личностни черти, смесени с положителни. Но дали някой от зодиакалните знаци е направо опасен?

В няколко статии се твърди, че ФБР е публикувало проучване, в което е класифицирало зодиакалните знаци според склонността им към престъпна дейност, като се твърди, че Ракът е най-опасният зодиакален знак. Това обаче никога не е било доказано като вярно, тъй като изглежда, че ФБР не е публикувало подобно проучване.

Точно обратното, базата данни за серийни убийци е съставила списък с 488 серийни убийци, категоризирани според зодиакалните им знаци, и по този начин е установила, че Козирогът е най-опасният зодиакален знак, докато Ракът е по-малко опасен от всички знаци, освен от Телеца, който според тях е най-малко опасен.

Въз основа на типичните им личностни характеристики и статистическите данни, ето кои са най-опасните зодиакални знаци, подредени от най-опасните към най-малко коварните.

Зодиакални знаци, подредени от най-опасните до най-малко опасните

1. Козирог 

Този знак е най-вероятно да бъде всестранно развит престъпник с небрежен характер. Козирогът е добре подготвен за извършване на престъпления от всякакъв характер, независимо дали става въпрос за дребна джебчийска кражба или за по-сериозното деяние - убийство на някого. Техният недостатък е, че са невнимателни и лесно могат да бъдат заловени.

2. Лъв 

Лъвът може да изглежда като психопат с висок темперамент. Управляван от Огъня и представен от Лъва, той носи планетата Меркурий в главата си. Когато извършват престъпления, те често го правят, за да се сдобият със слава.

3. Скорпион 

Това, което прави Скорпиона опасен, е склонността му да бъде ревнив, агресивен и садистичен. Понякога ревнивият и агресивен Скорпион може да бъде изключително опасен, когато обстоятелствата не са подходящи. Садистичната им природа ги кара да манипулират другите и дори да не извършват престъпления сами, те са тези, които дърпат конците.

4. Стрелец 

Изключително суровата личност и големият крадец са това, което прави Стрелеца опасен. Стрелците не проливат кръв, докато и освен ако животът им не е в опасност, но при подходящи обстоятелства могат да бъдат изключително брутални. Те са известни с това, че са отлични крадци и принадлежат към списъка на прочутите престъпници, избягали от затвора.

5. Водолей 

Водолеят може да има манипулативна и отмъстителна личност. Обикновено добре възпитан, Водолеят е най-добрият, когато става въпрос за отмъщение. Техните харизматични лидерски умения ги правят добри манипулатори, а също и страхотни хакери.

6. Везни

Везните могат да се забъркат в парични престъпления или такива, свързани с наркотици. Въпреки че Везните са представени от символа на везните, те също могат да извършват престъпления, въпреки че не нарушават лесно закона. Те се интересуват повече от парите и са склонни да се забъркват в престъпления, свързани с парични печалби, като например банков обир.  Избягват да извършват престъпления индивидуално и обикновено ги виждаме да работят в рамките на организация, за да свършат нещо.

7. Овен

Овните често изпитват омраза към това да бъдат доминирани. Упоритият Овен мрази това и ако някой се опита да го направи, той отскача. Има вероятност да потърсят нелегална кариера, например работа като наемни убийци, за да избегнат надпреварата и да постигнат успех в живота.

8. Риби

Горещият темперамент и за съжаление злоупотребата със собственото им тяло е това, което може да направи Рибите опасни. Мечтателните Риби е вероятно да загубят хладнокръвието си. Те са склонни да бъдат избухливи и ако не им се обръща внимание, стават опасни. Също така е вероятно да злоупотребяват със собственото си тяло, използвайки наркотици.

9. Близнаци

Близнаците могат да станат опасни, като са непоследователни и е възможно да се замесят в измами или кражби, макар и не непременно насилствени. Те са непоследователни и често повърхностни по природа.

10. Дева 

Девите имат специален талант да крадат, без да бъдат забелязани. Перфекционистката Дева е висококвалифицирана в това. Те познават добре работата си и я вършат с такава акуратност, че е трудно да се открие следа от престъплението им. Хакерството и кражбата с взлом са престъпленията, които Девата е най-вероятно да извърши.

11. Рак 

На Раците може да им липсва психическа стабилност. Те могат да извършат престъпления от страст, като оставят отличителни белези по тялото на жертвата си. Склонни са да бъдат арестувани многократно за извършване на престъпления.

12. Телец 

Телецът може да има особено темпераментен характер. Когато се отклонят от правия път, Телецът се превръща в свиреп диктатор на света. Природни лидери, те могат да станат адски целеустремени към господство над света и нищо не може да се изпречи на пътя им.