Цветовете имат сила. Те могат да повлияят на настроението ни, да ни стимулират физически и психически и да ни накарат да възприемаме нещата и хората по различен начин. Ако тези цветове се допълват с вашите зодиакални знаци, те могат да сътворят чудеса. Те могат да повишат доверието, да успокоят тревожната енергия; да подсилят смелостта и много други. Освен това са мощно средство за комуникация, което ви помага да изразите определени неща, без да се налага да казвате нито дума. Advertisement

Най-подходящият цвят за дрехите се определя от зодиакалния ви знак

1. Овен: Червено

Купи

Управляван от планетата Марс, Oвенът е енергичен, независим и психически силен. Късметлийският ден е вторник, а щастливите цветове съответно са червено, розово, кафяво, жълто и бяло. Но има и други цветове, които човекът с асцендент Овен може да носи през всеки ден от седмицата. В понеделник Овенът може да облече бяло и жълто. Във вторник може да бъде червено и розово. За сряда цветът на деня ще бъде бял. Четвъртък е подходящ за жълто и оранжево. В петък Овенът може да носи небесносиньо и розово. В събота е бяло и жълто. И накрая, но не на последно място, в неделя можете да носите червено и горчично жълто. Освен подходящите цветове, има някои, които трябва да избягва, и това са черно, морско синьо и сиво.

Най-подходящо облекло и стил за Овен

Този зодиакален знак има склонност да има нужда да движи тялото си, независимо дали е спортист или не, така че характерното облекло за Овена е спортното. Важно е дрехите им да се чувстват добре и да изглеждат добре, защото се нуждаят от облекло, което се движи заедно с тях. 

2. Телец: Зелено

Купи

Практични и разумни, вие сте земен човек. Отдадени сте и трудолюбиви, но обичате удоволствията и се наслаждавате на всичко луксозно и уютно. Но преди всичко цените честността и поради упоритостта си може никога да не простите на някого, който ви е измамил. Зеленото е цветът на природата, който е тясно свързан с вашата земна нагласа.

Най-подходящо облекло и стил за Телец

Вторият знак на зодиака е управляван от Венера, така че да изглеждат добре е изключително важно за тях. Тъй като обаче Телецът е земен знак, не по-малко важно е да се чувствате комфортно. Дрехите, които са приказни, меки и може би дори малко по-скъпи, са идеалният избор за Телеца. Пищните материи като коприна и кадифе са им любими, защото карат всеки изгряващ Телец или Венера в Телец да се чувства уверен, но и уютен.

3. Близнаци: Жълто

Купи

Цветовете, които са подходящи за родените в Близнаци, са светлозелено, бяло, небесносиньо и кралскосиньо. Цветът за родените в Близнаци, който трябва да носят в понеделник, е кремав. Вторник е резервиран за светлозелено, докато сряда е запазена за лилаво, а четвъртък - за кралско синьо. За петък е предвиден тъмносиният цвят, а събота е за черно и кралско синьо. За неделя са отредени Оранжево и Зелено като цвят за тях. Издигащите се в Близнаци трябва да избягват червения цвят във всеки един момент.

Комуникацията е от ключово значение за вас, но понякога намирането на правилните думи, за да се изразите, може да е трудно. Това е още една причина да носите озаряващо жълто. Добавянето на този цвят към основните ви дрехи ще ви помогне да казвате, пишете и обработвате информацията по-добре. 

Най-подходящо облекло и стил за Близнаци

Всеки Близнак се нуждае от универсален гардероб; ярки и смели цветове, както и непреходна ежедневна мода, която може да се носи с всичко. Близнаците са въздушен знак, така че когато става въпрос за представата им за перфектното облекло, тя ще се променя толкова често, колкото и вятърът. Така че всеки Близнак се нуждае от гардероб, който да е еднакво смел и класически, за да може да следва модните капризи на зодията си през всеки ден от седмицата.

4. Рак: Бяло и сребърно

Купи

Лунен Рак, вие сте сантиментален човек, който има способността да съществува както в емоционалната, така и в материалната сфера. Вие сте силно интуитивни и можете без усилие да улавяте енергиите в една стая. С такава нежна природа среброто е идеалният нюанс, който представя вашето спокойствие, възпитание и мир, тъй като се свързва с висшия Аз и духовността. Вие сте чувствителни и емоционални. Подобно на луната, сребристият нюанс ви предпазва от това да изглеждате беззащитни.

Най-подходящо облекло и стил за Рак

Раците имат страхотен усет за мода: леки сандали, гащеризони, елегантни бални рокли, дълги вълнообразни коси. Никой не е толкова добър в добавянето на романтика към облеклото си, колкото Ракът.

5. Лъв: Злато

Купи

Блестящото злато дава сили на топлото сърце на Лъва и укрепва позитивния му дух. Сияещо с царственост и класа, златото винаги е било символ на власт и престиж. Затова не е чудно, че Лъвът - кралят на джунглата - се вълнува от този изразителен нюанс. Златото дава на Лъва вниманието, което иска, и подкрепя неговата щедра природа и топъл, оптимистичен поглед към живота. Златото ще ви позволи да прегърнете царствеността си, като същевременно ще ви помогне да повишите увереността си. 

Най-подходящо облекло и стил за Лъв

Лъвовете са известни с яркия си усет за мода и нестандартния си стил, така че ако изгрявате или Венера е в този демонстративен знак, гардеробът ви е на най-високо ниво. Този огнен знак се управлява от Слънцето, така че Лъвът се чувства най-комфортно, когато светлината на прожекторите е върху него. Смелите цветове като червеното изглеждат невероятно за Лъва, както и животинските принтове. Трудно е да се носи рокля с гепардови мотиви, но Лъвът може! Дръзкият външен вид, големите аксесоари и модерните тоалети винаги ще бъдат на мода за този зодиакален знак.

6. Девa: Зелено и кафяво

Купи

Като Дева вие сте практични, логични и систематични в подхода си към живота. Вашият земен знак е перфекционист по душа и не се страхува да подобрява уменията си чрез усърдна и последователна практика. Като човек, който е свръхзагрижен за всеки детайл, този земен нюанс помага да запазите ума си заземен. Освен това той върви ръка за ръка с нуждата ви от стабилност и сигурност, както и с консервативната ви природа. Оригиналното, истинското кафяво и зеленото поддържат Девата стабилизирана и центрирана към солиден растеж. Кафявото отразява стабилността и обхваща търпеливия и усърден поглед на Девата към живота. Зеленото в същността си е цветът на просперитета, подсилващ житейската съдба на Девата към душата. Кафявото най-добре се съчетава с неутралните и пастелните нюанси. Ако имате неутрален тон на кожата, който е близък до нюанса на кафявото, тогава издигнете облеклото си с ярки нюанси на светъл цвят.

Най-подходящо облекло и стил за Дева

Модата за Дева е свързана с подчертана красота, както и с полезност. Този зодиакален знак обикновено предпочита да се облича в цветове като маслиненозелено, кремаво, теракота, светлосиво, всеки цвят, който им напомня за природата. Макар че модните тенденции при Девите не са толкова смели, колкото при другите знаци, перфекционизмът на Девите си личи в начина им на обличане. Този знак е полиран, изтънчен и елегантен без усилие. Те обичат рокли с джобове, класически пуловери и дънки, които са направени така, че да пасват идеално и да издържат вечно.

7. Везни: Розово и синьо

Купи

Управлявани от Венера, Везните са любящ знак, който се фокусира силно върху партньорството и дава приоритет на нуждите на другите. Този знак на Везните е благословен с естествено чувство за правилно и неправилно, което ги прави силно фокусирани върху справедливостта, честността и справедливостта. Като знак на равновесието Везните представляват едновременно главата и сърцето - те се фокусират върху логиката и фактите, за да се уверят, че всичко е наред, но в действителност процъфтяват във взаимните чувства и близостта на взаимоотношенията "един на един". Красиви и отвътре, и отвън, Везните са символ на хармония, елегантност и равенство.

Ефирното розово и светлосиньо помагат да се отвори сърцето на Везните и да се смекчи присъствието им. Тези бледи нюанси внасят успокояващо и симпатично присъствие в личността на Везните. Символизирайки хладен, фин бриз, светлосиньото увеличава яснотата и баланса, а розовото се позовава на сладката и любяща природа на Везните.

Най-подходящо облекло и стил за Везни

Везните обичат комплиментите, така че всичко, което е в крак с тенденциите и модата, ще привлече вниманието на този въздушен знак. Везните също така се управляват от Венера, така че модата и това да бъдат най-красивите хора в стаята винаги са цел номер 1 за тях. Меките материи и романтичните цветове като розово и червено ще успокоят любящата им природа, а класическите аксесоари като ефектна лента за глава, панделка за коса или перфектен чифт обувки ще подхождат на повечето варианти на облекло.

8. Скорпион: Черно

Купи

Като интензивна личност със склонност към грубост, вие често сте неразбрани от другите. Имате силно присъствие и взискателна личност. Въпреки това склонността ви към мистерии е това, което ви прави един от най-интересните астрологични знаци на зодиака. Подобно на черния цвят, вашата личност често е неразбрана. Този нюанс плаши другите със своята мистериозна аура.

Най-подходящо облекло и стил за Скорпион

Скорпионът е управляван от Плутон, царя на подземния свят, така че ако попитате Скорпион какъв е любимият му цвят, той обикновено ще каже черно. Този воден знак е малко по-пънк, готик, алтернативен от останалите; те обичат да изглеждат едновременно загадъчно и заплашително. Тъй като гардеробът им е предимно в тъмни цветове, винаги можете да очаквате от изгряващ Скорпион или Венера да има някои смели аксесоари като интересни слънчеви очила, метални огърлици и страхотен чифт обувки.

9. Стрелец: Лилаво

Купи

Стрелците са умни, креативни и авантюристични. Освен това те са интензивни мислители. Поради тези причини лилавото е най-подходящият цвят за този зодиакален знак. Не забравяйте, че този цвят не символизира само кралски особи. Той се свързва и с независимостта, творчеството и мъдростта. Този цвят подтиква интелектуалния ум на Стрелеца към спасение и прозрачност като цвят на спасението и знанието. Лилавото, което е и цвят на изобилието, насърчава естествения късмет и оптимистичната нагласа на Стрелеца и го подтиква непрекъснато да разширява възможностите си. Започнете с виолетови, люлякови и маврудови нюанси в гардероба си, тъй като те подхождат най-добре за официални случаи. Те са нежни и могат да се съчетават с неутрални цветове.

Най-подходящо облекло и стил за Стрелеца

Стрелецът е известен с това, че умее да разказва най-добрите истории, така че всяка дреха, която може да направи същото, е победител тук. Този зодиакален знак е световен пътешественик, книжен червей, свободен дух и стилът му трябва да съответства. Дълги плавни поли с маратонки и лента Т са нещо, което може да се получи само при Стрелец. Гардеробът им трябва да бъде изпълнен с уникални елементи от пътуванията им, за да могат да създават най-яките тоалети, които да представят вълнуващия живот, който водят.

10. Козирог: Кафяво и сиво

Купи

Никога не сте обичали промените, цените стабилността и сигурността повече от всичко друго. Крайно сивото е цвят, който е известен с това, че добавя надеждност и сигурност в живота. А в този постоянно променящ се свят това е нюансът, който трябва да добавите към атмосферата си, за да се почувствате заземени.

Земното сиво и кафяво помагат на Козирога да намери най-силната и реалистична посока в живота, която да преследва. Тези силни, но неутрални цветове подсилват последователността, стабилността и традиционализма на Козирога. Консервативният характер на Козирога и неговото безсмислено отношение към живота се засилват от комбинацията от контрасти - бяло и черно - сиво. Кафявото означава сила, и то като се стреми да постигне целите си. Кафявото и сивото сами по себе си са уникална комбинация, която обаче изглежда чудесно, когато се съчетае с пастелни цветове в официална обстановка и с ярки нюанси за ежедневна среда. Уверете се, че сте избрали нюанс, който не се слива с тена на кожата ви. Изберете няколко нюанса на светло или тъмно от нюанса на кафявото.

Най-подходящо облекло и стил за Козирога

Козирозите обичат да изглеждат добре. Да, изгряващият Козирог и Венера ще изглеждат страхотно в рокля и стилно сако, но по-скоро става въпрос за създаване на красиви, неподвластни на времето тоалети. За тях е важно качеството, а не количеството. Те предпочитат да си купят една скъпа рокля, която ще им служи цял живот, отколкото да похарчат същата сума за 10 рокли, всяка от които ще издържи само няколко години. Що се отнася до аксесоарите, Козирогът се придържа към класиката - перли, обръчи, забележителен часовник и дръзки устни, за да назовем само някои от любимите им.

11. Водолей: Небесно синьо

Купи

Водолеите умеят да мислят нестандартно и винаги гледат по-широко. Поради тези причини синьото може да центрира и успокои спираловидните мисли на Водолея. Казано е, че "в ясен ден можеш да виждаш вечно". Точно така ще се почувствате, ако носите повече синьо. Това ефирно небесно синьо ще ви подтикне да приемете вродения си оптимизъм и надежда и да виждате светлите страни на нещата - а точно от това имате нужда сега.

Най-подходящо облекло и стил за Водолей

Водолеят е знакът на законодателя на тенденциите, защото не обича да изглежда като всички останали. Той е от зодиакалните знаци, които виждат какво е на мода и след това се опитват да носят дрехи, които са точно обратното. Ако това е вашият изгряващ знак или знакът на Венера, може да сте почитатели на ретро стиловете от старата школа или на нещо, което е малко по-футуристично. Водолеят е от тези, които правят съмнителен, нестандартен моден избор само за да видят, че няколко месеца по-късно всички ги копират.

12. Риби: Светлозелено

Купи

Чувствителни и духовни, Рибите ще се чувстват наистина добре, когато носят светлозелени дрехи. Това се дължи на връзката ви с природата. Чувствате ли се щастливи, когато лежите в тревата и не правите нищо, просто гледате как облаците минават покрай вас? Съвършено бледото зелено носи изцеление и обновление и свързва Рибите с тяхното подсъзнание. Като цвят на живота, светлозеленото представлява обновление и вдъхновение, насърчавайки лечебните и подмладяващи енергии, с които са известни Рибите.

Най-подходящо облекло и стил за Риби

Стилът на Рибите може да се променя от ден на ден, така че гардеробът им трябва да може да бъде в крак с него. Може да има седмици, в които да искат да носят само уютни неща, потници, пуловери и без ципове. През следващата седмица личността им е по-скоро пънк рок, черни дрехи и кожа. Това не означава, че нямат добре дефинирана личност, просто си позволяват свободата да изразяват всеки неин аспект. Така че, ако сте изгряваща Риба или Венера, не забравяйте да имате облекло за всяко настроение през седмицата!

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.