Често в живота се сблъсквате с изгарянето на мостове, които може би не искате да разрушавате.

Може да е предизвикателство наистина да се оттеглите от нещо или дори от някого, да оставите зад гърба си убеждение или идеал, който ви е държал в безопасност или ви е предпазвал от растеж, но понякога единствената ви възможност е да изгорите всичко.

Точно това ще направи този месец звездопадът в Овен, който ще ви помогне да сложите край на всичко, което блокира късмета и изобилието ви, като ви пречисти за тази нова глава в живота ви. Приемете, че на някои хора не им е писано да пътуват с вас там, където отивате, колкото и да ви се иска. Това също така означава, че някои работни места или начини на живот ще имат същия ефект. Това може да ви се стори като загуба, но е израстване, а израстването може да бъде предизвикателство. През следващия месец предаването ще ви отведе навсякъде, но то не е просто размахване на бялото знаме на поражението, а и преследване на това, което ви е на сърцето.

Твърде често може да седите и да чакате късметът или възможностите да ви намерят, вместо просто да станете и да ги създадете сами.

Колкото повече стъпки предприемате към това, което искате, толкова повече се привеждате в съответствие с вибрацията, в която вече живеете, създавайки търсения от вас късмет. Стелиумът в Овен ще ви тласне напред с цял живот напред, докато сладостната мекота на енергията на Риби към края на месеца ще гарантира, че ще се приземите не само на крака, но и с любов и благодат.

Най-щастливият ден от месеца за всеки зодиакален знак през февруари 2023 г:

Овен

Късметлийският ви ден този месец: Сряда, 22 февруари

Този месец ще донесе невероятна поредица от събития в живота ви. В астрологията стелиумът е съвкупност от планети в рамките на един знак; този месец той ще се отнася до вас. Към края на месеца пет планети, включително Юпитер, ще се съберат в живота ви, ще ви подтикнат към разширяване и ще ви помогнат да се издигнете до следващото ниво в живота си. Късметът ще се задържи до май, когато Юпитер окончателно ще напусне знака ви.

Телец

Късметлийският ви ден този месец: Събота, 11 февруари

Меркурий е планетата на общуването и мислите, за която се казва, че е господар на ума; той управлява много важни аспекти на живота. Тъй като през този месец той преминава във Водолей и активира сектора на кариерата ви, можете да очаквате щастливи възможности и растеж на работното място. Водолеят е новатор и предпочита да прави нещата по различен начин, което означава, че трябва да сте уверени да вървите срещу течението, тъй като може би точно това е необходимо, за да постигнете успеха, към който се стремите.

Близнаци

Щастливият ви ден този месец: Събота, 11 февруари

Водолей управлява всички аспекти, свързани с късмета. В този случай той управлява пътуванията, приключенията, новите преживявания и дори образованието. Той управлява и по-философски и духовни начинания. Тъй като Меркурий преминава в този зодиакален знак през този месец, е време да се съсредоточите върху това, което чувствате, че е призвано към вас, вместо да се опитвате да го пренебрегнете от практичност. През този месец имате огромна възможност да реализирате кладенец на късмета в рамките на вашите страсти, ако ги следвате.

Рак

Вашият щастлив ден този месец: Понеделник, 20 февруари

Венера най-често се смята за богинята на любовта; тя обаче управлява недвижимите имоти и финансите. Ако имате въпроси, свързани с тези теми, те ще получат положителен тласък в средата на месеца, когато Венера навлезе в знака на Овена. Овенът управлява финансите и кариерата за вас, което може да означава, че преместването за работа може да бъде част от възможността. Това ще ви помогне да се отдалечите от зоната на комфорт, която искате да напуснете, така че не се страхувайте да се впуснете в нещо ново.

Лъв

Щастливият ви ден този месец: Понеделник, 20 февруари

Енергията на Овена управлява експанзията в живота ви, включително опитването на нови неща и пътуванията. Става дума за отваряне на ума и живота ви за нови преживявания, в което се крие късметът, който търсите. Тъй като Венера преминава в този огнен знак този месец, вие получавате дар от страст и мотивация. Не позволявайте на старите си истории да ви накарат да пропуснете важна възможност, даден ви е подарък, но ваша е отговорността да го отворите.

Дева

Вашият щастлив ден този месец: Понеделник, 27 февруари

Първата четвърт на Луната в Близнаци настъпва към края на месеца, но съдържа важен урок за вашата кариера. Енергията на Близнаци управлява всички въпроси, свързани с професионалния ви живот, а Луната в първа четвърт е време за освобождаване от това, което вече не ви служи. Заедно те създават мощна динамика, която ви насърчава да се уверите, че не държите на нищо, което сякаш изчерпва енергията ви. А когато го направите, късметът най-накрая ще може да ви намери.

Везни

Щастливият ви ден този месец: понеделник, 27 февруари

Първата четвърт на Луната в Близнаци активира най-щастливия аспект на живота ви. С всички планети, които сега са директни, и интензивните положителни промени, които се случват във вашия романтичен сектор, можете да се съсредоточите върху всичко, което искате да създадете в живота си. Възможно е да се появи възможност да се помирите по-добре с миналото, но щом го направите, това ви позволява да се отворите по нов начин за живота, който се разгръща пред вас. Може да ви се струва, че всичко е твърде хубаво, за да е истина, но така ще разберете, че най-накрая привличате това, което винаги сте заслужавали.

Скорпион

Щастливият ви ден този месец: четвъртък, 16 февруари

Палас е астероид, който олицетворява мъдростта и битката, която понякога трябва да се води, за да се навакса необходимото за постигане на успех. Палас в Рак обаче представлява емоционалния воин. Енергията, която можете да преодолеете и да намерите позитивизъм и успех, независимо през какво преминавате. Тъй като това събитие осветява вашия сектор на късмета, вашата сила е ключът към отключването на един съвсем нов живот; не се страхувайте да затворите вратата на миналото си, докато преминавате през него.

Стрелец

Вашият щастлив ден този месец: Неделя, 5 февруари

Пълнолунието в Лъв активира най-щастливата част от живота ви през този месец, тъй като тя свети ярко и е изпълнена с възможности. Пълнолунието е време за завършване, за завъртане на нещо в пълен кръг, като същевременно можете да приемете истината за собствените си емоции.Това е време на огромна вътрешна сила, но може и да е моментът, в който ще решите, че имате нужда от време на красиво място, за да помислите. Способността ви да знаете от какво се нуждаете и мотивацията ви да го следвате са това, което ви позволява да осъзнаете, че късметът, който сте търсили, винаги е бил вътре във вас.

Козирог

Вашият късметлийски ден през този месец: Понеделник, 27 февруари

Време е да се съсредоточите върху здравето си, Козирог. Тъй като Луната в първата четвърт настъпва в Близнаци и разпалва теми, свързани с подобряването на цялостното ви благосъстояние, това е шанс да бъдете честни със себе си за това какво ви спира. Това ще ви направи по-силни за предстоящата година и за всички онези мечти, които искате да осъществите. Никога не подценявайте късмета, който идва от това да сте физически, умствено, емоционално и духовно здрави; той е в основата на всичко останало в живота ви.

Водолей

Късметлийският ви ден този месец: понеделник, 20 февруари

Новолунието в Риби активира темите, свързани с чувството ви за ценност, към средата на месеца. Това ще позволи да се появи нов начин на печелене или управление на финансите ви, който ще има огромни печалби, тъй като в началото на март Сатурн ще премине в този знак. Риби може да ви помогне да разберете по-добре кого цените в живота си, но също така ви помага да се съсредоточите повече върху финансите си. Отделете време, за да внесете стабилност тук, отразявайки собствената си стойност; няма ограничение за изобилието, което можете да създадете.

Риби

Вашият щастлив ден този месец: Сряда, 22 февруари

Ще имате голяма година, Риби, и голяма част от нея започва за вас през този месец. В края на месеца ще се появи звездопад в Овен, който ще освети всички аспекти на финансите и потенциала за печалба за вас.Тази година най-накрая ще почувствате, че имате необходимата стабилност, за да превърнете мечтите си в реалност. От полза е и фактът, че в началото на март Сатурн ще премине във вашия знак, така че всичко, което се случва сега, ще бъде част и от дългосрочното ви бъдеще. Наслаждавайте се, Риби; заслужили сте го и ще продължите да го правите.