С настъпването на септември 2023 г. трябва да спрете, да дишате дълбоко и да знаете, че това е месецът, в който да се придвижите към съдбата си. Планетите Венера и Меркурий ще бъдат директни, което ще ви помогне да видите изобилието и просперитета, предназначени за вас, като същевременно разберете, че е необходимо да се въведат някои планове, които да ви помогнат да ги постигнете.

Късметът е нещо, което Вселената не ви дарява просто така, а се създава, като се изправяте пред предизвикателствата и поемате рискове, за да следвате интуиция си. С началото на септември 2023 г. директната Венера в Лъв ви насърчава да обмислите много от финансовите решения и уроци, които са се появили напоследък, а притокът на енергия в Дева от Меркурий и Новолунието ви помага да направите необходимите планове, за да превърнете мечтите си в реалност.

С напредването на септември 2023 г. препятствията и мъглата на съмнението сякаш се вдигат, което ви позволява да видите истината, която е била пред вас през цялото време. Нещата се завръщат с по-голяма яснота. С това се чувствате овластени да действате, да правите планове и да се възползвате от възможностите за изобилие.

Всичко винаги се случва точно както трябва, дори и да има забавяния или моменти на разочарование. В тези моменти се появява натиск. Макар и неудобен и предизвикателен, той винаги води до рядката красота на знанието, че можете да имате всичко, което желаете за живота си. Трябва да сте готови никога да не се отказвате.

Тъй като Вселената се подрежда в една линия, помагайки ви да разберете и планирате това, което следва, Пълнолунието в Овен ще ви изведе на нови висоти в края на септември 2023 г. Овенът е първият зодиакален знак; поради това той носи енергията на лидерството. Този решителен огнен знак ви зарежда и ви помага да преодолеете случилото се в живота ви и това, което сте носили в себе си, тъй като сега знаете, че нищо не може да ви спре да проявите най-необикновената си съдба.

Овен

Най-щастливият ден: петък, 29 септември 2023 г.

Приемете този месец като силата, която представлява, за да прегърнете вътрешния си воин и да не приемате "не" за отговор. Това е съдбоносно завръщане към вътрешната ви същност, тъй като признавате истини, прегръщате свободата и виждате, че това, което най-много искате, ви вдъхновява. Когато навлезете в пространството на по-голяма сигурност, яснотата се завръща и с всеки направен избор получавате ценно потвърждение, че сте на правилния път. Пълнолунието ви в Овен в края на септември 2023 г. е вашата нова година, тъй като можете да заявите пред света своята истина, да направите смели стъпки и да се възползвате от живота, който винаги сте желали. Няма място за отстъпление, тъй като това е вашето време да блеснете.

Телец

Най-щастливият ден: понеделник, 4 септември 2023 г.

Юпитер започва ретроградното си движение в Телец, като активира вашия сектор на Аз-а и ви помага да разберете по-дълбоко как да създадете изобилието и късмета, които търсите. За разлика от ретроградния Меркурий Юпитер не носи тежки уроци или предизвикателства, а способността да разберете какво е създавало пречки в живота ви. Със започването на тази ретроградност най-накрая ще видите как да правите ходове, които са в най-добрия интерес на вас самите и на живота, който се опитвате да изградите. Септември 2023 г. също така ви вдъхновява да погледнете навътре, да осъзнаете, че идеите, които имате, са златото, което търсите, тъй като научавате, че вече имате огромно богатство от късмет в себе си. Просто е време да се доверите на това.

Близнаци

Най-щастливият ден: неделя, 3 септември 2023 г.

Думите, които изричате, наистина създават живота, който в крайна сметка живеете. Като зодиакален знак, известен със своята сила в общуването, вие научавате разликата между простото говорене и използването на думи с намерение. Ретроградната Венера в Лъв активира вашия сектор на общуването, тъй като от вас се иска да размишлявате върху този урок, за да можете по-добре да разберете и оцените дарбата, която имате. С настъпването на директното движение на Венера на 3 септември ще почувствате обновено усещане за това, че знаете точно какво да кажете и кога. Можете да преодолявате планини и да създавате мечтите си. Като вземете наученото, можете да приемете силата да превърнете съдбата си в най-невероятния късмет, който можете да получите.

Рак

Най-щастливият ден: Петък, 29 септември 2023 г.

Пълнолунието в Овен в края на септември 2023 г. активира вашия сектор на кариерата, като ви помага да се съсредоточите върху тази област от живота си, тъй като ви привлича да действате. Тази тема се засилва, тъй като Северният възел в Овен наскоро се премести в този сектор и вие сте вдъхновени да видите, че в живота има много повече, отколкото сте си представяли. Вече не се отказвате от мечтите си или от трудната работа, необходима за постигането им, а сте отворени и готови да проявите всичко, което желаете. Не се страхувайте да насочите вниманието си към кариерата и финансите си този месец. Любовта и личният ви живот винаги ще бъдат там, но тази нова глава трябва да бъде посветена на самореализацията, което означава повече да не се отказвате от себе си. Вярвайте, че хората, на които е отредено да бъдат в живота ви, ще разберат това.

Лъв

Най-щастливият ден: петък, 29 септември 2023 г.

Време е да извикате от покривите и да предприемете този голям скок. Тази година беше повод за дълбока саморефлексия, тъй като видяхте как много от старите ви мечти избледняват, за да направят място на тези, които тепърва започвате да създавате. Растежът винаги ще променя нещата, особено след като разберете кои сте и какво наистина искате от живота. Когато му позволите, тогава влизате във връзка с божественото, доверявайки се, дори и да не е нищо от това, което сте планирали. Това е точно онова, което ви е писано да преживеете. Пълнолунието в Овен в края на септември 2023 г. подчертава вашия сектор на късмета и изобилието, тъй като можете да видите наградите за процеса, в който сте се забъркали. Не се колебайте да поемете нови рискове или да кажете "да", заслужавате това и това, през което сте преминали, не позволявайте на никого или на нищо да застане на пътя ви.

Дева

Най-щастливият ден: понеделник, 4 септември 2023 г.

Ретроградният Юпитер в Телец активира вашия сектор на късмета и изобилието през септември 2023 г., като ви помага да видите от какво се нуждаете от живота, за да се чувствате успешни, удовлетворени и истински живи. В тази част от живота ви Юпитер вече ви е дарил с по-голямо изобилие през тази година, но от вас зависи да разберете какво означава това за вас в тази нова фаза. Приоритетите ви са се променили като част от този процес, което означава, че сега е време да се съсредоточите върху плана. Не гледайте през рамо какво би могло да бъде. Тази енергия ще бъде подсилена от Новолунието в Дева на 14 септември, когато ще приемете случилото се и ще решите какво искате да последва.

Везни

Най-щастливият ден: Сряда, 13 септември 2023 г.

Колкото и да сте склонни да гледате на нещата логично, най-добре би било да се настроите към интуицията си, тъй като сте водени от това да се уверите, че професионалният ви живот изпълнява по-голяма цел. Може да сте склонни да се съсредоточите върху опазването на мира и да се уверите, че всичко работи в хармония, но често пренебрегвате собствените си нужди като част от този процес. Астероидът Веста навлиза в Рак на 13 септември и ви помага да си припомните божествената връзка, която трябва да чувствате с работата си. Няма значение каква е тя, но трябва да усещате полза, цел и сякаш има по-значимо постижение от това просто да получавате заплата. Съсредоточете се върху това да върнете вдъхновението в кариерата си и ще успеете да откриете късмета, който сте търсили.

Скорпион

Най-щастливият ден: Сряда, 13 септември 2023 г.

Астероидът Веста представлява вашето божествено призвание или душевна цел в този живот. Когато на 13 септември 2023 г. преминава в Рак, той подчертава вашия сектор на късмета и изобилието, тъй като се чувствате привлечени да създадете по-дълбока връзка със себе си. Най-добре би било да мислите за свещена връзка с всичко, което правите. В този случай това усещане за удовлетворение и цел ще ви доведе и до живота на мечтите ви. Не е лекомислено или наивно да мислите, че имате божествена цел в този живот. За да я приемете истински, ще трябва да се освободите от всичко, което чувствате като задължение, и да се отдадете на този път. Вие вече логично вярвате в това. Сега трябва да позволите на душата си да следва този път.

Стрелец

Най-щастливият ден: неделя, 3 септември 2023 г.

Ретроградната Венера в Лъв се движи през вашия сектор на късмета и изобилието, като ви носи бисери на мъдростта, но и ви кара да се замислите за изборите, които сте направили за себе си и живота си. Вместо да се фокусирате върху това какво бихте направили по различен начин, както прекарахте ретроградния период, погледнете повече към онези далечни хоризонти, за които мечтаете. Наистина няма значение какво се е случило в миналото. Стига да сте си взели поука от него, то е послужило за нещо. Сега трябва да си позволите да продължите напред. Директната Венера на 3 септември 2023 г. в Лъв представлява време на огромна свобода. Макар че може да ви отнеме известно време да свикнете след забавянето на ретроградното движение, използвайте го, за да сте сигурни, че се движите в посоката на това, което искате. Имате цялото знание. Сега трябва да действате според тях.

Козирог

Най-щастливият ден: четвъртък, 14 септември 2023 г.

Новолунието в Дева на 14 септември активира зоната ви на късмет и изобилие, като ви подготвя за едно прекрасно ново начало. Девата е знакът на изцелението, плановете и детайлите. Тя изисква от вас да се съсредоточите върху това, което трябва да се направи сега, за да можете по-късно да направите това, за което мечтаете. Погрижете се за всичко, което ви се струва, че е надвиснало над главата ви или може да ви се стори монотонно. Колкото повече се грижите за малките неща сега, толкова повече можете да се възползвате от мечтите си по-късно. Новолунието предлага възможност за промяна и начало, затова обръщайте внимание на всички предложения, особено за пътуване, образование или нови преживявания. Като сте свършили работата от миналото и се фокусирате върху това, което искате да създадете, привличате късмета и живота, които наистина заслужавате.

Водолей

Най-щастливият ден: събота, 23 септември 2023 г.

След дългото ретроградно движение на Венера в Лъв, вие търсите нещата да бъдат малко по-леки. Като въздушен знак имате нужда от усещане за експанзивност, за да се настроите към вътрешната си същност и да намерите отговорите, които търсите. Ретроградната Венера повдигна много въпроси по отношение на миналото ви и израстването, което вече сте постигнали, но сега е време да прегърнете красивите нови възможности на бъдещето си. Сезонът на Везните започва на 23 септември, когато Слънцето преминава в този балансиран въздушен знак, помагайки ви да се съсредоточите върху създаването на повече от това, което искате. Трябва да видите, че не можете да направите нещата перфектни за всички, но можете да следвате желанията си в живота. Това, което виждате, е всичко, което трябва да направите, за да почувствате, че най-накрая живеете своята божествена истина.

Риби

Най-щастливият ден: петък, 29 септември 2023 г.

Септември 2023 г. ще ви донесе финансово изобилие, тъй като Пълнолунието в Овен активира този сектор от живота ви. Овенът е огнен знак, който управлява самооценката, стойността и финансовата сфера. Това е и област, която вече е настроена да преживее дълбок растеж, тъй като Северният възел наскоро се премести в този знак, помагайки ви да насочите фокуса си върху това, което искате да генерирате в живота си. Обикновено сте склонни да живеете повече в духовния свят, отколкото във финансовия, но напоследък получихте много уроци, свързани с баланса и самооценката. Тъй като разбирате как двете неща са взаимосвързани, можете да се възползвате и от това как да привлечете това, което желаете. Пълнолунието в Овен носи финансов тласък, който е бил в процес на разработка. Това ще е резултат от предишна заетост или усилия и ще ви насочи към нов път на изобилие. Макар че това финансово изобилие ще ви помогне да промените живота си по начина, по който се стремите, уроците ви по самоуважение ще ви осигурят новото начало, за което сте мечтали.