Не всеки показва своята уязвимост по един и същи начин, така че не е изненадващо, че всеки от зодиакалните знаци има свои собствени уникални начини да бъде уязвим. Всички ние сме различни, така че не всеки уязвим зодиакален знак се наслаждава на това. Но когато сте уязвими, вие давате на хората представа за това, което сте, а не за това, което се преструвате, че сте. Трябва да вярвате, че тези, които видят вашата уязвимост, ще се отнесат внимателно към нея и няма да я използват срещу вас.

Всеки човек има несъвършенства, но не всеки има смелостта да позволи тези недостатъци да бъдат видени. Може да се почувстваме засрамени, смутени и слаби, ако позволим на хората да видят недостатъците ни, а много хора не са готови да приемат тази промяна. Щом успеете да преодолеете страха си и си позволите да бъдете уязвими, могат да се случат страхотни неща.

ОВЕН

Овните стават уязвими, като се опитват да присъстват на това, което чувстват. Няма значение дали се чувстват тъжни, безнадеждни, уплашени, ревниви, гневни или самотни - те се опитват да приемат това, което чувстват, да седнат с него, да видят своята уязвимост и да позволят на тези чувства да се проявят по естествен начин. Овните се опитват да не насилват разрешаването на проблемите или да се преструват, че изпитват нещо по-положително. Те остават в момента и са честни по отношение на емоциите си.

ТЕЛЕЦ

Телецът става уязвим, като е отворен към социалните възможности. Ако Телецът няма планове и някой го попита какво ще прави за вечерта, той ще признае, че графикът му е ясен и е напълно свободен. Може да им е трудно да разкрият тази истина, но знаят, че тя може да доведе до нещо неочаквано и забавно. Понякога да бъдете уязвими може да ви накара да се чувствате неудобно, но излизането от зоната ви на комфорт е полезно за вас.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците стават уязвими, като не избягват и не се опитват да предотвратят неудобните ситуации, а ги оставят да се разиграят. Колкото повече неудобни ситуации преодолява, толкова по-лесни стават те. Ако се стигне до по-лошо, Близнаците може да се почувстват малко неловко, но те знаят, че преподават моменти и това може да им помогне да се чувстват комфортно във всякакви ситуации и срещи.

РАК

Раците стават уязвими, като са емоционални и знаят кога губят контрол над чувствата си. Раците имат много съчувствие към другите хора, но трябва да работят, за да изпитват състрадание към себе си. Те знаят, че уязвимостта е необходимост в живота. Да се изпуска контролът върху емоциите не е здравословно и че трябва да се намери баланс между това да бъдеш уязвим и да бъдеш голяма бъркотия.

ЛЪВ

Лъвовете стават уязвими, като излагат на показ собствените си слабости и несъвършенства, без да се срамуват. Това изисква смелост, с която Лъвовете са известни. Те са честни със себе си и се опитват да бъдат максимално откровени с другите хора. Тъй като често са в светлината на прожекторите, когато Лъвовете са уязвими, те са склонни да дават пример колко важно е това в живота и се опитват да не се страхуват от осъждане за това.

ДЕВА

Девите стават уязвими, като признават, когато не знаят нещо, и задават въпроси. Ако те са единствените, които говорят и питат "защо", това е нормално. За да намерят знанието, което търсят, те са готови да рискуват да бъдат забелязани. Ако Девите не задават въпроси, те няма да се учат и развиват, а това е неприемливо за тях.

ВЕЗНИ

Везните стават уязвими, като се смеят, особено ако са единствените, които намират нещо за смешно. Чувстваме се неловко да се смеем, когато има каменно мълчание, но смехът е здравословна реакция на някои неща и като си позволяват да се смеят, Везните обръщат внимание на себе си. Има обаче моменти, в които смехът на един човек дава разрешение на другите да се присъединят и да се смеят.

СКОРПИОН

Скорпионите стават уязвими, когато се влюбват, защото се влюбват силно и отварят широко сърцата си. Да бъдеш страстно влюбен е плашещо, но ако един Скорпион е влюбен, той едва успява да сдържи страстта си. Тя дава на човека, в когото са влюбени, силата да разбие сърцето на Скорпиона. Любовта им ги прави уязвими, но за тях си струва.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците стават уязвими, когато са честни, дори когато това може да обиди другите. Ако Стрелецът смята, че нещо трябва да бъде казано, без значение кого може да нарани или разгневи, той ще го каже. Често пъти са обвинявани, че са твърде откровени за собственото си добро. За Стрелеца е важно хората да знаят точно какви са мислите му и всеки да е честен в замяна.

КОЗИРОГ

Козирозите стават уязвими, като се излагат на показ. Те често са много социални, но това не винаги им се удава лесно. Могат да се притесняват или да се чувстват срамежливи, така че когато се накарат да направят нещо, което е извън зоната им на комфорт, се чувстват изключително уязвими. Те знаят, че много хора страдат от социална тревожност, и се успокояват от този факт, но все пак им е необходимо усилие, за да се изправят пред емоционално излагане.

ВОДОЛЕЙ 

Водолеите стават уязвими, като са своята уникална същност. Не е лесно да вървиш срещу тълпата, но Водолеите предпочитат да правят нещо свое. Те нямат нужда да се вписват, въпреки че има моменти, в които вписването би направило нещата по-малко сложни. Те са достатъчно смели, за да бъдат себе си, дори ако това ги прави уязвими за критика, тормоз и подигравки.

РИБИ

Рибите стават уязвими не само като приемат уязвимостта на другите хора, но и като приемат своята собствена. Тъй като Рибите са склонни към творчество и артистичност, те трябва да имат достъп до уязвимостта си, за да се развиват като артисти. Те също така са склонни да бъдат много грижовни и възпитаващи, така че когато други хора са уязвими заедно с тях, Рибите им предоставят безопасно място, където да го направят.