Представителите на различните зодии се отличават с вродено чувство и стил на хумор. За да разберете с кого ще бъде лесно и забавно да бъдете и кой се шегува дълбоко и иронично, проучете класацията на знаците и разберете повече за себе си.

Близнаци

Близнаците са най-веселият, жизнерадостен и общителен знак на зодиака. Има прекрасно чувство за хумор и неизчерпаема колекция от шеги. Ето няколко черти на характера, които правят Близнаците забавни: общителност, граничеща с приказливост; бърз и гъвкав ум, който моментално генерира шеги; способност за импровизация. Ерудираните и начетени Близнаци лесно се смеят на себе си и оценяват хумора на другите хора.

Овен

Овенът е сред лидерите в класацията за най-веселите зодии и обича да се забавлява. Хладен и саркастичен, той се шегува както със себе си, така и с другите, за да разведри настроението. Има милион идеи как да разсмее конкретен човек. Овенът обаче ще се погрижи хуморът да не развали отношенията с приятелите му. Шегите му могат да бъдат твърде откровени, но тези, които го обичат заради доброто му сърце и щедрата му душа, никога не се обиждат на пламенния си приятел.

Стрелец

Гръмогласен, без страх да обиди с шега, забавен и мил, той е лидер във всяка компания. Неговият свободен дух и детска спонтанност винаги те карат да се усмихнеш. Шегаджиите от зодия Стрелец имат много идеи как да направят живота си по-радостен и разнообразен. Всичките им шеги са истински истории. Той се смее заразително, постоянно забавлява другите и остава оптимист при всякакви обстоятелства.

Лъв

Лъвът е роден майтапчия и театрален артист. Шегува се като професионалист, обмислено и уверено. Чувството за хумор му помага да бъде център на вселената. Без тази роля Лъвовете страдат и не се чувстват пълноценни. Те са особено добри в публичните шеги. Слабостта на Лъвът е обсебеността от себе си. Това води до факта, че той не усеща публиката. Но винаги се обгражда с весели хора, с които е щедър, искрен и щедър.

Везни

Очарователни, остроумни и флиртуващи, Везните рядко се шегуват, но постоянно се смеят на шегите на другите. Те са деликатни и се страхуват да се смеят на другите. Но е лесно и приятно да се общува с тях, така че е трудно да ги наречем тъжни. Във весела компания винаги ще има приятел Везни, който ще се смее безкрайно и ще аплодира вашите остроумия.

Дева

Друг подопечен на Меркурий, Дева, прави остри, критични, унизителни шеги. Това е интелектуален хумор. Тя реагира добре на шегите на други хора, превръщайки ги в хумористична битка. Ако Девата не изглежда смешна в началото, дайте й малко време. След като я опознаете по-добре, ще разберете защо умната Дева е душата на всяка компания.

Телец

Телецът е забавен, защото хуморът му е спокоен и земен. Леките и разбираеми шеги на знака допадат на всички. Телецът лесно възприема чуждите остроумия. Трудно е да ги обидиш. Така че този знак обича да ходи на представления, да посещава концерти на комици и да гледа комедийни сериали. Чаровен и остроумен, Телецът се шегува с ежедневни неща и неутрални теми. Той може да се счита за най-удобния забавен човек.

Скорпион

Скорпионите умеят да жилят до сълзи, така че чувството им за хумор ще бъде особено ценено от хора с мазохистични наклонности. Мистичната зодия има много специфично чувство за хумор. Скорпионите не са склонни да се смеят, но ценят добрите шеги и анекдоти. Те обичат позитивните хора, които им помагат да избягат от мрачните мисли и ги въвеждат в близкия си кръг. По-правилно е тази зодия да се нарече драматична, а не комедийна звезда.

Рак

Саркастичен и язвителен Ракът се управлява от Луната и знае как да стигне до корена. Неговата наблюдателност му помага да открива уязвимите места в хората и леко да ги дразни. Такъв персонализиран хумор не оставя никого безразличен. Самите Раци не обичат унижението и ще се обидят от остра шега. Но ако в живота им цари пълен ред, представителите на водния знак са невероятни любимци, способни да се забавляват.

Водолей

Водолеят има много странно, специфично чувство за хумор. Ежедневието му е изпълнено с шеги, които са разбираеми само за семейството и близките му приятели. Тези хора мислят нестандартно и се шегуват с всичко. В компанията Водолея го обичат заради неговата лекота на преценка. С удоволствие приема чуждия хумор.

Риби

Дълбока и чувствителна зодия, която умее едва доловимо да съчувства на хората, никога няма да се шегува с тях. Рибите се страхуват да не бъдат наранени и не обичат, когато хората се подиграват на други хора в тяхно присъствие. Готови са да се втурнат да защитават чужда чест и достойнство. Рибите не са тъжни, те са замислени. Те често се подиграват грубо, така че околните не знаят как да реагират на това.

Козирог

Козирозите остават на дъното на класацията за най-веселите зодии. Малко хора знаят, но те имат уникално чувство за хумор, просто рядко го показват. Освен това перфекционистът Козирог се стреми да бъде най-добрият във всичко. Какъв е смисълът да си комик, ако това не ти е професия? Козирогът се шегува рядко, но уместно. Ако го предизвикате, той ще изучи задълбочено науката за хумора и в първия рунд ще нокаутира самия Джим Кери. Основният недостатък на знака е, че се приема твърде сериозно.