През февруари любовта ще пламне в сърцата на много зодии, а останалите ще имат късмета да укрепят семейните и романтичните връзки. Звездите ще благоприятстват всички, които са готови да работят върху връзките. Използвайте съветите от хороскопа и сърцето ви няма да бъде разбито.

Месечен любовен хороскоп за Овен

Свободните Овни няма да скучаят, тъй като ще срещнат човек, с който да релаксират заедно и да открият своите таланти. Все още не е известно дали това запознанство ще стане началото на една нова връзка. Тези, които са във връзка от дълго време, ще се скарат внезапно. Причината за конфликтите е натрупаното взаимно недоволство. За да поправите това, имате нужда от откровен разговор и работа върху грешките. Някои Овни ще започнат романс на работното място.

Месечен любовен хороскоп за Телец

Венера, планетата-покровител на Телец, ще навлезе в знака Водолей от 16 февруари. Това ще помогне на знака да стане по-лек, по-игрив и да опознае нов партньор. Семейният Телец ще бъде изкушен да даде всичко от себе си. Не търсете приключения, а разнообразете интимния си живот с половинката. Стабилните връзки ще станат по-силни. Струва си да се подготвите за предложение за брак или новината, че ще ставате родител. Добър момент за това е Свети Валентин.

Месечен любовен хороскоп за Близнаци

Тъй като от 16 февруари Венера преминава в деветия сектор на хороскопа им, Близнаците имат шанс да подобрят личния си живот. Необвързаните ще срещнат човек за духовна близост, ще се запознаят с чужденец или ще започнат да общуват в интернет. Близнаците не трябва да идеализират партньора си и да изискват твърде много. Решавайте ежедневни и бизнес въпроси заедно, тогава интимният ви живот ще стане по-приятен и хармоничен.

Месечен любовен хороскоп за Рак

Астрологичното издание Goto Horoscope предупреждава Рака за промени в настроението на партньора. Това е следствие от влиянието на външни фактори. Въпреки това той все още обича своя Рак, отдаден му е и искрено се интересува от интимност. Запомнете това, за да оцелеете в емоционалната промяна на месеца. Свободните ще предложат подкрепа и приятелство на нов познат. Това сближаване ще се превърне в силна романтична връзка.

Месечен любовен хороскоп за Лъв

Все още необвързаните ще имат шанс да намерят любовта през февруари. Това ще се случи на публично място: дискотека, фитнес зала, учебно заведение. Ако Лъвовете изпуснат тази възможност, те ще чакат ново запознанство доста дълго време. Тези, които са потопени в работа, ще започнат афера с колега по проекта. Лъвът, който е във връзка от дълго време, трябва да изпълни обещанията, дадени на партньора си. Семействата трябва да се освободят от взаимната критика и да се опитате да укрепите брака си.

Месечен любовен хороскоп за Дева

Необвързаните Деви ще се залюбят с дългогодишни приятели през първата половина на февруари, а семейните Деви ще прекарат това време у дома с децата си. Втората половина на месеца е за здраве и ежедневие. Любовта ще остане на заден план. За да укрепите връзката си, прекарвайте време заедно. Решавайте проблемите на близки роднини заедно, за да няма обидени. Промяната на изображението ще ви помогне да добавите нотка романтика. Подкрепете любимия човек в неговите мечти и стремежи. Това ще укрепи отношенията и взаимното уважение.

Месечен любовен хороскоп за Везни

Социалното издание Medium обещава на Везните период на нарастване на популярността и нови запознанства. Свободните Везни ще отворят сърцата си за романтика и ще се откажат от самотата. Интуицията ще ви помогне да изберете правилния партньор. Тези, които са заедно от дълго време, ще искат да оживят отношенията си. Съвместните забавления и общите положителни емоции ще помогнат за това. Посещавайте майсторски класове, пътувайте, канете се на срещи. В семейните двойки ще има повече искреност.

Месечен любовен хороскоп за Скорпион

Той ще трябва да гледа на връзката с трезвен поглед, без илюзии. Новолунието във Водолей на 10 февруари и пълнолунието в Дева на 24 февруари ще направят любимите хора невероятно важни и ще помогнат да се отървете от тези, които ви дърпат назад. Необвързаните ще намерят любовта. Създава се силна духовна връзка с нов партньор. Двойките ще усетят хармония и взаимност. Подкрепата в трудни ситуации и работата със стари оплаквания са въпроси за обсъждане със семеен психолог.

Месечен любовен хороскоп за Стрелец

Според астрологичното издание Insta Astro февруари е посветен на прочистване от минали обиди. Обвързаните партньори ще започнат да се доверяват повече един на друг. На необвързаните бившите ще им липсват. Но връщането към тях няма да донесе нищо добро, така че помислете за нещо по-интересно. Всеки, който иска да изгради силни взаимоотношения, трябва да се промени външно и вътрешно. Това ще ви помогне да срещнете истинската любов и да подредите нещата в съществуващите си отношения.

Месечен любовен хороскоп за Козирог

Информационният сайт Knowinsiders обещава на Козирога ново любовно приключение. Ще служи като вдъхновение за други области на живота. До 20 февруари можете да укрепите връзки, които са разрушени от конфликти. След 20 февруари идва времето за спокойни вечери заедно. Направете нещо добро заедно: научете се да танцувате танго, редете пъзели, започнете да готвите. Не доказвайте правотата си с пяна на устата, а слушайте опонента си.

Месечен любовен хороскоп за Водолей

От 5 до 22 февруари Меркурий във Водолей ще помогне за изграждането на ефективна комуникация с противоположния пол. Свободните Водолеи ще се запознаят с нови хора и ще превърнат приятелското общуване в романтична плоскост. От 16 февруари Венера ще се присъедини към Меркурий във Водолей. Този тандем ще стартира щастливи трансформации в отношенията на дългогодишни партньори. Всеки ще изпита прилив на нежност и страст. Конфликтите ще бъдат разрешени и новите цели и планове ще започнат да се превръщат в реалност.

Месечен любовен хороскоп за Риби

През февруари астрологичното издание Astrologyk обещава на Рибите изпитание за силата на любовта. Истинските чувства ще издържат, но тези, изградени върху страст, ще бъдат унищожени. Едно кратко романтично пътуване ще ви се отрази добре. В последните дни на февруари чарът на Рибите ще ги спаси от самотата. Астрологът Кайл Томас каза пред списание People, че 2024 г. ще донесе много възможности за всички зодии в различни аспекти от живота им. Той обеща стабилност на Рибите, включително и в любовта.