Хороскопът може да открехне завесата на мистерията на сексуалността на зодиакалните знаци и да покаже кой е най-страстен и любящ. Не забравяйте, че сексуалността, както и всяка друга човешка черта, подлежи на развитие, а планетите само дават по-голям или по-малък потенциал.

Скорпион (24 октомври - 22 ноември)

Първи в списъка на най-сексапилните и сексуални знаци на зодиака са представителите на водната стихия. И това едва ли ще е изненада за някого. Представителите на този знак притежават вродена привлекателност и сексуална енергия. Те ценят преди всичко плътските удоволствия и физическото проявление на любовта и често ги използват, за да получат това, което искат. В леглото те са неудържими, страстни, изобретателни и напористи, което ще остави малцина безразлични. Готови са постоянно да експериментират. Разбира се, сред Скорпионите понякога има скромни и свенливи хора, но все пак играта и кокетството - това е тяхната стихия.

Лъв (23 юли - 22 август)

Второто място с право се заема от представителите на огнената стихия и това обяснява много неща. Ярки, страстни, емоционални, обичащи винаги  да са в центъра на вниманието и притежаващи естествена сексуалност и харизма по природа, Лъвовете почти винаги имат опит в науката за съблазняването и прелъстяването. И ако сте попаднали под чара на умел съблазнител, едва ли ще имате възможност да помислите за неговите отрицателни или слаби страни. Може би някой ще каже, че те не са най-пламенните и изобретателни любовници, но тяхната любов и най-вече готовност да експериментират в леглото, няма как да не бъдат оценени. Имайте предвид, че този знак не се отличава с особена преданост и постоянство. В крайна сметка интимните отношения за Лъва са преди всичко начин за себеизразяване и възможност за емоционално освобождаване.

Овен (21 март - 19 април)

Друг представител на огнената стихия този път заема третото място в класацията на най-страстните и секси знаци на зодиака. Скритите в този знак еротичен потенциал и жизненост неудържимо привличат противоположния пол. Те са пламенни, страстни и много импулсивни не само в живота, но често и в спалнята. Винаги поемат инициативата и в леглото. На някои това дори може да се стори егоистично. Вечното желание да изпъкнат и да бъдат първи във всичко обаче ги подтиква да направят всичко възможно и дори невъзможно, за да останат в паметта ви като най-уникалния любовник.

Рак (21 юни - 22 юли)

Водени от дълбоки емоции и надарени с бурно въображение, Раците се стремят да задоволят всяко желание и нужда на партньора си. Неслучайно мнозина ги определят като един от най-чувствителните и нежни знаци на зодиака. И именно тази комбинация от качества привлича партньорите и гарантира много страстни нощи. Меки, плахи и нерешителни да направят първата крачка в ежедневието Раците, като правило, ще ви изненадат в спалнята. Хората, родени под този знак, съчетават мекотата с напористост, а чувствеността - с твърдост.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Родени под влиянието на планетата на любовта и красотата Венера, те се отличават от останалите знаци на зодиака с уникалното си умение да съблазняват, превръщайки това действие в цяло изкуство. В леглото те обръщат голямо внимание на предварителните ласки и нежността, но в същото време нямат нищо против превъплъщенията, спонтанността и ролевите игри. Но, както и в ситуацията с Рака, бъдете готови да поемете инициативата в свои ръце, тогава в замяна със сигурност ще получите партньор, който ще е готов не само да взема, но и да дава.