Овен

Юли ще представи възможности за Овен в нови и съществуващи връзки. Необвързаните ще срещнат специален човек на събитие. Двойките трябва да се фокусират върху общуването и обсъждането на общи дела и планове. Това ще помогне да се избегнат недоразумения и да изведе връзката на ново ниво. Свободните Овни ще намерят утеха в необичайно хоби. Има шанс това да ви помогне да намерите същата страстна душа като вас и да обедините самотните сърца преди края на топлия сезон.

Телец

Съвпадът на Марс с Уран в Телец на 15 юли ще повлияе на финансовото състояние на семейните двойки. Това ще подобри условията на живот и ще премахне причините за конфликти. Много обвързани Телци ще решат да се оженят, да живеят заедно и да имат деца. Според астролога Мареса Браун, Юпитер и Уран ще бъдат на страната на Телеца през цялата година. Те ще ги насърчат да експериментират в любовта. Необвързаните ще се обърнат към роднини за помощ в намирането на човек за връзка. За тези, които не искат да влизат в сериозни връзки, юли обещава ваканционна романтика.

Близнаци

Препоръчва се на Близнаците да намерят някой с подобно на тяхното чувство за хумор или някой, който ще се смее на шегите им. От 20 юли Марс навлиза в Близнаци и изпълва със страст живота на представителите на знака. Тези, които са фокусирани върху кариерата си, ще трябва да я съчетаят с любовта, в противен случай партньорът им ще си намери странично хоби. Любовна драма очаква Близнаците през август, но това се отнася само за онези, чиито отношения са лишени от хармония. Ако не искате да преминете през раздяла, работете върху укрепването на връзката си през юли.

Рак

Новолунието в Рак на 6 юли ще подтикне представителите на знака към укрепване на семейните връзки. Отношенията в стабилните двойки ще се подобрят. Дори бивши съпрузи, които са били в конфликт, ще се споразумеят за съвместно попечителство над общите им деца и имущество. Ракът ще има желание да се скрие и да мисли за миналото. За да не зациклите в него, препоръчително е да организирате партита и да ходите на срещи. Всеки, който все още е необвързан, лесно може да превърне познат в интимен партньор. Има шанс да намерите ухажори чрез онлайн запознанства.

Лъв

Меркурий в знака Лъв от 2 до 26 юли ще ви донесе късмет в любовта. Това е чудесно време за срещи, признания и интимни разговори. От 11 юли Венера навлиза в знака Лъв, което ще разкрие чувствеността на знака. От 22 юли Слънцето навлиза в знака Лъв, издигайки романтичната сфера до своя пик на активност. Тези, които все още не бързат да се обвържат, ще се чувстват добре в собствената си компания. Вторият месец на лятото е най-доброто време да се погрижите за лицето и тялото си, да разцъфтите и да решите да се запознаете с нови хора през август.

Дева

Първите две декади на месеца са време за изпитване на силни взаимни чувства. Не се страхувайте да се гмурнете в тях, доверете се на партньора си. От 26 юли Меркурий навлиза в Дева. В личния живот на представителите на шестия знак идва хармония и подкрепа. Това е най-доброто време за сключване на брак, подписване на предбрачни договори и разрешаване на евентуални спорове. Побързайте да отидете на почивка, преди ретроградният Меркурий да започне от 5 до 28 август. Необвързаните Деви имат шанс да срещнат човек, който да заеме всичките им мисли. Не бързайте да се сближавате, опознайте се по-добре.

Везни

От 2 юли Венера, управителят на Везни, ще бъде в тригон със Сатурн. Това е времето, в което представителите на знака ще могат да използват романтичния опит, натрупан по-рано. Не прекалявайте с темперамента си, за да не изплашите новия си партньор. Венера в тригон с Нептун на 11 юли е време да дадете любов към себе си. Свободните Везни може да отидат на уединение или самостоятелно пътуване до екзотична страна. Секстилът Венера-Юпитер на 21 юли е време за забавление в приятна компания. Излезте, ще срещнете нови хора.

Скорпион

Скорпионът ще има щастлива връзка през юли. Настроението на представителите на знака ще е положително, а самочувствието им ще е на високо ниво. Важно е да контролирате емоциите, да не хабите енергията си. Най-доброто време за брак е август-септември. Тези, които все още са свободни, не трябва да ходят на срещи с всички, а да се съсредоточат върху най-достойния кандидат. Тези, които не искат да влизат във връзка, могат да отделят време до септември и да посветят юли на себе си и семейството си.

Стрелец

Стрелецът ще изживее силни чувства и страст. При двойките емоциите ще пламнат с нова сила. Юли е идеалното време да се отпуснете заедно и да задълбочите връзката си с партньора. Прекарвайте повече време заедно, открийте нови аспекти на чувствеността. За свободните Стрелци Юли е подготвил подарък под формата на достоен партньор за сериозна връзка. Основната задача е да разчитате на искреността и честността, а не да се опитвате да се опитвате да правите впечатление.

Козирог

Козирогът очаква промени в любовния си живот. Тези, които отдавна се стремят към тях, ще искат нещата да се случват бързо. Необходимо е да се действа дипломатично, така че резултатът да задоволи всички страни. Тактичността, нежността и емпатията са основните козове на Козирога за запазване на брака и подобряване на отношенията в нови връзки. Пълнолунието в Козирог на 21 юли е чудесно време да визуализирате и привлечете бъдещ партньор в живота си. Използвайте медитации и любовни утвърждения. Те ще ви помогнат да намерите щастие в сегашната си връзка или да срещнете своя партньор по съдба.

Водолей

За Водолеите целият месец юли ще бъде стабилен месец на любов, приятелство и прекарване на времето заедно. Партньорите ще се подкрепят взаимно във всяко начинание. Тези, които са били заедно от дълго време, отново ще усетят искрата на страстта. За тези, които вече имат деца и имущество, е време да започнат съвместен бизнес. За необвързаните юли е време за нови запознанства, ходене на срещи и да не се бърза при избора на партньор. Скоро ще можете да усетите към кого сте привлечени с цялата си душа.

Риби

Нептун, един от покровителите на Рибите, стана ретрограден от 2 юли. Този период ще продължи до 7 юли, подлагайки любовната сфера на значителни промени. Възвръщането на старата любов е вероятно, срещи с бивши партньори и приятели, които копнеят за сближаване. Ако чувствате искреност и взаимност, дайте шанс на връзката. Женените и стабилни двойки ще обсъждат семейни теми през целия юли. Някои Риби ще обсъждат темата да имат деца. Съвместните дейности и отдих ще заздравят романтичните връзки.