Джери Зайнфелд, комик и човек отказващ прегръдки, споделя: "Какво всъщност е срещата, освен интервю за работа, което продължава цяла нощ? Единствената разлика между среща и интервю за работа е, че при някои интервюта за работа има шанс да останеш гол в края му.

И въпреки това, въпреки колебливите чувства на надежда и отчаяние, които съпътстват първата среща, хората са готови да влязат в това интервю, което продължава цяла нощ.

Овен

На първа среща с Овен очаквайте честност, откритост и прямота. Те няма да престорят интереса си. Ако водят разговор или си поръчват друго питие, това означава, че се наслаждават на срещата.

Също така очаквайте да ви предизвикат със странен въпрос или предизвикателна смелост. Това са хора, които обичат да тестват границите и да разберат с колко дива страст и абсолютна лудост може да се справи друг човек веднага.

Телец

Телец на среща? Очаквайте най-доброто. Те избират идеалното местоположение, храна, напитки и забавления. Ще забележат детайли като парфюм или бижута. Ако върви добре, втората среща ще дойде бързо... и ако втората среща е успешна, те вероятно ще започнат да мислят с какви цветове да се боядисат стените в бъдещия ви дом.

Телецът обича комфорта и минимизирането на загубите, така че ако смятат, че сте достойна инвестиция, те са склонни да заложат на вас всичко. Виждаме този подход при Травис Скот, който покани Кайли Дженър да отиде на турне с него след първата им среща на фестивала Coachella.

Близнаци

Близнаците са естествено любопитни и използват познати шеги, когато са нервни. Те, повече от всеки друг знак, поемат ролята на интервюиращ по време на първа среща. Задаването на множество въпроси е техният начин да оценят/измерят съвместимостта на партньора си, като същевременно остават на определена дистанция.

Астрологът Крис МакНълти, който е Близнаци, описва енергията, която носи на първа среща: "Мисля за връзката, която ще се случи с жената, с която съм излязъл. Обмислям как този човек ще се впише или не в моя живот като цяло." Затова, за да впечатлите този въздушен знак, вие също задавайте въпроси, покажете няколкото писма от Пруст, които държите в задния си джоб и се пригответе да впечатлявате.

Рак

Хората от тази зодия са по-прикрити на първа среща. Подходът към всяка нова връзка с резерви е нещо, което е естествено за Рака. Така че, ако сте на първа среща с тях, важно е да отбележите, че те може да са предпазливи с вас в началото. Но не се обезсърчавайте! Просто им трябва малко време, за да ви опознаят.

Ракът е знакът на корените и миналото, като такива те могат да бъдат успешно ухажвани с помощта на връщане назад към спомени; каране на ролкови кънки, люлки, сладолед, картинг, мини голф и т.н. Напомнете им за време, преди да научат на какво са способни хората и те ще се окажат по-склонни да направят неуверена крачка във вашата посока.

Лъв

На първа среща Лъвовете наистина влизат в ролята си на деца звезди, превърнали се в добронамерени владетели. Те ще изглеждат обезоръжаващо топли и ентусиазирани.

Лъвовете са известни със своя чар и това е особено очевидно на първите срещи. Най-добре е да прегърнете тяхното неразделно внимание и интерес. Когато свикнете с топлината им, ще започнете да оценявате тяхната искреност.

Лъвовете по подразбиране се самовъзвеличават и/или подценяват, когато са нервни. Управители на петия дом на удоволствието и играта, те обичат хазартните игри, комедиите, опознавателните въпроси и карнавалната атмосфера. Малко известен факт: те предпочитат да ви разсмеят, отколкото да ви гледат.

Дева

Подходът на Девата към първите срещи е по-скоро практичен, отколкото емоционален. Те се фокусират върху определянето дали партньорството ще работи и са склонни да задават практически въпроси, за да оценят съвместимостта. Така че, ако се чувствате като обект на оценка, това е, защото сте такъв. Този процес на оценка по никакъв начин не е предназначен да бъде вреден, а само ефективен.

Оперативната мантра на Девата е "как мога да помогна" и те трябва да бъдат в партньорство, в което се чувстват важни и по същество полезни. На първа среща те не ви съдят, а решават дали и как могат да бъдат полезни и на свой ред как тази услуга може да ви даде подобрение и цел.

Везни

Везните са очарователни и могат да ви накарат да се почувствате така, сякаш ги харесвате, дори на първата среща. Но не бъркайте тяхното желание за дългосрочен ангажимент. Ако се интересуват, ще ви уведомят.

Везните излъчват чар, независимо дали гледат сериозно на срещата. Те искат всички да ги обичат, но това желание не е индикация за действителен интерес. Везните се отблъскват от лоши маниери и се печелят от умни разговори и хора, които миришат хубаво. Бъдете умни с бохемски подход и те скоро ще ви се обадят.

Скорпион

Скорпионите са известни със силното си желание да направят трайно впечатление. Те често полагат големи усилия, за да впечатлят някого на първата си среща, от избора на перфектния ресторант до обличането в най-хубавото си облекло; Скорпионът се ангажира да направи силно първо впечатление и да спечели срещата.

Виждаме подобна стратегия в Скорпиона Голди Хоун, чиято първа среща с Кърт Ръсел включва танци в Playboy Club, проникване с взлом, задържане за секс от полицията и преспиване в хотел.

Стрелец

Стрелецът се управлява от гиганта Юпитер, планетата на късмета. Нетърпеливи като всички огнени знаци, те обичат да се впускат в неочаквано приключение на първа среща, за да видят дали потенциалният партньор може да устои. Те са хора, които са против статуквото, които могат да ви изненадат с безцелна разходка, музика на живо или вечер с открит микрофон.

Най-доброто, което можете да направите, е да се понесете на това пътуване.

Доказателство за такава бърза енергия може да се намери в стила на запознанства на Стрелеца Офсет, който заведе бъдещата съпруга Карди Би на Супербоул на първата им среща.

Козирог

Козирозите ценят автентичността и са добри в откриването кога някой е фалшив. Така че не се опитвайте да ги впечатлите, като сте някой, който не сте, тъй като те ще забележат и ще загубят интерес. Бъдете себе си на срещата си с Козирог.

Красивото при тях е, че те ще отвърнат на вашата автентичност. Козирозите не се интересуват кой сте или откъде идвате, стига работната ви етика да е силна, багажът ви да е минимален и инерцията ви да е напред. Козирозите гледат на всички взаимоотношения като на бизнес споразумение и искат да са наясно какво могат да предложат и какво очакват.

Водолей

Водолеите оценяват интелектуалните разговори с партньорите си. На първите срещи те предпочитат да навлизат в значими теми след размяна на кратки любезности. Това им позволява бързо да определят дали ценностите на партньора им съвпадат с техните.

Водолеите са склонни да водят със своя странен, лакмусов тест. Как иначе биха могли да разделят плебеите от тяхната сродна душа?

Риби

Рибите нямат интерес към актуалното или обикновеното. Бъдете присъстващи, поддържайте зрителен контакт, давайте големи бакшиши и не използвайте телефона си — освен ако не е, за да споделите нещо, което сте написали/мислили/прочели. Ако чувствате, че се колебаете, заведете ги в аквариум и ги попитайте какво мислят, че се случва след като умрем.