Пазарувате ли за Стрелец? Тези авантюристични огнени знаци, които имат рожден ден между 21 ноември и 21 декември, често биват пренебрегвани заради празничния сезон - така че се уверете, че им осигурявате два подаръка. (Или три. Или четири.)

Стрелците са известни оптимисти - все пак те се управляват от Юпитер, най-щастливата планета. Те винаги се учат и "изследват", като пътуват, но също и като гледат филми, четат книги, готвят вкусни ястия и т.н. Ако правите подарък на Стрелец, подарете му нещо, което ще му помогне да "изследва" по някакъв начин. Те също така биха се зарадвали на всичко, което променя обичайната им рутина, независимо дали става въпрос за ново произведение на изкуството за стена, което да украси всекидневната им, или за ново червило.

Други неща, които трябва да знаете за Стрелеца: Те са спонтанни и винаги са готови да променят плановете си. Те са честни до крайност и са склонни да бъдат откровени. Невероятно интелигентни са и се интересуват от "голямата картина" - дори може да ги наречете философи.

Ето няколко подаръка, които знаем, че ще им харесат.

Семпли, но елегантни бижута

Купи Бижутата са не само най-добрият приятел на момичето, но и най-добрият приятел на Стрелеца. Вашият приятел Стрелец не си пада по дрехите, за разлика от някои други зодиакални знаци. Въпреки това те се радват на хубави, семпли бижута. Независимо дали вашият приятел Стрелец е мъж или жена, той ще хареса хубаво бижу. За жената Стрелец помислете за прекрасна гривна. Ако вашият приятел Стрелец е мъж, помислете за портфейл.

Храна... Да, всякакви храни

Купи Независимо дали е мъж или жена, вашият приятел Стрелец ще хареса подаръка храна. Това е нещо, което те ще запомнят завинаги. Ако желаете да направите нещо по-специално за Стрелеца в живота си, пригответе обмислено ястие от уюта на собствената си кухня. Ще ги спечелите на своя страна.

Раница

Купи Този знак обича да пътува. Това може да означава спонтанно пътуване до Дубай или уикенд, прекаран в къщата на любимия. Независимо колко далеч ще отидат, помогнете им да пътуват със стил.

Мобилен вентилатор против насекоми

Купи Не е задължително пътуването да е глобално - то може да бъде уикенд в гората, къмпинг или висене в задния двор. Стрелецът обича да събира семейството и приятелите си заедно и ще оцени този подарък.

Козметика

Купи Стрелецът е екстравагантен и иска само най-доброто, особено когато става въпрос за това, което слага върху кожата си. А този овлажняващ крем за лице ще накара Стрелците да изглеждат толкова свежи, колкото се чувстват.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв.