И така, пазарувате за рождения ден на любимия си Водолей и сте напълно затруднени какво да подарите на приятеля си/члена на семейството си.Не се страхувайте, ние сме тук, за да ви представим един удобен наръчник за подаръци за Водолей.Advertisement

В случай че имате нужда от опресняване на това какво представляват родените между 21 януари и 19 февруари, Водолеите са напористи, аналитични и независими. Тройна заплаха от сила! Те са и малко упорити, но не се притесняват от дреболии, така че ще разкрият тази страна от личността си само ако натиснете бутоните им. Като общителни въздушни знаци те обичат да са с приятелите си, но внимавайте, когато социалната им батерия се изтощи.

А като фиксирани знаци те са изключително лоялни. Водолеите се интересуват изключително много от опознаване, независимо дали става въпрос за опитване на нова храна или посещение на място, на което никога не са били. По принцип те са баланс между свирепост/независимост и лекота/откритост, което звучи объркващо, докато не ги опознаете. Те наистина са единствени по рода си - всъщност Водолеят понякога е наричан "чудакът" на зодиака.

Водолеят се свързва с науката и технологиите, творчеството и хуманизма, така че вашият приятел Водолей вероятно има широки интереси - от създаването на грим до изобретяването на нови платформи за социални медии и събирането на средства за близки до сърцето му каузи. Виждате ли, за Водолеите е доста лесно да се пазарува благодарение на многото им различни настроения и интереси. Имате късмет! Прочетете нататък за някои идеи за подаръци за деня на раждането, които Водолеите ще харесат.

Лампа

КупиТази лунна нощна лампа ще се впише във всеки интериор. Модерно допълнение към всеки дом или офис. Лампата измамно напомня истинско пълнолуние. Удобната пластмасова стойка позволява поставянето на лампата върху бюро, шкаф или под.

Бутилка

Купи Уникалната бутилка BT 60 на ASOBU Ви позволява да се наслаждавате едновременно и на любимата си музика, и на кафето си. Бутилката разполага с високоговорител в горната част на капака и лесно се синхронизира с всеки телефон или таблет, което Ви позволява да включвате и изключвате звука, да променяте плейлиста и да пропускате или повтаряте песни.

Био масло от ший

Купи Има ли вашият Водолей някакви астрологични разположения на водата? Обича ли кристали, арка и теории на конспирацията? Ако е така, те ще харесат Био масло от Шеа, добито от плодове на африканско дърво Butyrisoernym Parkii.

Старогръцки легенди и митове

Купи Една от техните ниши на интереси е античността. Огромен процент от личността на вашия Водолей се дължи на нишовата му детска мания по гръцките богове и богини, което означава, че книгата за старогръцката митоголия е точният подарък за тях.

SPA комплект

Купи Като водоносци на зодиака, този подарък ще бъде точно за тях. Тъй като те са наполовина въздух и наполовина вода, ще трябва да им дадете комплект за баня. Перфектният подарък за дамите, които обичат масажите и SPA процедурите, но нямат време често да посещават такива.

Дамски пуловер Оversize с поло яка - сив

Купи Нека изброим причините, поради които обожаваме този пуловер: с висока яка, мека материя и широки ръкави. И е на разпродажба!

Органайзер за гримове и аксесоари

Купи Вкусовете на Водолеите за грим са насочени към изключителна креативност, така че им дайте някои нови инструменти, които да им помогнат да създадат следващото си произведение на изкуството.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.