Типичните силни и слаби страни на всички представители на зодиака са детайлно описани, но какво най-много подценяваме за всеки знак?

ОВЕН

Морал

Хората рутинно подценяват колко морално мотивиран е Овенът. Част от тяхната импулсивност и мигновена агресия се задействат от ясното им разбиране за това какво е грешно и правилно. Като такива те са първите, които се застъпват от името на някой друг или дават гласност на всякакъв вид малтретиране и нараняване. Именно тук най-ясно се усеща тяхната ярост.

ТЕЛЕЦ

Чувствителност

Въпреки че са управлявани от търсещата красота и любов планета Венера, Телците изглеждат по-стоически, отколкото чувствителни. Техният стоицизъм се ражда от страха, че ако си позволят да бъдат уязвими или споделят подробности за своята чувствителност, те вече няма да бъдат в безопасност или приемани на сериозно.

Прекалено строги към себе си, те приравняват откритостта с нестабилност и в процеса на опити да се защитят, жертват шанса да бъдат напълно видени или напълно разбрани.

БЛИЗНАЦИ

Убедителност

Близнаците се управляват от планетата Меркурий, Богът на клюките и обмена на информация, както и царството на ума и съобщенията. Като такива, те често могат да изглеждат разсеяни, жонглирайки с множество задачи, сюжетни линии, телефонни обаждания и интереси. И все пак, когато тяхната честота е фокусирана, те са в състояние да изковат всички разпръснати данни и различни енергии в тях в една сила, за да свършат нещата.

РАК

Устойчивост

Представителите на зодия Рак са стереотипно описани/отхвърлени като свръхчувствителни до почти неуправляема степен. И все пак няма знак, освен може би Скорпиона, с по-силен инстинкт за оцеляване от рака.

Те знаят какво им вреди, как да се предпазят от тежки емоционални наранявания и как да заобикалят болката и най-вече как да издържат дори и особено сред най-опустошителните обстоятелства.

ЛЪВ

Колко изтощително е да си като тях

Лъвът се управлява от Слънцето и е господар на петия дом на забавленията, игрите и удоволствието. Трудно е обаче постоянно да блестиш и да служиш като постоянен домакин на партита/лидер/енергичен човек/любим приятел/топ служител. Всеки Лъв, когото познавате, се усмихва, умело жонглира с всички елементи в живота, въпреки че лесно могат да прегорят.

Гарантирането, че изглеждат добре, че всички се забавляват и че остават кацнали на върха на опасната пирамида на привлекателността, е изключително уморително. Добавете към това и нуждата им да се уверят, че всеки в техния вътрешен кръг се чувства важен, определено му краде сериозно от енергията.

ДЕВА

Адаптивност/сексуална поквара

Определят Девата като напрегната, придирчива зодия с осъдителен блясък в очите им. И все пак тя е променлив земен знак, който не получава заслугите, които заслужава за способността си да се подобрява, да се адаптира, да се справя с ударите или да проявяват изобретателност в криза.

Девите могат действително и точно да определят средната стойност и средствата, чрез които всеки може да има оптимално приятно изживяване. Ако им позволите, Девите ще ви организират. Ако не го направите, това е ваша загуба. За Девата плътското е една арена, в която техните стандарти и поведение са шокиращо еластични.

 

ВЕЗНИ

Техният темперамент

Везните са представени от баланса и везните на справедливостта и макар често да са възприемани в ролята на дипломат, Темида, богинята, от която знакът заимства иконографията си, държи не просто везна, а меч. От друга страна, Везните винаги водят сметка и когато нещата не се накланят в тяхна полза, реакцията им е яростна и гневна.

Оказва се, че крайното умилостивяване, непрекъснатото угаждане на хората и потискането на нуждата неизменно водят до ярост. Тъй като техният елемент е въздух, този гняв може да бъде по-малко очевидно изразен, но е по-разрушителен, тъй като се бори да намери подходящ изход или заслужаваща цел.

СКОРПИОН

Романтика

Има дълбока и дълбоко изпълнена с надежда част от психиката на Скорпиона, която търси дългосрочна любов, истински чувства и доверие.

Скорпионите са родени с очакване за предателство, но това не им пречи да желаят да бъдат опровергани. Няма знак, който е по-добре подготвен да обича друг човек, да е зачитан и който желае по-интензивно да бъде обичан със същата сила.

СТРЕЛЕЦ

Сериозност

Хората ги приемат за изискан и свободолюбив човек, но в Стрелеца обикновено е подценявана способността им да бъдат сериозни и сериозно да играят играта в полза на някой друг. Те управляват деветия дом на пътуването и висшето образование, така че макар да могат да владеят това, което знаят по безгрижен начин, не се заблуждавайте, че те са мотивирани от знанието и често този лъскав фурнир противоречи на факта, че са сериозни ученици, които постигат целите си.

КОЗИРОГ

Какви купонджии са всъщност

Обичайно за Козирозите се твърди, че те са студени, пресметливи капиталисти. Това обаче е доста повърхностна представа за зодията, тъй като в действителност те са големи купонджии и в сърцето си са хедонисти, адски склонни да си прекарват добре. За доказателства не търсете повече от самия крал, Елвис Пресли, Леми Килмистър, Пати Смит и Джанис Джоплин.

ВОДОЛЕЙ

Състрадание

Водолеят е знак, често отбелязван със своята емоционална обективност и лека странност. Представени като по-клинични, отколкото състрадателни, онези, които биха ги описали като роботи, пропускат факта, че тях ги е грижа. Те са толкова грижовни, но го проявяват в различни форми. Грижат се за съдбата на света, ядрената война, нарушенията на човешките права и тревожните условия на околната среда, които завещаваме на бъдещите поколения.

РИБИ

Манипулация

Силата на интуицията и психическото общуване на Рибите е добре документирана и докато това ги прави мечтателни, също така им дава голямо предимство в играта. Способността да предвиждаш нуждите на другите има своите предимства и е сила, която лесно може да се използва за лична изгода. Рибите са майстори в манипулирането на другите да изпълняват техните желания и след това да заблуждават своите "жертви", за да си мислят, че това е била тяхна идея през цялото време.