По време на сезона на Телеца всички ние ще усетим успокояващия му ефект, тъй като той ни помага да се балансираме, и тъй като идва след мощния и силен сезон на Овена, това е добре дошла почивка и ще ни помогне да се съсредоточим върху нещата в живота си, които означават най-много за нас.

Сезонът на Телеца ще има своя дял от предизвикателства. Този зодиакален знак олицетворява упоритото поведение и мързела. Въпреки това можем да работим с всички силни и слаби страни на Телеца, тъй като уроците са заложени в поведението и отношението ни през този сезон.

От април до май проявяваме лоялността си към хората, които обичаме. Искаме само най-доброто и макар че може да сме окончателно настроени за успех и лична изгода, не сме егоистични или подли в начина, по който получаваме това, което искаме; ние сме щедри, позитивни и основателни. Всички ние ще се насладим на този сезон на Слънцето.

Овен

Сезонът на Телеца може да ви насърчи да забавите темпото и да се съсредоточите върху финансите и материалните си притежания. Това е чудесно време за вас, Овни, да творите и да мислите за планиране на бъдещето. Възможно е да сте похарчили твърде много пари през сезона на Овена и сега имате възможност да използвате част от "чувството за сигурност" на Телеца, за да намалите разходите и да се заемете с натрупване. Ще се справите добре през сезона на Телеца, тъй като той идва в живота ви точно навреме.

Телец

Кой Телец не обича сезона на Телеца? Вие със сигурност го обичате и ще блестите с пълна сила през този месец. През сезона на Телеца може да се чувствате по-уверени и заземени, а другите може да бъдат привлечени от вашата стабилност и надеждност. Няма да имате нищо против да бъдете полезната половинка на приятелите си, а любовният ви живот определено ще се подобри през този период. Ще следите за финансовата стабилност и ще правите всичко възможно, за да създавате богатство. Нищо не ви заплашва през това време.

Близнаци

Сезонът на Телеца може да е бавен и стабилен за вашия вкус, но това е добро време да се съсредоточите върху грижата за себе си и намирането на баланс в живота си. Възхищавате се на хората около вас, които могат да се успокояват, но вие предпочитате да вървите по-бързо. Сезонът на Телеца може да ви даде непреднамерена ваканция и дори да откриете, че почивката е добра. Вместо да се концентрирате върху успеха и печалбата, през този сезон отделете малко време, за да почетете себе си, тъй като напоследък се справяте много добре, Близнаци.

Рак

През сезона на Телеца може да се окажете привлечени от уюта и стабилността на дома - много типично поведение за Раците. Това е добро време да се съсредоточите върху семейството и домашния си живот. И не само това - именно тук ще намерите своята радост. Работите добре с енергията на Телеца, защото не обичате да ви притискат; вървите със собственото си темпо и през този сезон вие ще сте тези, които ще определят кога, как и къде трябва да "свършите работата".

Лео

Слънчевият сезон на Телеца може да ви насърчи да забавите темпото и да подходите по-практично към целите си. Това е добро време да се съсредоточите върху изграждането на солидна основа за бъдещето си. Това се харесва на онази ваша "друга" страна, която не е излязла извън равновесие. Нуждаете се от тези колебания, тъй като понякога сте склонни да се оставяте да отидете твърде далеч. През сезона на Телеца ще се върнете в правия път, позволявайки на голямата творческа енергия да преминава през вас.

Дева

Макар да нямате нищо против почивката и релаксацията, този сезон може да е твърде луксозен за Вашия вкус, т.е. с почивката идват и похарчените пари, а Вие не винаги си позволявате подобно разточителство. Въпреки това заслужавате да се поглезите и трябва да се възползвате от лежерния сезон на Слънцето в Телец. Това е времето, в което свиквате с промяната, през която наскоро сте преминали, и изпитвате лечебната вибрация на сезона.

Везни

Ако сте искали да се установите с партньор или да внесете мир в романтичната си връзка, имате по-голям шанс да го направите през сезона на Телеца през 2023 г., отколкото по всяко друго време. Това е времето, в което жадувате за стабилност и сигурност във взаимоотношенията си. Това е добро време да се съсредоточите върху изграждането на силни партньорства и връзки. Оставете съмненията си в страната на Овена; сега е време за изцеление, възстановяване и създаване на солидни връзки.

Скорпион

Въпреки че за вас това е "мил" сезон, той може да постави на изпитание и търпението ви, тъй като спокойната стабилност, която идва с тазгодишния сезон на Телеца, може да се окаже и твърде бавна за личния ви вкус. Все пак той е тук и трябва да се справите с него, което може да се окаже нещо много добро. Темпото е важно през този месец и тъй като сезонът може да завърши с по-малко мигновено удовлетворение, отколкото обикновено бихте искали, идеята, че трябва да чакате или да проявите търпение, ще бъде едно от по-добрите неща, които ще ви се случат през тази година.

Стрелец

Ако преминавате през творчески период, сезонът на Телеца ще ви помогне да балансирате по-дивата страна на творческата си природа с някои практически насоки. Лесно бихте могли да се изгубите във въображението си, а с помощта на тези зодиакални знаци на баланса и стабилността ще бъдете свалени на земята по някои много практични и полезни начини. Ще се радвате на усещането за "равновесие", тъй като необвързаното ви състояние понякога може да бъде притеснително. Телецът ви връща обратно по всички правилни начини.

Козирог

Това е чудесно време да започнете да се фокусирате върху изграждането на публичния си имидж. Чувствате се така, сякаш сте се разочаровали през последните няколко месеца, а по време на сезона на Телеца не само ще се поправите, но и ще бъдете излекувани и готови за действие. Този сезон ви зарежда с енергия и вдъхновение и ще искате да покажете на хората какво наистина умеете, тъй като може да чувствате, че сте ги оставили с погрешно впечатление. Няма страшно, Козирог; през този нов сезон ще успеете да осъществите успешно някои лични пиари.

Водолей

Очаква ви сезон, който ви носи нов поглед върху стара ситуация, каквато може да е вашата романтика. Нещата ще се подобрят за вас у дома в любовната зона и с приятелите. Макар че сезонът на Телеца не е нещо, към което можете лесно да се адаптирате, няма да можете да отречете положителните вибрации, които идват заедно с това влияние. Позволете си да бъдете меки, Водолей - няма нужда да се защитавате прекалено много в този момент. Да бъдете уязвими ще ви позволи да изпитате повече от красотата на живота.

Риби

През слънчевия сезон на Телец 2023 г. се нуждаете от практичност и ще я получите. Обичате нещата да имат смисъл, а също така знаете, че понякога сами си пречите, което води до объркване за всички. През сезона на Телеца ще откриете, че сте по-отворени към приноса на другите и че другите могат сериозно да ви помогнат да достигнете по-високи нива. Ще откриете, че през този сезон фокусът ви ще бъде върху това да се чувствате комфортно, като се съсредоточите върху упоритата работа и сигурността.