Точно както всеки зодиакален знак има набор от качества, странности, чар и непоносими наклонности, така и те имат десерт, който обожават. Advertisement

Още преди много години те са били търсени на сватби и погребения. И както за всеки случай има сладкиш, така и за всеки знак има сладкиш. Прочетете, за да научите повече за това кой десерт съответства на вашия слънчев знак.

Овен

Купи Овенът е първият знак в зодиака и като такъв е естествен изобретател и инициатор. Точно затова че са първи, те искат да опитат нещо, което другите досега не са. Ние сме подбрали идеално шоколадово изкушение за Овена.

Телец

Купи Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, красотата, плодородието, сладостта, симетрията и стремежа към удоволствие. В митологията златните ябълки се свързват с едноименната богиня Венера/Афродита, която едновременно владеела и печелила мистичния плод.

Близнаци

Купи От всички зодиакални знаци Близнаците имат най-неясно отношение към истината, като я възприемат по-скоро като абстрактна идея, отколкото като изложение на факти. Поради тази причина те са склонни да "фалшифицират" история, извинение, спомен или автобиография. Идеалният им десерт трябва да бъде също толкова популярен и отворен към промени като тях.

Рак 

Купи Раците са известни с пиоетичните си разкази за това, което вече го няма: връзки, отменени телевизионни сериали, телефони на изплащане и т.н. Бисквитите с тъмен шоколад без захар са подходящ калоричен талисман за децата на Луната и за сладостта, която ще усетят чрез тях.

Лъв

Купи Чийзкейкът води началото си от древния свят. Приготвен от гърците, ранният прототип е бил сервиран на първите олимпийски атлети и като сватбена торта за елита. Лъвовете се възприемат като нещо специално и могат да се насладят на всеки десерт, предназначен за победители и сватби. И тъй като една от най-важните части за направата на чийзкейк е боровинката, ние ви предлагаме точно тях.

Дева

Купи Девата управлява червата и шестия дом на здравето, службата и ежедневните навици. Добавете към това, че шоколадът по същество е здравословна храна. Точно заради това Девата предпочита шоколад пред всички други неща.

Везни

Купи Този въздушен знак е известен с това, че търси баланс във всеки аспект на живота си. Везните са ценители на красотата и често са доста общителни. Идеалният десерт за тях трябва да съчетава класически вкусове, да изглежда добре и да има идеалното количество сладост.

Скорпион

Купи Скорпионът е управляван от Плутон, планетата на смъртта и трансформацията, и владее осмия дом на секса, смъртта и регенерацията. В този смисъл Скорпионът е нещо като прагов знак, който бележи границата между живота и смъртта, разрушението и съзиданието. Идеалният им десерт трябва да отговаря на тяхната интензивност и дълбочина.

Стрелец

Купи Лицата, родени под този знак, са известни с това, че са свободолюбиви, оптимистични и авантюристични. Те също така се радват на нови преживявания и винаги са готови за парти. Перфектният десерт за този знак трябва да бъде странен и забавен.

Козирог

Купи Козирозите се стремят към скъпи и луксозни аспекти на живота. Те са известни с това, че са елегантни и стилни, като предпочитат простотата пред излишествата и разкоша. Идеалният им десерт трябва да бъде деликатен, с вкус и изискан.

Водолей

Купи Подобно на Стрелеца, Водолеите обичат да опознават нови култури. Освен това те са известни като интелектуалци, духовити и странни - често маршируват в ритъма на собствения си барабан. Идеалният им десерт трябва да отразява тяхната оригиналност и еклектична природа.

Риби

Купи Въображаемите и чувствителни Риби са известни като най-големите сладострастници в зодиака. Идеалният десерт за този знак трябва да бъде също толкова иновативен и очарователен като тях.

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.