Овен

Овенът обикновено няма проблеми с парите. За съжаление при всеки се случва да има неуспехи и Овенът не е изключение. В пристъп на тъга или гняв той може да похарчи всичките си пари за нещо, което ще му помогне да се почувства по-добре.

Телец

Не напразно тук думата "забравих" е поставена в кавички. Телецът помни всичко, дори ако минали конфликти отдавна са остарели. Най-добрата му защита е нападението. Самият Телец не е във възторг от характера си и винаги забелязва не само грешките на другите, но и своите собствени.

Близнаци

Близнаците са неустоими и го знаят. Затова и често се случва да започнат нови връзки, още преди да са приключили със старите. Освен че са убедени, че могат да имат всеки, когото поискат, те нямат угризения да се впуснат в нови флиртове, въпреки че все още са заети.

Рак

Тази зодия предпочита да бъде отворена към всичко ново - включително и към чуждите тайни, защото си падат по клюките. Лошото е обаче, че те не смятат разкриването на тайни за клюки, тъй като за тях това е само един от начините за споделяне на полезна информация!

Лъв

"Добрите намерения водят до ада." Този израз сякаш е измислен специално за Лъвовете. Опитвайки се да покажат най-добрата си страна, те често се оказват в центъра на всяка ситуация. Една невнимателна дума - и предстоящият триумф ще се превърне в колосален провал.

Дева

Девата е пословична с желанието си за работа и идеята, че може да се справи с всичко сама. Поемайки твърде много ангажименти обаче, този знак рискува здравето си. Затова трябва да приема помощ от другите по-често - дори ако гордостта й крещи "не", а крайният срок все още е далеч.

Везни

Везните рядко приключват любовни отношенията със скандал, защото се опитват да виждат само доброто в хората. Поради това те са много снизходителни към грешките на другите и с готовност ще простят на някой, чието извинение им се струва искрено. Разбира се, това не винаги е добра идея.

Скорпион

Скорпионът много трудно се разкрива пред някого, затова на желаещите да се сближат с тях ще им е нужно много търпение. За съжаление интуицията понякога изневерява и на най-внимателните представители на този знак. За тях е трудно да се примирят с разочарованието.

Стрелец

Да се откаже от предоставена му възможност, която е чакал дълго време, е истинско изпитание за Стрелеца. Това не е в стила му, но понякога обстоятелствата се оказват по-силни. В този случай Стрелецът може да изпадне в депресия и да започне да поставя под въпрос всяка своя стъпка. В такива случаи е нужно да припомните на Стрелеца за миналите му успехи. Щастливите спомени ще помогнат на този знак да повярва отново в себе си.

Козирог

Козирогът обича да контролира всичко и може да претендира за ролята на владетел на този свят. За да постигне целите си, той може да направи най-отчаяните неща, включително да спретнат по някой мръсен номер на свой опонент. Не бързайте обаче да го записвате като злодей - в кръга на своите близки и приятели Козирогът се превръща в мил и грижовен човек.

Водолей

Водолеят по принцип не обича да спори, но ако бъде доведен до точката на кипене, синини и охлузвания от двете страни няма да могат да бъдат избегнати. Въпреки това, ако Водолеят е имал късмет и битката е завършила с победа за него, той дълго ще съжалява, че е наранил друг човек.

Риба

В желанието си да угодят на всички, Рибите рискуват да си спечелят репутацията на бърборковци, от които трябва да стоите настрана. Проблемът с този знак е, че не знае как да каже "не". Рибите дават обещания наляво и надясно, но когато дойде време да направят нещо, те са твърде заети!