Овен

Вечна умора от другите, гняв

За Овена не съществува нищо освен собственото им мнение. Понякога дори се правят, че са съгласни с някой друг, но пак остават верни на себе си. Не всеки представител на знака може умело да манипулира, така че в 90% от случаите конфликт с Овен води до истински взрив. Повишен тон, активни жестове и пълно надмощие - така спори Овенът. Гневът, неспособността да чака и вечно отегченият поглед към другите са основните грехове на огнения знак.

Телец

Инат, скъперничество

Телците са незаменими приятели и практични хора, затова са толкова обичани от другите. Но само близки хора знаят колко упорити и неподатливи могат да бъдат дори в най-незначителните ситуации. "Не, това е всичко", е типичният отговор на Телеца на позиция, различна от неговата. И ако добавите към това прекомерна скъперничество... С една дума, труден характер.

Близнаци

Двуличие, несериозност

Самите Близнаци знаят колко са трудни. Но те няма да направят нищо по въпроса - те са доволни от тази позиция. Те се обграждат само с онези, които са готови да толерират промените в настроението и напълно двуликото им отношение към всички: колеги, роднини и добри приятели..

Рак

Горчивина, завист

Много хора забелязват склонността към униние при Раците, но почти никой не разбира каква е причината за това състояние. Всъщност коренът на проблема се крие в постоянната завист към другите - както към известни личности, така и близки хора. Такива завистливи хора, като правило, изпитват депресия и се самобичуват. И когато този етап премине, Ракът се стреми да унижи, оклевети и наклевети потенциален съперник.

Лъв

Арогантност, егоцентризъм

Не е тайна, че Лъвовете обичат да са в светлината на прожекторите - за тях това е необходимо като кислород. Само такава силна любов към собствената личност със сигурност ще отблъсне другите. Това е така, защото Лъвовете не търпят критика, често проявяват агресивно поведение и не знаят как да се вслушват в мнението на другите, поради което постоянно се въвличат в конфликти.

Дева

Критичност, перфекционизъм

О, тези Деви са вечният глас на разума и морала, не позволяващи да направите дори крачка встрани. Въпреки факта, че представителите на знака се борят с този стереотип, техният перфекционизъм и прекомерна критичност често надделяват над гласа на разума. Нежеланите съвети, забележки и язвителни коментари са "кръстът", който близките на Девата редовно понасят.

Везни

Неспособност за вземане на решения, обидчивост

Везните са много мъдри и емпатични. Въпреки това, те могат да дадат добри съвети на всички, освен на себе си. Това пречи на пътя им към успеха и понякога води до униние, агресия и обидни думи. Освен това Везните са доста чувствителни към всичко, което другите казват за тях - с други думи, реагират зле на шеги за себе си. Вместо да поддържат забавен и спокоен разговор, те започват да приемат шегата с враждебност и след това дават всичко от себе си, за да унижат нарушителя при първата удобна възможност.

Скорпион

Отмъстителност, ревност

Ако пресечете пътя на Скорпион, очаквайте неприятности - представителите на този знак не познават милост. Те ще направят всичко, за да унижат опонента си и да го ударят по-силно. Същото важи и за техните близки: дори човекът да има значение, Скорпионът първо ще докосне всички болезнени точки, а след това просто ще се извини, без да мисли за последствията от казаното. Този знак винаги отстоява това, което му принадлежи, включително хора и нещо материално. Понякога това се превръща в свръхзащита и пълен контрол, което често дразни влюбените Скорпиони.

Стрелец

Несериозност

Стрелците са лесни и много добродушни, но в името на тези черти на характера винаги жертват стабилността и сериозните разговори. Много е трудно да ги накарате да говорят за чувствата си и често се чувстват раздразнени, когато хората се опитват да "влязат" в душата им. Това води до дълбока самота - въпреки че имат милион познати, представителите на знака често изпадат в депресия и се чувстват не на място.

Козирог

Ексцентричност, липса на емпатия

Средно положение за настроенията на Козирозите няма - те са или студени и дистанцирани, или прекалено импулсивни. Въпреки това, ако те изискват абсолютно разбиране и лоялност към себе си, тогава те никога няма да проявят същото внимание към другите.

Водолей

Егоизъм и високи очаквания към другите

Много Водолеи имат прекалено повишено чувство за собствено достойнство. Този знак е склонен да мисли за себе си като за уникален член на обществото. Поради това те рядко развиват отношения с хората, тъй като представителите на знака просто гледат задочно на другите. Това ги прави почти непоносими, поради което социалният кръг на Водолея често е много, много малък.

Риби

Завист

Рибите, най-мечтателната зодия от всички, понякога наистина могат да се изгубят в своите мечти. И когато тези сънища започнат да се намесват в живота им, те се разстройват и започват да обвиняват всички около себе си, но не и себе си. Гневът към другите им пречи да мислят трезво: в пристъп на гняв те могат да кажат много неприятни неща на близки, поради което в крайна сметка се отвръщат от тях. Рибите се опитват да скрият завистта си зад маска на наивност, питайки своя конкурент за пътя му към успеха. Тези манипулации са много трудни за филтриране, което със сигурност дава огромно предимство на Рибите пред другите.