Честно казано да бъдеш романтичен е качество, което малцина притежават. Независимо дали става въпрос за организиране на изненадваща вечеря на свещи или това да подарим подарък на половинката си, да имаме романтичен партньор е това, което всички вътрешно желаем. Колко сме романтични обаче понякога зависи и от зодиакалния ни знак.

Овен

Когато става въпрос за запознанства, Овенът е зодиакалният знак на завоевателя. Те се управляват от Марс, което им дава тяхната смела и страстна енергия. Тази зодия слуша винаги сърцето си и е водена от него. Те могат да бъдат доста романтични и нетърпеливи да дават и получават любов. Автентичността е решаваща за тях в техните взаимоотношения. Въпреки че обичат да преследват желания си, те няма да преследват някой, който изглежда недостижим. Вместо това ще предпочитат романтиката, която е истинска и лесна.

Телец

Като един от най-романтичните зодиакални знаци, Телците влагат цялото си сърце във взаимоотношенията си. Когато се влюбят, те очакват връзката да продължи вечно. Ценят последователността, стабилността и почтеността в своите половинки преди всичко. Те обичат да дават и получават подаръци, храна, интимност и лукс. Ако обаче връзката не се получи в крайна сметка, на този знак ще му отнеме много време, за да продължи напред и да си тръгне.

Рак

Когато става въпрос за най-сантименталния зодиакален знак, това със сигурност е Ракът. Този воден знак е и един от най-чувствителните и нетърпеливи знаци, които искат да намерят връзка, която да бъде изпълена с емоционални моменти. Те ценят времето, подаръците и споделянето на храна. Домашната романтика е дълбоко изпълнена за тях, тъй като те винаги са нетърпеливи да създадат семейство и да се грижат за него.

Лъв

Този огнен знак жадува за романтика, която да трае вечно. Като истински романтици, които са ентусиазирани и смели във всичко, те жадуват за някой, който да бъде на тяхната вълна. Лъвовете също така често обичат да си играят на котка и мишка в отношенията си, искат да бъдат обожавани и преследвани. Лъвовете са изключително весели хора и много лоялни. Романтиката е основен приоритет за тях, така че ако почувстват, че тръката е изчезнала, скоро ще я потърсят другаде.