Романтикът е емоционално извисен ценител на красивата любов. Коя зодия е родена за грандиозни жестове и идеални взаимоотношения? Рейтингът на зодиакалните романтици е съставен от астролозите Роя Баклунд и Мишел Сиверт.

Риби

Коя е най-романтичната зодия? Астрологът Мишел Сиверт смята, че това са представителите на зодия Риби. Тези хора са нежни, романтични и чувствителни, дълбоки и раними, вярват в сродната душа, вечната любов и че със сигурност ще я срещнат. Много проучвания посочват, че жените Риби са най-романтичните партньори. Това се проявява в трогателна грижа за любимия човек, включително правенето на изненади и желанието им да споделят както радостите, така и тежките моменти с партньора. Мъжете Риби са склонни да идеализират своите половинки и никога да не ги критикуват.

Телец

Коя е най-романтичната зодия сред мъжете? Според специалистите това е Телецът. Мъжът Телец търси партньор с подобни ценности на неговите, за да може да прекарват времето си в интимни и дълбоки разговори. Вярва в любовта, изненадващо чувствителен и чувствен е. В името на любовта е готов на истински подвизи. Жената Телец пък изгражда дългосрочни, нежни и дълбоки връзки. Тя е страстна, склонна да мечтае за партньора си, да му изпраща романтични послания и цитати от любимите си произведения.

Рак

Ракът е емоционален, чувствен и чувствителен знак, който е готов да страда в името на любовта. Показва чувствата си чрез думи, действия и грижа. Въпреки че често му се случва да преживява загуби на любовния фронт, той продължава да търси идеалния партньор, на когото да даде душата и тялото си. По-голямата част от живота на Рака минава в мечти и блянове. Той е невероятно внимателен в ежедневието, създава комфорт в малките неща, познава вкусовете и навиците на любимия човек.

Лъв

Представителите на зодия Лъв също попадат в списъка на истинските романтици на зодиакалния кръг. За любим човек щедрите и страстни Лъвове са готови на всичко, дори да пресъздадат сцена от филм. Те знаят как да изненадват с луксозни подаръци и емоционални изявления в любов. Тяхното ухажване означава огромни букети и красиви жестове. Лъвът ще предложи брак в гондолата на балон с горещ въздух, ще заяви любовта си на целия ресторант и ще заведе партньора в Париж за уикенда.

Близнаци

Любимите на всички Близнаци не страдат от липса на внимание. Те обичат общуването, вниманието и признанието. Закачливите и игриви Близнаци се опитват да удължат периода на ухажването, за да си погъделичкат егото. Те обаче са по-фокусирани върху себе си, отколкото върху партньора си. Но ако искат да изразят любов, ще го направят по необичаен начин. Творческата им жилка им позволява да измислят оригинални начини да изразят любовта си.