Звездите предупреждават, че в тези улики няма да има нищо мистично, всички те ще се окажат от познато - дори може да се каже обикновено - естество, но е нежелателно да ги пропускате.

Близнаци

Близнаците вярват във всякакви знаци - включително предупреждения на съдбата - в зависимост от настроението си: днес ги игнорират, а утре са готови да приемат всеки - дори съмнителен - знак като ръководство за действие. Но днес трябва да обърнат внимание на историята, която ще им разкаже непознат човек - сякаш случайно - тя ще съдържа отговора на някой важен за вас въпрос.

Дева

На Девите ще им бъде даден важен знак... предмети, и то не някакви вълшебни пръчки, а най-обикновени неща. Така че, когато вземете книга, която е паднала от рафта, обърнете внимание на реда, който хваща окото ви - най-вероятно той ще съдържа намек, от който се нуждаете, за да вземете някакво решение. Остава само да следвате този разумен съвет.

Скорпион

Скорпионите ще получат намек от съдбата под формата на практически съвети. Всъщност представителите на този знак рядко се вслушват в думите на другите, но този път съветникът ще бъде толкова авторитетен човек за тях, че те неизбежно ще се замислят за справедливостта на думите си. И те ще постъпят правилно, защото това ще бъде много важният знак на съдбата, от който сега се нуждаят.