Когато разглеждаме ефекта от уникален транзит като секстила на Венера по Северния възел, ние разглеждаме как се справяме с болките си и какво планираме да направим, за да се отървем от това бреме.

Този ден е личен; днес няма широки перспективи; има само концентрация и намерение, а за неколцина от нас тук намерението ни е да се излекуваме и за да го направим, трябва да сме сами. Толкова е просто.

По време на секстила на Венера със Северния възел на 2 февруари 2023 г. много от нас ще трябва да поискат, така да се каже, "тайм аут" и макар че молбите на повечето от нас ще бъдат уважени подобаващо, не всички ще получим времето за усамотение, от което се нуждаем.

Трябва да свършим това, за да продължим напред. Имаме нужда да се излекуваме, за да изпитаме отново любовта и славата и да останем сами, за да преработим каквото и да е, с което се занимаваме.

Странна ирония е, че съмишлениците ни не винаги могат да се справят с идеята, че някой има нужда да остане сам. Можем да помогнем или мнението ни за това, през което преминават, е достатъчно важно, за да им попречи да жадуват за самота, сякаш тя е лоша.

Не е и тя е единственото нещо, което ще ни предложи пространство за изцеление. Днес трябва да бъдем непреклонни; ако имаме нужда от почивка или дори да се обадим, че сме болни - трябва да следваме този импулс.

Искаме толкова малко, но ако хората в живота ни се откажат от желанието си да ни поправят по свой начин, може би сме на път да постигнем нещо подобно на "истинско" изцеление. Трябва да го направим сами... и ще го направим.

Трите зодиакални знака, които имат нужда да останат сами по време на секстила на Венера със Северния възел на 2 февруари 2023 г:

1. Телец

Обикновено не сте от хората, които обичат да прекарват времето си сами, въпреки че когато разпознаете нуждата да се "обърнете навътре", се вслушвате в този призив. Знаете, че в момента не можете да бъдете с хората, че колкото и да искат да ви помогнат, те не могат... защото каквото и да се случва вътре във вас, трябва да се справите сами, насаме.

Затова днес ще поискате това време насаме и ще го получите.

По време на секстила на Венера със Северния възел ще се вгледате много внимателно в собствения си живот, ще се чудите къде сте сгрешили, докато се чувствате добре от това, което сте направили правилно.

Днешният ден е посветен на лекуването на стари рани и пътища. Старите навици са ви превърнали в човек, който не ви харесва, и така започва промяната. Но тази промяна няма да е очевидна до днес. Днес ще получите това, от което се нуждаете.

2. Близнаци

Да сте сами не е голяма работа за вас, тъй като така прекарвате времето си. Но има разлика между това, което правите във всеки обикновен стар ден, и днешния ден - секстил на Венера със северния възел, който на практика ще ви принуди да бъдете сами.

Този транзит ви кара да мислите, а когато мислите... световете се сблъскват. Това може да бъде добро или лошо, но е необходимо и ако някога искате да се излекувате от болката на миналото, тогава трябва да се изправите срещу всичко и за да съставите план за действие, ви е необходима тишина на ума.

Ще разберете живота си и ще се издигнете над проблемите, но първо трябва да съобщите на всички във вашия свят, че ще бъдете обезпокоявани само с по-нататъшни известия. Можете да го направите, Близнаци.

3. Козирог

Загубили сте приятели, защото не сте могли да се освободите от една от най-големите и негативни сили в живота си. Това може да е вашият романтичен партньор или пристрастяване. Прекалено се страхувате да се освободите и да се изправите, затова никой вече не ви вярва.

Направили сте нещо нередно и сега сте съучастници в действие, което е наранило някого... и сте избягали. Никога не сте били собственик на действията си и по време на секстила на Венера със северния възел ще бъдете в капан в главата си, изпълнени с вина и няма да знаете към кого да се обърнете.

Днешният ден ви позволява да се изправите за себе си, но първо ще трябва да разберете как да го направите, а единственият начин да измислите план, който ще възстанови положително живота ви, е като си дадете почивка. Най-добре би било, ако сега останете сами... за да помислите, да се излекувате и да се възстановите.