Телец

Телците са трудни за съблазняване, защото им отнема много време, за да свикнат с нови хора. Те няма веднага да се почувстват комфортно около вас, независимо колко симпатичен или харизматичен сте. Дори и да сте отворена книга, те ще отделят известно време, за да заявят своите мисли и чувства по искрен, нефилтриран начин, защото трябва да почувстват, че могат да ви се доверят, преди да станат уязвими.

Ако се влюбите в Телец, ще трябва да бъдете много търпеливи с този човек. Бързането само ще го накара да се отдръпне от вас, защото те търсят партньор, който ще им позволи да се движат със собственото си темпо, партньор, който няма нищо против да изчака, докато наистина са готови

Скорпион

Трудно е да спечелите Скорпионите -  те ще бъдат предпазливи към всичко, което казвате и правите. Ще се съмняват в намеренията ви, защото вярват, че повечето хора са егоисти. Когато покажете привързаност към тях, те ще се чудят каква е уловката. Ще търсят признаци, че ги мамите или се опитвате да ги манипулирате.

Когато се влюбите в Скорпион, трябва да намерите начин да докажете, че му мислите най-доброто, че не се опитвате да получите нищо от него, че ще се грижите за сърцето му. Трябва да покажете, че не сте като всички останали от тяхното минало, че не е задължително историята да се повтори и че на някои хора наистина си заслужава да се вярва.

Близнаци

Близнаците са трудни за убеждаване, защото се страхуват да не вземат грешно решение. Винаги са нащрек, защото правят всичко възможно да защитят сърцето си. Те упорито отказват да се отворят, докато не се почувстват уверени, че си заслужавате усилията. Този знак не се опитва да се затвори в себе си, а да поддържа очакванията си реалистични. Затова не искат да ви насърчават излишно.

Когато се влюбите в Близнаци, трябва да запомните, че те могат да бъдат своенравни. Ако кажете грешното нещо, може да ви отблъснат, защото се опасяват, че не сте подходящия за тях човек.

Водолей

Водолеите са трудни за спечелване, защото изграждат стени около сърцата си, за да изолират външни хора. Обикновено само себе си убеждават, че не им пука за другите, дори, че не ги е грижа, защото се страхуват, че ще се ангажират твърде много и ще загубят свободата и независимостта си.

Когато се влюбите във Водолей, трябва да запомните, че неговата студенина не цели да ви отблъсне. Трябва да се отнасяте с тях нежно и да им напомняте, че наистина ви е грижа за, че няма да им причините болката, от която се страхуват.