Нямате късмет в любовта? Ние знаем какво ще ви помогне.

Овен

Ако сте зодия Овен, най-вероятно нямате проблеми с противоположния пол. В крайна сметка Овните винаги постигат това, което искат! Активността е вашата основна характеристика. Така че не чакайте обектът на желанията ви да събере смелост и да направи първата крачка - направете я сами. Просто го покани на среща и го удиви с личните си качества - няма да устои. Бъдете по-смели и не се опитвайте да изглеждате като някой друг - някои Овни се опитват да потиснат истинската си същност и това е фундаментално погрешно. Бъди себе си!

Телец

Обичате, когато хората ви искат, защото знаете стойността си и избирате само тези, които са достойни за вас. И като цяло предпочитате активни личности, които знаят как да ви очароват. Така е много по-романтично, нали? Основното нещо е да не прекалявате с играта, че сте трудно достижими. Между другото, вие сами можете лесно да привлечете вниманието към себе си, така че ухажорите най-вероятно вече се редят на опашка.

Близнаци

Близнаците обичат комуникацията. И това е вашата основна сила! Близнаците знаят как да намерят общ език с всеки - така че се възползвайте от това! Хареса ли ви някой? Просто се приближете до него и започнете разговор. След като разговаря с вас, той вероятно ще иска да продължи комуникацията и да ви покани на среща.

Рак

Вашата сила е в способността ви да слушате. Повярвайте ми, това е много ценен подарък. Как можете да го използвате, за да привлечете вниманието на момчето/момичето, по което сте луда/луд? Просто е! Отидете при него/нея и му/й задайте няколко въпроса, а след това слушайте, слушайте, слушайте. Повярвайте ми, хората наистина обичат, когато някой слушат изказванията им. И не забравяйте да разкажете малко и за себе си.

Лъв

Лъвовете са много емоционални и винаги отворени за комуникация. В същото време за тях е жизненоважно да бъдат център на внимание. Какво да правите на среща тогава? Поканете човека на разходка в обща компания и покажете колко сте специални. Просто не се опитвайте да бъдете някой друг, вие вече сте ярка личност, която е невъзможно да не привлича вниманието към себе си.

Дева

Девите са тихи. Трудно им е да изразят емоциите и чувствата си с думи. Как тогава? Доверете се на интуицията и езика на тялото си! Жестове, погледи - това е всичко. Не се съмнявайте, вие сте истински експерт в това. Установете зрителен контакт с човека по време на разговор, докоснете го неволно и готово.

Везни

Защо четете тази статия не е много ясно. Всичко в теб е покрито с шоколад! Ти си гуру на флирта, това ти е в кръвта! Флиртувате толкова естествено и непринудено, че ухажорите се трупат в краката ви. Нашият съвет към вас: продължавайте в същия дух и не се занимавайте с хитри техники за флирт, те не са ви полезни.

Скорпион

Ти си мистериозен човек, вамп. Създаването на атмосфера на мистерия около себе си е като пиенето на вода. Така че това е страхотно и ще ви помогне да разберете какво точно изпитва човекът към вас. Просто, моля, не си играйте с чувствата на другите хора, защото не искаме никой да бъде наранен, нали? Флиртувайте само ако харесвате човека.

Стрелец

Представителите на този знак са много непредсказуеми! Стрелците почти винаги действат спонтанно. А те са най-добри във флирта, когато не седят със скръстени ръце, а действат. Опитайте се да поканите обекта на желанията си на някое необичайно място и го изненадайте. Повярвайте, ще го оцени.

Козирог

Представителите на тази зодия винаги знаят какво искат. Те не играят игри, не се опитват да флиртуват, те просто казват това, което мислят. Много смело и готино! И впечатляващо. Просто отидете при него/нея и му/й кажете, че би било хубаво да отидете на среща. Да, рисковано е, но си заслужава.

Водолей

Водолеите просто обичат да флиртуват. Сериозно, това им е като хоби. Няма нищо ужасно в това, но може да обърка човека, който наистина искате да очаровате. Просто понякога не забелязвате, че флиртувате с всички. Какво да правя? Опитайте се да му обръщате малко повече внимание, отколкото на останалите. Така че човекът да няма съмнение, че от него очаквате покана да отидете на кино и да се разходите под лунната светлина.

Риба

Рибите флиртуват, използвайки методи от старата школа, защото смятат, че все още не са измислили нещо по-добро. Може и да е така. Но все пак се опитайте да разширите хоризонтите си и да възприемете няколко ноу-хау от приятелите си - техните методи също ще ви бъдат полезни, в противен случай ще търсите човек от много дълго време.