Честит празник, мили дами! Днес ще обърнем внимание на женското здраве и как астрологията може да помогне в тази насока. Advertisement

Астрологията е полезна по много начини. Тя не само може да разкрие какъв сте като човек, но може дори да покаже някои от нещата, които обичате и към които се стремите. Но ако оставим настрана личностните характеристики и свързаните с тях прогнози, зодиакалните знаци могат да разкрият и информация относно хранителните добавки, които трябва да приематe и как те могат да повлияят на здравето ви. Те играят решаваща роля за поддържане на физическото благополучие и затова е също толкова важно да знаете какво трябва да приемате и какво да избягвате.

Ето всичко, което трябва да знаете за хранителните добавки, които трябва да изберете според нуждите на зодиакалния ви знак.

Oвен

  

Купи

Дръзки и страстни - като Овен знаете как да постигате целите си, но понякога неравностите по пътя могат да ви накарат да се объркате. Поддържайте равновесието си със CBD. Съчетайте го с ежедневна медитация за новооткрито усещане за дзен.

Teлец

Купи

 Упорит и снизходителен- тези характерни черти на Телеца могат да го накарат да се почувстват малко изтощен - както физически, така и емоционално.  Помислете за добър пробиотик, за да помогнете на микробиома си да процъфтява и да поддържате храносмилането и емоциите си спокойни в условията на стрес. 

Близнаци

Купи

В центъра на всеки социален кръг има Близнаци. Вие сте веселият приятел на всички и се нуждаете от здравословен режим, който да ви кара да сияете отвътре навън. Колагенът е идеалното съчетание за вашия парти стил на живот. Излъчвайте увереност, знаейки, че косата, кожата и ставите ви имат подкрепа.  

Рак

   

КупиЕдин от най-чувствителните представители на зодиака, Раците имат големи сърца и силни емоции. Те са много емпатични, за това имат нужда от уелнес процедури, които да презаредят чувствителната ви душа. Но всички тези емоции не ви носят нищо добро. Успокояващите свойства на магнезия са насочени към най-напрегнатите зони, за да ви помогнат да се отпуснете.

Лъв

   

Купи

Като Лъв вие доминирате във всички аспекти на живота, така че когато става въпрос за здравето ви, знаем, че вече сте изградили своите навици. Но може би бихте били склонни да приемете едно предложение?  Разточителният начин на живот понякога може да се окаже тежък за тялото ви. Магарешкият бодил подпомага здравословната функция на черния дроб, който е основният детоксикатор на организма. 

Дева

Купи

Този ориентиран към детайлите земен знак има система за всичко. А ако тази система се провали? Не се притеснявайте. Вие също умеете да решавате проблеми. Грижата за себе си трябва да бъде толкова практична, колкото и вие. Вашият мозък е най-привлекателното нещо във вас. И това не е нещо лошо. Поддържайте го остър с женшен, който може да подпомогне поддържането на паметта.

Везни

Купи

Като Везни вие се обграждате с лукс - и като стилен човек знаете как да изглеждате. Макар че Везните се стремят към материални неща, може да се нуждаете от леко напомняне, че важното е какво има отвътре. Билката пореч е не само красиво синьо цвете, но може да има и по-практични свойства. То е известно с това, че помага за поддържане на добро настроение.  

Скорпион

Купи

Скорпионите притежават непоклатима вътрешна увереност, която ви подтиква да преследвате страстите си с главата напред и с цялото си сърце. Тази "работохолична" природа прави дори най-дисциплинирания Скорпион склонен да пропуска хранения и да оставя грижата за себе си на заден план.  Добрият мултивитамин може да бъде ваш приятел в дните, когато животът пречи на здравословното хранене.

Стрелец

Купи

Кой е по-забавен от Стрелеца? Но дори и най-издръжливите авантюристи имат нужда да спрат и да презаредят. Стрелецът се нуждае от здравословна практика, която е насочена към възстановяване на тялото. След дълъг ден навън МСМ е точно това, от което се нуждаете - той помага за облекчаване на болките в мускулите.

Koзирог

Купи

Бягането на пътека в 6 ч. сутринта и ежедневното пиене на зелен сок са рутинни за дисциплинирания Козирог. Но този зает човек се нуждае от малко помощ, за да се успокои в края на деня. Мелатонинът може да помогне за успокояване на ума и да ви улесни в режим на сън. Не забравяйте, че релаксацията също е продуктивна.   

Водолей

 Купи

Вие сте хуманист, който мечтае и мисли, така че вашият уелнес навик трябва да подкрепя и големия ви аналитичен мозък. Фосфатидилсеринът е съединение, което се среща естествено в мозъчните ви клетки и може да помогне при мозъчна мъгла (сякаш някога сте били хванати с глава в облаците...).  

Риби

Купи

Като Риби, вие се движите с тежестта на света върху раменете си. Вашата съпричастност и състрадание понякога ви карат да се вглъбявате - добрата грижа за себе си би трябвало да ви помогне да се справите с чувствата си.   Известен още като витаминът на "слънчевата светлина". Витамин D е необходим, за да поддържа настроението ви в ред. Ако творческите ви занимания ви държат в себе си - хранителна добавка с витамин D може да ви помогне да запълните празнините.   

В сайта на Market.dir.bg ще откриете голямо разнообразие от артикули (продукти за здраве и красота, за дома, дрехи, обувки, аксесоари, стоки за деца и домашни любимци, храни и напитки), като при регистрация и първа покупка над 50 лв. получавате 15 лв. отстъпка! Безплатна доставка за поръчки над 150 лв.