Водолей

Водолей 21 Януари - 19 Февруари

Професионалните ви и творчески идеи през 2019 година ще са водещи и ще ви изведат до желаните позиции и реални постижения. Ще бъдете в отлична кондиция с възможност да реализирате много неща. До себе си ще имате хора, които ще ви помагат и насърчават стремежът ви за изява. Вие също ще търсите присъствието им и ще създавате нови контакти, осъзнавайки положителните страни на всяко приятелство и връзка.

 През годината контролирайте желанието си да сте харесвани и да сте в центъра на внимание на всяка цена. Не само, че това не е нужно, но и изхабява. Проявените ви качества и достойнство ще бъдат оценени, без да е нужно да изпадате в самохвалство и само величаене.

 Годината ще ви предложи много възможности за професионална и лична реализация, благодарение на които повечето от самоограниченията ви ще отпаднат. Съзнателно ще работите и ще се преборите с конкуренцията, запазвайки първите позиции за себе си. Противниците ви ще отстъпят пред силното ви излъчване, а близостта на приятелите и успехите ви основателно ще повишат само оценката ви.

 Годината ще бъде успешна за бизнеса ви, очакват ви финансови сделки и успешно сътрудничество с подходящите хора. Много неща ще ви създават усещане за доволство, но се пазете да не се възгордеете и това да отслаби вниманието и бдителността ви. Не пренебрегвайте дребните радости в живота, защото те са най-истинските и само те могат да ви направят щастливи. Благодарете на Съдбата си и се старайте да изживеете пълноценно всеки миг на човешка топлина, радост и любов.

 Заради вложени усилия, упорство и желание, през 2019 година ще калкулирате успехи в професионалната си кариера, бизнеса, във взаимоотношенията и в брака си. Получавате възможност да довършите всичко започнато в миналото и да го изведете до добър край. Сред важните ви начинания през 2019 година са решенията, свързани с дома и семейството, касаещи жилищни въпроси и брачни взаимоотношения.

 До март ще решавате правни въпроси, ще се включите в изпълнение на обществени и социални решения и ще поемате отговорности, които ще променят представите ви за много неща. Периодът е силен и за доходите ви, очаква ви повишение на възнаграждението, други ще сменят работното място, ще се издигнат в йерархията и ще се радват на добра оценка и признание за труда си. Стремежите ви към известност и слава ще ви носят доволство и ново положение в обществото, от което ще последват и други придобивки за вас. Казаното няма да дойде даром, очаква ви много работа, професионална, социална и обществена, но нито ще се изплашите, нито ще се откажете. Ще се чувствате в свои води и с желание ще давате всичко от себе си, за да постигате целите си. Юни е измежду най-благоприятният ви месец, през който може да сключите и брак.

 За да сте в равновесие с енергиите и да се чувствате балансирани и пълноценни, давайте не по-малко от това, което получавате. Във всеки момент контролирайте гордостта си, бъдете естествени и добри. Сега поставяте основите на дългосрочни проекти и периоди, и от доброто ви поведение и успехи ще зависи бъдещето ви.

 В отношенията си не се стремете към демонстрация на превъзходство и не подценявайте мнението на околните, за да не се провалите, прехласвайки се пред собствената си значимост, но пропускайки важното. Последното е възможно през периода от 5 март - 28 март, 8 юли - 1 август, 31 октомври – 20 ноември, когато Меркурий е ретрограден и поставя ограничения.

 Февруари, април, май, септември са подходящи за запознанства и създаване на семейство. Не пречете на никого да се развива и не злорадствайте на успехите им, за да има с кого да споделяте своите. Бъдете щедри и не съжалявайте за нищо, с което се разделяте. Професионалните ви успехи ще са силно изразени през януари, април, май, септември и декември. През март, август и декември не приспивайте бдителността си и се грижете по.добре за себе си.

 Работните ви дела през 2019 година ще се развиват според очакванията ви, оставайки активни и целеустремени през целия период. Умението ви да работите добре с клиенти, да убеждавате и насърчавате ще прави и успехите ви в бизнеса, търговията и посредничеството най-забележими. Преумората ще ви застига често, но не за сметка на творческите ви проекти и обективни анализи на проблемите. С работата си ще откривате нови възможности за професионален и личен просперитет, ще ви увлича и ще търсите още и още себе изява.

 Ще ви привличат динамиката и промените, като двигател на интелектуална и финансова осигуреност. Работата ви е екип ще ви носи очакваните резултати, иначе не би било по силите ви да свършите всичко, което организирате и планирате, пред вид на това, че ще движите много задачи едновременно. За всичко това ще са ви нужни голяма концентрация, търпение и упорство, и ако не се грижите добре за себе си, може да нарушите ритъма си на работа и живот.

 По никакъв начин не пренебрегвайте интелектуалното си и духовно развитие за сметка на лична и материална изгода. Не се надценявайте и не се стремете на всяка ценя да покажете превъзходството си пред онези, от които няма какво да получите, за да не се окажете в подобно положение и вие.

 Трудности са възможни през март, август и ноември. Силен период за вас е януари, април, май и септември.

 Възползвайте се от добрите си качества и насочете интереса си към занимания, които биха ви издигнали бързо в кариерата. Често ще ви се налага бързо да преценявате и да взимате решения, да подписвате договори и да приемате предизвикателства. Съдбата ви е дарила с много, за това бъдете смели и действайте.

2019 година ще бъде успешна и ефективна за вас, стига да не смесвате работата с чувствата и емоциите. Използвайте способността си да прогнозирате и предвиждате – това ще ви помага всеки път, когато се допитвате до интуицията и разума си. Винаги се стремете да бъдете обективни и не губете общ поглед над нещата, за да не последват провали.

 В здравословен план динамиката на 2019 година често ще създава предпоставки за отсъствие на спокойствие и здрав сън. Възможни са проблеми с костите, ставите, вените, коленете и сухожилията. Очите ви са уязвими при преумора, както краката и ръцете. Последното налага да водите подреден и балансиран живот, без крайности и нездрави емоции. Избягвайте стреса, вярвайте в себе си и в бъдещето, и развивайте чувството си за хумор. Ще намерите начини да превъзмогнете умората и болките, ако имате воля и желание.

 През зимните месеци, освен простуди са възможни и проблеми с кръвното налягане. Движете се повече, не пренебрегвайте профилактиката и съветите на специалистите. Избягвайте крайности, психическо и физическо претоварване. Обърнете внимание на сърцето и гръбнака си. Спазвайте здравословна диета и не се излагайте на слънце, съществува голям риск от алергии. Балансирайте удоволствията с физически упражнения и спорт, с разходки, плуване, танци. Не се лишавайте от компанията на онези, които ви създават усещане за сигурност и ви правят щастливи.

 Личният ви живот през годината ще бъде такъв, какъвто сами си го създадете. В отношенията ви с партньор не сте застрашени от дълбоки противоречия и раздели, ако разбира се, не считате, че е време да го смените с друг. Необвързаните ще срещнат подходящия за тях човек, разбира се, ако го търсят, през януари, февруари, април, март, септември и ноември. Дори и да сте влюбени, март и декември не са подходящи за сериозно обвързване, а през лятото може да се влюбите, но след време да се разделите. В семейството не сте застрашени от непреодолими проблеми, стига да зачитате мнението на близките си и не ги поставяте в своя зависимост.

 2019 година ще ви донесе много и щастливи моменти, оценете ги и ги изживейте пълноценно, за да останете доволни и добри.

Изтегли си мъдрост за деня


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

„Дебелеем за света около нас, а сме анемични към Този, Който пое в ръцете си железните гвоздеи, за да ни осигури „желязото“, с което да живеем здрави. ”

Клубове aстрология

Виж още