Рак

Рак 22 Юни - 23 Юли

 

Елемент: Вода

Той може да се оприличи на сигурен пристан, където плавателните съдове могат да намерят убежище от опасностите, които крие морето на живота. И те като водата намират собственото си ниво и се успокояват.

 

Характеристика: Кардинален, подвижен, воден знак. Като в пристанище Ракът поставя всеки кораб на определеното му място, осигуряващо му спокойствие и добре организирано пространство за човешка дейност.

 

Управляващи планети и тяхното влияние: Луна

 

Духовна цел: Да се научи да гледа уравновесено на нещата.

 

Положителни черти: Проницателен и интуитивен, упорит, любезен, състрадателен, домошар, с добра памет, услужлив и грижовен, чувствителен към нуждите на другите, покровителствен.

 

Отрицателни черти: Има изявено собственическо чувство, лесно се засяга, непостоянен, раздразнителен, матриархален, злопаметен, егоист, склонен към манипулиране, прекалено властен.

 

Нещата, които носят щастие на Рака:

  • Цветове: жълтооранжево и индиго
  • Растения: лотос
  • Парфюм: оника, една от съставните части на тамяна
  • Скъпоценни камъни: перла, кехлибар и лунен камък
  • Метал: сребро
  • Таро карта: колесницата
  • Животни: рак, костенурка и сфинкс
  • Щастливи числа: 2, 7

 

Хармонични партньорства: Рак, Лъв, Дева, Скорпион, Риби, Телец, Близнаци

 

Трудни партньорства: Везни, Козирог, Овен

 

Бурни партньорства: Стрелец, Водолей

 

Хоби: Не обича голямо физическо натоварване. С желание би взел участие в клубове или би подкрепил каузи, които дават възможност на хората да споделят тревогите и проблемите си. Разходки сред природата, срещи с приятели, футбол и зимни спортове.

 

Раците обичат всеки, който обича майка им, сантиментални и семейни спомени, пътувания с цел покупки, история и особено семейната, всякаква проява на внимание, компания на други хора, спокойна работна атмосфера, физически контакти.

 

Раците не обичат критичност, свързана с дома, да трябва да се справят с кризисни ситуации, всеки, който отказва приготвеното от него ядене, хора, които забравят имена и дати.

За най-нетърпеливите!
Всички, абонирали се за предварително получаване на хороскоп до 24.12.2010 г. ще получат празничният ни подарък – годишен хороскоп от Зодиака на Dir.bg. Научете повече от секция 'Моят хороскоп', абонирайте се и очаквайте своя хороскоп за новата 2011 г. още на 25.12.2010 година.


Биоритми

Дата на раждане:
Ден
Година
Начало на графиката:
Месец
Година

От мъдростите на зодиака

напада се с една дума, а за защита са нужни цели страници.

Клубове aстрология

Виж още