01.01.2024 - 31.12.2024
 • 3
  Здраве
           
 • 3
  Любов
           
 • 5
  Работа
           
 • 1
  Късмет
           
 • 3
  Пари
           
 • 1
  Контакти
           

Ако може само с една дума да се направи прогнозна характеристика на 2024 година за вас, то това са парите. Под различна форма и начини за постигането им, разбира се, почтени и с уважение, вие ще работите упорито, без да се щадите, но най-важно е, че ще успявате.

  Ако вашите цели са да запазите или се издигнете на по-горна позиция, било на работното място, в социален, обществено – политически, професионален или в друг план, то развитията през годината ще ви го предложат. На вас остава добре да изиграете картите си и се възползвате от даденостите в живота ви.

  Ще впечатлявате с енергичността, с която ще налагате присъствието си, както и с ефективността на работата си. Всичко това ще ви отрежда първенство в надпреварата по печелене на пари, влияние и власт. Съдбата ще ви дари с късмет, но основната заслуга за подобреното ви благосъстояние ще бъде ваша, подхождайки към всяко предизвикателство и нова работа открито, с ведро излъчване и премерена доза оптимизъм.

  През пролетта ще постигнете напредък в договаряния с потенциални партньори, или ще си върнете пари, дадени на заем някому, които вече сте отписали, но във всички случаи ще имате финансови успехи. Това включва и успешно съдружие с близки хора.

  Обръщайте внимание на знаците по пътя си и най-вече на хората, с които животът ви среща. Успешни реализации в бизнеса, в кариерата, в политиката и в личен план ще поддържат духа ви бодър и готовността ви за действие в добра кондиция, заслуга за което ще имат и представители на зодиакалните знаци Риби, Водолей и Везни.

  Напредък в личния ви живот ще отбележите през втората половина на април, а за стабилизация може да се говори в началото на юни, когато и романтично настроени, ще се носите на крилете на любовта. Несемейните ги очаква сериозно обвързване през май, дори брак. Юли е вашият месец, но здравето ще ви напомни, че за него са нужни повече грижи. Организирайте през лятото планираните екскурзии в страната или в чужбина, като проявите гъвкавостта си и по отношение на финансите, съчетавайки полезното с приятното. Засилени социални контакти през ноември ще ви помогнат да реализирате идеите си в социалната и бизнес сфера, за които сте се подготвяли през есента.

  С добра мотивация и цел, нещата при вас са по-лесно постижими и животът го доказва. На първо място това трябва да включва здравето ви, за това движението и физическата активност ще ви накарат да се чувствате в добра форма, подобрявайки кръвообръщението, мисленето и очакванията ви. През годината уязвими при вас ще бъдат краката, гръбнака, кръста, артериите, което налага повече да се щадите и по-малко да се натоварвате.

  Възможни са вирусни заболявания, създаващи проблеми на белите дробове, горните и долните дихателни пътища, синузит и мигрена.

  Алергиите ще оказват неблагоприятно външно въздействие и върху кожата ви, особено през първата половина на периода, което трябва да ви обърне внимание каква козметика ползвате. Заложете на натуралните продукти, които са неалергични.

  През втората половина на годината е възможно да се появят стомашни – чревни проблеми, а също и такива с очите, ако ги преуморявате с прекалено стоене пред компютър или работите в замърсена среда.

  По отношение на храненето е препоръчително да избягвате месото и мазните храни, като заложите на повече плодове и зеленчуци. По този начин ще се избавите от излишните си килограми, но най-важното, ще се чувствате бодри и одухотворени, заредени с енергия и добри мисли.

  Препоръчително е отношението ви към спорта да стане неделима част от грижите ви за здравето. Това ще ви помогне да избегнете или намалите разрушителното въздействие на стреса върху психиката и организма ви, освен, че ще ви дава сили и енергия.

  2024 година ще бъде една добра година за вашите професионални планове и цели. Ще работите с желание и слагайки край на рутината, ще обърнете погледа си напред, отдавайки се на всичко онова, което определя приоритетите ви. Предвид казаното до тук, няма съмнение, че успехите ще ви следват, но нека те не ви главозамайват. Всяко надценяване ще ви връща в началото, добре запомнете това!

  В стремежа си да контролирате максимално работата си, ще вложите много от себе си, за да сте сигурни в крайния продукт. Предизвикателствата ще ви привличат с възможността да развивате потенциала си в нови сфери и най-вече там, където можете да сте водещи. Тази роля никак не е лесна, но ще се справите отлично с нея, ако успеете да си я извоювате, създавайки с добра организация една надеждна и ефективно работеща структура. Еднакво добре ще ви се отдава частния бизнес и работата в голям колектив, стига да отговаря на представата ви за това, с което бихте желали да се занимавате.

  Управлението на финанси, ваши и чужди е не по-малко предизвикателство за вас и в тази връзка подходящи дейности за вас са банково дело, финансово планиране, маркетинг, пазари, сделки с недвижими имоти. Възприемчивостта и фината ви душевност ще са ви отлични помощници в занимания с психология, психотерапия, изкуство и дизайн.

  Основни пропуски и грешки при реализация на проектите ви през първата половина на периода, и най-вече на финансовите, могат да бъдат допуснати от неконтролирани прояви на алчност и залитания, подведени или изкушени от наличието на повече средства в живота ви. Последното ще оказва влияние върху обективността ви и ще води до загуби.

  Летният период за вас се свързва с известни финансови затруднения, което ще се отрази на пътувания и сделки, свързани с недвижимост. Възможни са и непредвидени разходи, за това бъдете разумни и не рискувайте излишно, а най-вече не инвестирайте във фондове или акции, особено през втората половина на периода, защото загубите ви са гарантирани. Най-добрата инвестиция е в злато, платина и произведения на изкуството.

  Предвид на това, че няма съвършени хора и семейства, ще гледате на проблемите с партньора ви като на нещо естествено, доколкото това е в границите на нормалното, разбира се. Най-често споровете ви ще са по финансови въпроси, които могат да зачестят към средата на април, в края на юни, в началото на септември и в края на годината. Ще ги избегнете, ако сте открити и готови на компромиси, но в никакъв случай не действайте с измама, защото ще ви разкрият и отношенията ви ще се влошат. Във всички случаи осъществяването на основните ви ценности през годината ще ви носи удовлетворение, в това число и на семейството, за това работете в тази посока.

  Ако сте несемейни, то годината ще бъде по-динамична за вас. Ще изпитвате желание и интерес да опознавате чрез себе си партньора ви, или обратното. Важно е да сте честни и открити, естествени и без да очаквате чудеса, което ще ви помогне да вземете решение в една или друга посока, но каквото и да е то, ще бъде правилното за вас.

  Вярвайте в себе си и в добрия си късмет, работете за своя и просперитета на държавата ни, грижете се за семейството и близките си, за да изживеете пълноценно хубавите моменти, с които Съдбата ще ви дари през 2024 година.